HHO - znamo li nesto o tome ?

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• boba83
    replied
    Odg: HHO - znamo li nesto o tome ?

Tako ti je to novi clanovi slabo objavljuju svoje rezultate. A glavnim igracima je dosadno da radr drugima domaci koji nece sami da se potrude. Sredinom sledece ce nedelje mi stizu elektrode napravicu jednu manju eksperimentalnu celiju sa kojom cu eksperimetisati sa najekonomicnijiom voltazom i razmakom izmedju ploca. Da li je povoljna cena za 316l 400din kg. 1 kvadrat milimetarskog lima je tezak odprilike 8 kg.

Leave a comment:

• darkoarf
    replied

nesto je tema utihnula nema glavnih igraca

Leave a comment:

• Dora
    replied

Nema, ne zato što je ovaj dobar nego su ostale pozatvarali

Leave a comment:

• gagula
    replied

znali neko dobar forum o hho generatorima, naravno sem ovoga?

Leave a comment:

• alexa05
    replied

Leave a comment:

• darkoarf
    replied
    nemoj mnogo da verujes ono sto vidis svojim ocima

ima bre druze gomile laznih snimaka na netu ne zanosi se obmana i nista vise.

Leave a comment:

• boba83
    replied

Eeee da mi je ovo neko pricao rekao bi mu ala lazessss!

Leave a comment:

• gagula
    replied

kako bi bilo sa ovim vrsiti kondicioniranje, jer nemam ispravljaca velike amperaze?

Leave a comment:

• danek
    replied

19 plt 5n je od Chvaleta...razvaljuje..moram jednu sklopit po njegovim uputstvima-on je sklopio moj gen 16 plt i nešto još prepravio tako da je opet idealne cirkulacije,potopljenosti...ubacio u svoj auto i radi ko zmaj...jbg dopunjavamo se non stop,ja trenutno imam jednog TDI za riješiti i onda opet na benzinca bez utjecaja na senzore..

Leave a comment:

• qwisko
    replied

Meni je trenutno na 1.9d generator od 11 ploca, -nnnn+nnnn-. Auto bolje povlaci i pala je potrosnja za litar gradske voznje, a nesto vise na otvorenom. Pouzdana informacija od mnogo iskusnijeg clana Daneka je da za obicne dizele najbolje 16 ili 19 ploca, tako da kad malo otopli ide nova celija u kola. Zadovoljan sam i sa ovom od 11, a mogu da zamislim kako radi malo veca. Daneku verujem, tako da sigurno za desetak dana pravim od 19.
    I da ne zaboravim, nema potrebe za diranjem bosch pumpe, pomeranjem paljenja ili siromasenjem smese... samo ubacis celiju i povezes na usisno crevo sto blize usisnoj grani (bar sam ja stavio blizu, na oko 10cm od same usisne grane). Za ovu hladnocu bi bilo dobro da imas i PWM, pa mozes da napravis jaku koncentraciju NaOH da ne mrzne, a sa PWM-om regulises struju. Kad otopli ide blaga koncentracija i ne treba PWM. Sada mi je koncentracija takva da povuce 26A bez PWM, a celo leto i jesen sam vozio sa 2 kafene kasicice NaOH na 2 l destilovane vode i radilo je na malo manje od 6A

Leave a comment:

• gagula
    replied

Originally posted by qwisko View Post
    probaj sa 19 ploca inoxa, +nnnnn-nnnnn+nnnnn- sa oringom fi75 ili fi80. Jel obican dizel ili ovi novi cr?
    obicni dizel......

Leave a comment:

• qwisko
    replied

probaj sa 19 ploca inoxa, +nnnnn-nnnnn+nnnnn- sa oringom fi75 ili fi80. Jel obican dizel ili ovi novi cr?

Leave a comment:

• gagula
    replied

koja bi bila realna povrsina elektroda i koji broj, i kako vezati plus i minus, konkretno za auto 2500 cm dizel ?

Leave a comment:

• boba83
    replied

Gldao sam jedan video zappis gde su testirali tvrdnje bob boyce. I sa plilicno jakom opremo eksperimentisali sa razlicitim frekvencijama i sa frekvencijama za koje je bob boyce tvrdijo da rade ali nisu imali razlike u proizvodnji hho-a sa frekvencijom i bez.

Leave a comment:

• boba83
    replied

Danek reci mi po tvom mislemju koliko ima uticaja frekvencija na pobolsanje rada celije jer sam dosta gledao da ljudi traze rezonantnu frekvenciju ploca na kojoj one osciliraju(vibriraju). Neznam koliko to ima efekta u dry sellu posto su ploce fiksirane.

Leave a comment:

Working...
X