teco ne moraš da juriš,mislim da imam još koji komad pa ću ti pokloniti
potreban savet
Collapse
X
-
"Uh, šta sam noćas propustio"(Kad smo već kod filmova)
sw.brick: sto rece VV, klipni motor je obicna pumpa, ko za gume npr.
E, onda ga neko provalio, nije bilo teško propratiti crevo koje vodi do kompresora, loše prikrivenog, pa mu zatvorio ventil na izlazu iz istog...
Comment
-
-
Originally posted by Type_RZa pocetak me samo interesuje kako se ponasa VAKUM u odnosu na backpressure, zainteresovalo me ono sto si napisao da probaju vakum manometrom sa 50% zatvorenim izduvom.
Comment
-
-
Da li to znaci da je pouzdana metoda izbacivanje izduvnih lonaca i stavljanje cevi vecih precnika cevi auspuha sve dok vakum raste u usisu....= vise konjskih snaga i gubitak obrtnog momentaa sve kada vakum prestane da raste a ide se sa jos protocnijim sistemom to je onaj gubitak snage i momenta svakako (preteranost)...mislim sve je relativno i na kojim obrtajima i tako to ali generalno vazi li pravilo, ima li smisla?
mislim ono juris najvecu snagu na odredjenim obrtajima i pratis promenu vakum na tim obrtajima menjajuci promere izduvnih cevi.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
izvinjavam se sto se tice pisanja i ostalog ali nekome praznici jesu stvarno praznici a nekom muka,kada imas ovakav posao svaki praznik ili slava izlazi na nos.od mog zadnjeg javljanja nisam skoro nista uradio na autu.tj zamenio sam samo filter vazduha posto mi se stari nije svidjao.i mogu reci da laze svako ko kaze da nema razlike u filterima i njihovoj propustnoisti.stavljen je nov pre 3000km.marka (ASSO)posto fradovog nije bilo i sada kada sam stavio samo novi filter bez bilo kakvog diranja motora motor radi i vuce osetno bolje ako sutra buda vremena(nadam se da cu skinuti plocu gasa pa cu javiti kakvi su rezultati.a o proveri motora pomocu vakuma nasao sam nesto.slika je slikana aparatom pa i nije nesto ali evo[/img]
Comment
-
Comment