imam jedan problem. naime planiram da kupim kia rio i spreman sam da platim do 4500 eura. sto znaci 2001-2003 godiste. e sad cuo sam razne price da se u taj auto tesko ugradjuje gas jer ima neki kompjuter koji ga zeza ili tako nesto i neki majstori iz siriga, verovatno ih svi znate, mi preporucuju da se manem tog modela. e sad ja im bas neverujem. sve mislim neznaju pa kazu nemoze, zezace te. ako ima neko sa iskustvom ovoga tipa ili neki majstor tipa Dora ili Ivan t. koji su ovde bas nahvaljeni bio bih do neba zahvalan. elem ostao sam bez posla i auto mi treba za taxi i sto pre pocnem da radim to bolje.
Svi tipovi motora u KIA-ama Rio, bez ikakvih problema rade na gas. U prodaji je bila cela serija modela RIO, koja je imala fabričku grešku u softveru benzinskog ECU-a, ali ti motori ne rade kako treba ni na benzinu, dok se ne reprogramiraju.
nudi mi se jedna mazda demio. fantasticno izgleda i jako mi se svidja mada moram priznati da nikada nisam ni video takav primerak mazde. kakvo je stanje kod nje po pitanju ugradnje plina? imali tu iskustava?
hvala za odgovore
Comment