F1 2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pro FX-Sniper
    CBC Senator XXL
    • 11.01.2010
    • 14410
    • Medakovic
    • Alfa-Brera

Teška trka za Williams

Oba vozača tima ovu trku su opisala kao veoma tešku.

"Ovo nije bila laka trka za nas, ali dobro je što smo uspeli da dođemo do poena. Bolid nije bio sjajan, ali smo uspeli da izvučemo najviše od naše strategije. Nadostajala nam je brzina u krivinama pa smo u tim segmetima gubili dosta vremena. Bio sam veoma iznenađen kada sam video da je Red Bull dosta brz. Nadam se da će Jules Bianchi biti dobro posle današnjeg incidenta." kazao je Valtteri Bottas - 6. mesto.

"Trka je bila veoma teška. Od starta sam dosta patio od akvaplaninga a pred kraj trke uslovi su bili veoma loši, jer je pao mrka a kiša je bila sve jača. Red Bull je danas bio brži od nas, posebno na intermidijat gumi. Nisam imao šansi protiv njih ali se nadam da će Jules biti dobro." dodao je Felipe Massa - 7. mesto.

Preuzeto sa
    f1-serbia.com
    You can run, but you can't hide.

Comment

• Pro FX-Sniper
      CBC Senator XXL
      • 11.01.2010
      • 14410
      • Medakovic
      • Alfa-Brera

Jules Bianchi prebačen u bolnicu u besvesnom stanju

Vozač Marussia F1 tima Jules Bianchi doživeo je težak udes na trci za VN Japana.Bianchi je izleteo usled akvaplaninga u 46. krugu i udario u traktor koji je izašao da pomeri bolid Adriana Sutila koji je predhodno izleteo. Prema prvim podacima, Bianchi je prevezen u najbližu bolnicu stazi u besvesnom stanju.
      Za sada je to jedina informacija koja je dostupna medijima o njegovom stanju.

Preuzeto sa f1srbija.rs
      Last edited by Pro FX-Sniper; 05.10.2014, 13:06.

Comment

• Pro FX-Sniper
        CBC Senator XXL
        • 11.01.2010
        • 14410
        • Medakovic
        • Alfa-Brera

Sutil: Trebali su ranije da pošalju bezbednosno vozilo na stazu

Nemac smatra da je direkcija trke trebala ranije da pošalje vozilo bezbednosti na stazu u trenucima kada se njegov Sauber uklanjao pored staze.

„Bile su istaknute žute zastave zbog mog udesa, ali je bilo jasno da se na stazi skuplja sve više i više vode i da je vidljivost loša. Krug nakon mog udesa, Jules je prolazio na istom mestu i izvrteo se kao i ja, ali je ishod bio drugačiji. Ovo je jedna od najnezgodnijih krivina i smatram da ozbiljno treba razmišljati o sigurnosnom vozilu kada imate udes na tom mestu.
        Odluke direkcije trke na početku trke su bile u redu i trka je puštena u pravom trenutku. Vidljivost je u tim trenucima bila solidna, ali se pred kraj dosta smračilo i zato mislim da je trka mogla da bude prekinuta i ranije. Verujem da se raspravljalo o tome, ali od vozača nije traženo da daju svoju ocenu“, izjavio je Sutil.

Preuzeto sa f1-serbia.com
        Last edited by Pro FX-Sniper; 05.10.2014, 13:05.

Comment

• Pro FX-Sniper
          CBC Senator XXL
          • 11.01.2010
          • 14410
          • Medakovic
          • Alfa-Brera

Red Bull: Sada mislimo samo na Bianchija

Vozači Red Bulla nisu bili raspoloženi za izjave nakon trke u kojoj je Jules Bianchi ozbiljno povređen.

„Sve što se dogodilo na stazi je potpuno nebitno. Jedan od nas je u lošem stanju i ne znamo kako mu je. Jules je imao gadan udes i nadam se da ćemo uskoro imati neke pozitivne vesti. Grozan je osećaj kada ne znate šta se događa. Mislim da se svi vozači osećaju isto u ovom trenutku i nadamo se najboljem“, izjavio je Vettel.
          „Trenutno mislimo na Bianchija i to nam je glavna briga. Čuli smo da je udes bio ozbiljan i nije prijatno kada ne znate da li je vozač u redu. Trka je bila nezgodna, ali smo mi imali dobar setup koji nam je omogućio da popravimo plasman. Probali smo neke različite stvari sa strategijom, ali na kraju je sve to nebitno. Glavna briga je za Bianchija“, rekao je Ricciardo.

Comment

• Pro FX-Sniper
            CBC Senator XXL
            • 11.01.2010
            • 14410
            • Medakovic
            • Alfa-Brera

Bianchi u kriticnom stanju

Stanje Francuza je kritično, a trenutno je operacija hematona u toku

Pred kraj VN Japana, Jules Bianchi je doživeo strašan udes, kada je udario u vozilo koje je uklanjalo Sutilov bolid sa staze.

