Nemam jos sliku motora sa montiranim TB i airboxom sa sve hladnjakom, onako u kompletu, ali sam komplet TB izgleda otprilike ovako (trubice unutar airboxa jos nisu montirane btw...):
The difference between men and boys is the price of their toys
Po ovim poslednjim slikamo sto su postavljene izgleda da branik nece morati da se prepravlja da bi se smestio IC. A ujedno nece se ni narusiti fabricka linija auta.
Stvarno moze samo da se
PS. Ova creva i konektore za turbinu kroz koji prolazi ulje i voda da li si porucio preko neta ili mogu i kod nas da se nabave?
Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
Po ovim poslednjim slikamo sto su postavljene izgleda da branik nece morati da se prepravlja da bi se smestio IC. A ujedno nece se ni narusiti fabricka linija auta.
Stvarno moze samo da se
PS. Ova creva i konektore za turbinu kroz koji prolazi ulje i voda da li si porucio preko neta ili mogu i kod nas da se nabave?
Branik se ne prepravlja, stoji ovako kako jeste na slici, sa sve Dorinim IC-om
Konektore i creva mozes i kod nas da nabavis, odnosno kod mene Sumnjam da ih iko drzi po radnjama, ne znam kome bi ih prodali, kod nas ljudi takve stvari zavrsavaju sa crevima sa buvljaka, zasto bi davali pare na dobre stvari...?
Krila, bice i to samo da na'vatamo dovoljno golubova.
The difference between men and boys is the price of their toys
Dali je konstrukcija motora ostala ista {ili pak promenjena }?
{u prevodu}
Dali su menjane komponente poput radilice,bregaste ,klipnjača.. zbog prilagodjavana motora turbo konverziji. Pitam zbog toga što je prvobitno sastavljeni motor zadovoljavao karakteristike poput nekog trkačkog atmosverskog motora.
Zasta sluze ti distanceri izmedju trubica i usisne grane (ti zlatni), jer imaju neku funkciju i sta bi se dobilo bez njih ili sa recimo malo duzim. Vidjao sam slicne stvari na trapovima da se stavljaju, ali ne i tu.
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Comment