Odg: HHO - znamo li nesto o tome ?
ljudi izbusio sam ploce 100 x 100 gore 8 mm dole desno 4 mm posle sam ukapiro da sam trebao cik cak dali ima svrhe da ga sklapam ili da dokupim jos 4 elektrode i da ih busim na drugom kraju isto 4 mm.u pitanju je generator od 16 elektroda.
HHO - znamo li nesto o tome ?
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Jesi li pravio svoj ili si kupio gotov?Originally posted by formatizer View PostPWM služi za regulisanje protoka struje kroz ćeliju.
Radi tako što umesto pravolinijskog DC signala daje impulsne signale uz mogućnost podešavanka frekvencije.
Dakle koristi se za smanjenje struje pri većim koncentracijama rastvora
Leave a comment:
-
-
PWM služi za regulisanje protoka struje kroz ćeliju.
Radi tako što umesto pravolinijskog DC signala daje impulsne signale uz mogućnost podešavanka frekvencije.
Dakle koristi se za smanjenje struje pri većim koncentracijama rastvora
Leave a comment:
-
-
Originally posted by qwisko View PostIma u poljoprivrednim apotekama. Pakovanje u granulama, 98% 1kg kosta oko 280 din. Konkretno sam ja kupio u Lominoj kod Zelenog venca. Trazi kaustičnu sodu ako se desi da ne znaju sta je NaOH
Hvala Qwisko!
Jos jedno pitanje sta je PWM.
Leave a comment:
-
-
Ima u poljoprivrednim apotekama. Pakovanje u granulama, 98% 1kg kosta oko 280 din. Konkretno sam ja kupio u Lominoj kod Zelenog venca. Trazi kaustičnu sodu ako se desi da ne znaju sta je NaOH
Leave a comment:
-
-
Originally posted by danek View Postsoda bikarbona radi otrovne plinove i uništava elektrode ukratko..
samo NaOH može napraviti katalitički sloj na elektrodama-tek kasnije se može stavit KOH...ali ako je generator loš nema elektrolita koji će ga popraviti...
-na you tube ne pratim ništa..neda mi se isprobavat što je istina a što laž
---konekcije na generatoru možeš i oba gore,ako nije problem u montaži generatora u auto na taj način
-znači trpaj NaOH i vozi-pwm ugradi da se stabilizira proizvodnja plina
Sad mi je jasnije.
A gde moze da se kupi NaOh u BGDu? u kom je obliku i koncentaciji?
Leave a comment:
-
-
Ja mislim da ostaje aluminijumska glinica na dnu. Znaci pravi se talog a ne rastvor, tako da ne moze da sluzi kao elektrolit. A i vec imas NaOH u vodi koji sluzi kao elektrolit.
Leave a comment:
-
-
Mislijo sam ta otopina aluminijum kada stane reakcija da se koristi kao elekrolit.
Leave a comment:
-
-
Sam aluminijum se topi u rastvoru NaOH i stvara se cist vodonik (H2). reakcija je prilicno burna ako je rastvor NaOH malo jaci, tako da nikako ne stavljati aluminijum u elektrolizer
Leave a comment:
-
-
Sto se tice HHO connection-a nisao odusevljen njima. Gledao sam jednu njihovu video prezentaciju za 1litar gasa po minuti trebalo im je 205w sto je prilicno neefikasna celija.*
Zanima me da li je neko pokusao da otapa aluminijum u NAOH da li ta otopina povecala elektroprovodljivost elekrolita. Da li bi elektrolit oksidirao? *Da li bi se vrsila galvanizacija elekroda aluminijumom ili bi to NAOH sprecila?
Leave a comment:
-
-
Odlicno predavanje Stanley Meyersa
Leave a comment:
-
-
soda bikarbona radi otrovne plinove i uništava elektrode ukratko..
samo NaOH može napraviti katalitički sloj na elektrodama-tek kasnije se može stavit KOH...ali ako je generator loš nema elektrolita koji će ga popraviti...
-na you tube ne pratim ništa..neda mi se isprobavat što je istina a što laž
---konekcije na generatoru možeš i oba gore,ako nije problem u montaži generatora u auto na taj način
-znači trpaj NaOH i vozi-pwm ugradi da se stabilizira proizvodnja plina
Leave a comment:
-
-
Pozdrav svima koji učestvuju u temi. Konačno nađoh na srpskom nešto kvalitetno o HHO.Pošto tek ulazim u priču postavio bih par pitanja pa koje rad da odgovori bio bih zahvalan.
1. Zasto soda bikarbona nije dobra?
2. Sta je bolje NaOH ili KOH?
3. Dali je neko koristio dihtunge od neoprena i kako su se pokazali sa NaOH i KOH?
4. Da li je neko pratio HHOconnection na youtubu?
Verovatno je na neka od ovih pitanja već odgovoreno u temi, ali tema je baš opširna i mučno je isčitavati sve od početka. Možda ne bi bilo loše da se otvore koje bi se posebno bavile bitnim detaljima ( dihtunzi, elektrolit, elektrode ...)
Unapred Hvala!
Dora hvala za upute
Leave a comment:
-
-
Dodati jos plata nije nikakav problem ako su dimenzije u startu dobre.
Da li bi po Danekovom savetu onda trebao uvod da pravim sa obe strane
Leave a comment:
-
-
Dodaj jos 5 komada, da bude -nnnn+nnnn-nnnn+ . Ugradjeno u 1.9d motor i odlicno se pokazalo
Leave a comment:
-
Leave a comment: