Odg: HHO - znamo li nesto o tome ?
Eh... to me podseti... posuda sa elektrolitom bi trebalo da bude 20-30 cm iznad elektrolizera, tako se dobija dovoljan pritisak da elektrolit kruzi u sistemu i da izbaci sav vazduh izmedju elektroda
Eh... to me podseti... posuda sa elektrolitom bi trebalo da bude 20-30 cm iznad elektrolizera, tako se dobija dovoljan pritisak da elektrolit kruzi u sistemu i da izbaci sav vazduh izmedju elektroda

. Pretpostavljam da je relej zalepio i da je ostao ukljucen, pa se sve napunilo sa HHO i kad su se ukljucili grejaci doslo je do malog ''pucketanja'' . Srecom, steta nije velika. Raspalo se kuciste filtera za vazduh, naravno i filter za vazduh se rascvetao, pukao je mali filter za bezin koji sam stavio izmedju posude i creva za vazduh posle filtera, i sto mi je najzalije, pukla je posuda koja je ujedno sluzila i kao babler.
. Covek je u neverici, ne seca se kad se poslednji put dogodilo da relej tako zalepi da non-stop pusta struju, obicno crkne i ne radi uopste... ali... jedan sam ja, neopevani baksuz
Comment