[quote=M-power][quote=Dora]
Ovo najlepše obožavam, prve su trokrake i zato nedozvoljene a druge su nedozvoljene zbog materijala???
Kakav je ovo savet?
Treba ekvivalent toplotne moći ali jednokrake. Bakarne V-line[/quote:1pc7gszi]
Kao prvo To je savet fabrike matori. Ne mislis valjda da oznake znam na pamet
Kao drugo decko nigde nije nagovestio da vozi na LPG
Kao trece Prve nisu trokrake nego jednokrake, Druge su V-line, a trece su ne dozvoljene zbog materijala.
Nesto si pobrkao
[/quote:1pc7gszi]
Nemogu da verujem pa narode pitao sam da me posavetujete jer nisu svi teoreski i prakticno potkovani kao neki na forumu. Da ponovim vozim na plin sad koristim trokrake NGK svecice jer su mi tako rekli majstori da treba zbog toplotne vrednosti itd... neznam koje su oznake ako moze DORA ili neko ko sigurno zna da mi napise koje trebam da stavim zbog plina a da opet zadovoljim tu toplotnu vrednost bez teorije konkretno te i tacka H V A L A
Originally posted by "M-power":1pc7gszi
Kakav je ovo savet?
Treba ekvivalent toplotne moći ali jednokrake. Bakarne V-line[/quote:1pc7gszi]
Kao prvo To je savet fabrike matori. Ne mislis valjda da oznake znam na pamet
Kao drugo decko nigde nije nagovestio da vozi na LPG
Kao trece Prve nisu trokrake nego jednokrake, Druge su V-line, a trece su ne dozvoljene zbog materijala.
Nesto si pobrkao

Nemogu da verujem pa narode pitao sam da me posavetujete jer nisu svi teoreski i prakticno potkovani kao neki na forumu. Da ponovim vozim na plin sad koristim trokrake NGK svecice jer su mi tako rekli majstori da treba zbog toplotne vrednosti itd... neznam koje su oznake ako moze DORA ili neko ko sigurno zna da mi napise koje trebam da stavim zbog plina a da opet zadovoljim tu toplotnu vrednost bez teorije konkretno te i tacka H V A L A
Comment