Re: HHO - znamo li nesto o tome ?
Tri zanimljivosti!
1. Uradio sam test potrosnje na - kosilici za travu!
Hehe,nije merodavan i nista ne znaci ali bilo je zanimljivo. Test je jako kratak i generator je napajan sa ispravljaca tako da dobijeni rezultat nista ne znaci. Evo ovako,otkacio sam crevo od goriva sa rezervoara i navukao ga na spric za inekcije. sipao 6ml benzina i upalio masinu. Potrosila 6ml za 50 sekundi. onda prikacio crevo sa hho blizu u****,nisam ga gurnuo u usis da ne bi bilo previse gasa. Upalio masinu i radila je 60 sekundi. Ponovio vise puta i uvek isto!Nisam imao vremena za duzi test sa vise goriva. Ako sam dobro izracunao to je 20% manja potrosnja sa hho. Obzirom na rezultat i okolnosti testa,deluje mi da na kolima nece biti neke merljive ustede...
2. I na ovaj generator sam prikacio bateriju 1,5V i evo rezultata... Kada sam ih spajao na generatoru sam izmerio 0,70V a na bateriji nisam merio,oko 1,5. Spojeni davali napon 1,66V. Ujutru 1,70V,znaci napunili su se iz nicega! Razdvojio,generator dugo drzao 1,5V! Baterija 1,74V i na svakih petnaestak sekundi napon rastao za 0,01V,tako do 1,80V pa napravio pauzu pa skocio na 1,85,postepeno naravno. Posle pola sata je poceo da pada,sad je oko 1,70V.
3. Nabudzio sam skalameriju na skuter,grozno izgleda! Kad ugrabim vremena idem da testiram.
Tri zanimljivosti!
1. Uradio sam test potrosnje na - kosilici za travu!

2. I na ovaj generator sam prikacio bateriju 1,5V i evo rezultata... Kada sam ih spajao na generatoru sam izmerio 0,70V a na bateriji nisam merio,oko 1,5. Spojeni davali napon 1,66V. Ujutru 1,70V,znaci napunili su se iz nicega! Razdvojio,generator dugo drzao 1,5V! Baterija 1,74V i na svakih petnaestak sekundi napon rastao za 0,01V,tako do 1,80V pa napravio pauzu pa skocio na 1,85,postepeno naravno. Posle pola sata je poceo da pada,sad je oko 1,70V.
3. Nabudzio sam skalameriju na skuter,grozno izgleda! Kad ugrabim vremena idem da testiram.

Comment