Bianchi je udario vozilo prednjim delom bolida, pa je najveći udarac pretrpeo deo bolida iznad glave vozača, ali i sam Jules Bianchi, koji je odvežen sa staze ambulantnim kolima.

Nakon što je pregledan u medicinskom centru na stazi, doktori su ga ubrzo prebacili u bolnicu u Nagoji. BKako je potvrdio dokrot koji ga je primio u medicinskom centru, Bianchi je bio bez svesti, i kao takav je prebačen ambulantnim kolima u bolnicu u Nagoji.

Bianchiev otac je izjavio po dolasku u bolnicu, da je Bianchi bez svesti, i da se trenutno vrši operacija hematona.

Za sada nema dodatnih informacija o stanju Julesa Bianchia, a iz njegovog tima, kao i iz bolnice u kojoj se nalazi, objavljeno je da će sledeće izjave o njegovom stanju biti dostupne za 24H.

Preuzeto sa f1srbija.rs

Comment

• Pro FX-Sniper
              CBC Senator XXL
              • 11.01.2010
              • 14410
              • Medakovic
              • Alfa-Brera

Toro Rosso: Zadovoljni smo današnjim performansama

U ekipi Toro Rossa su bili zadovoljni performansama bolida, ali su njihove misli kao i ostalih, sa Julesom Bianchijem.

„Bio sam zadovoljan trkom dok mi nisu obavestili o Julesovom udesu. Važno je da dobijemo bilo kakve vesti o njemu. Što se mene tiče, krenuo sam sa začelja i završio u bodovima što je dobar uspeh. bilo je teško voziti bez grešaka u ovakvim uslovima, ali verujem da smo svi u timu obavili dobar posao“, izjavio je Vergne.
              „Jedina bitna stvar je da Bianchiju bude dobro. Danas je bilo veoma nezgodno zbog kiše. Generalno su performanse bile dobre, ali naša strategija na žalost nije dala rezultata zbog prekida na kraju“, rekao je Kvyat.

Comment

• Pro FX-Sniper
                CBC Senator XXL
                • 11.01.2010
                • 14410
                • Medakovic
                • Alfa-Brera

Izjave nakon trke

Izjave vozača Caterhama nakon trke za VN Japana

Marcus Ericsson:
                "Bilo je teško danas. Vreme je učinilo da trka bude veoma teška. Na početku je bilo gotovo nemoguće voziti i dobro je što smo krenuli iza SC-a, i zbog toga je i zaustavljena trka. Nažalost, okrneuo sam se na stazi i tako izgubio svu prednost stečenu u kvalifikacijama. Nakon toga, mislim da sam vozio odlično, jer sam mogao da preteknem nekoliko bolida koji su pre pretekli nakon mog okretanja. Što se tiče rezultata mislim da ne treba da budemo zadovoljni jer uvek želimo više i mislim da smo danas i mogli da ostvarimo više. Ipak, mislim da smo napravili korak napred u performansama. Nadam se da je sve u redu sa Bianchiem".

Kamui Kobayashi: "Prvo želim da kažem da se nadam da je Jules dobro nakon incidenta. Trka je za mene bila veoma teška i mislim da nismo imali dobar tempo. Nažalost moj domaći GP nije prošao kako smo se nadali, ali ipak je lepo videti toliko ljudi na tribinama uprkos kiši i dolazećem tajfunu, dobro je znati da i dalje gaje veliku strast ka F1. Tim može biti zadovoljan sa našim perofmansama jer mislim da idemo u dobrom pravcu što se razvoja tiče".

Izjave vozača Williamsa nakon trke u Japanu

Valteri Bottas:
                "Ovo nije bila laka trka za nas, ali smo ipak uspeli da osovjimo neke bodove. U trci smo imali dobru strategiju i zbog toga smo uspeli da užizvučemo ovako dobar rezultat. Nemamo brzinu u krivinama i to nije samo na ovoj trci bio problem. Iznenadjen sam kad sam video brzinu Red Bulla, i mislim da smo imali suve uslove da bi se borili mnogo bolje. Nadam se da je Jules dobro nakon strašnog incidenta".

Felipe Massa: "Trka je bila teška, na početku sam imao problema sa proklizavanjem i sa aqvaplaningom, dok je pred kraj trke problem bio što je svetla bilo sve manje. Red Bullovi bolidi su bili previše brzi za nas danas, pogotovo na intermedium gumama. Zbog toga, danas nismo imali velike šanse da se nadjemo ispred njih. Ipak, moje misli i fokus sada su prebačene na Julesa Bianchia, i zaista se nadam da je dobro".

Izjave vozača Torro Rosa nakon trke u Japanu

Jean-Eric Vergne:
                "Bio sam veoma zadovoljan svojom trkom kada su me obavestili o Julesovoj nesreći. Bilo kakva vest o njemu u ovom trenutuku je meni najvažnija od svega. Što se mene tiče, start na gridu od pozadi i završetak u poenima je sjajno dostignuće. Danas, u ovakvim trkačkim uslovima, bilo je veoma teško ne praviti greške, i još voziti najbrže što možete, trudite se da budete brzi, ali ja verujem da smo tim i ja uradili odličan posao."

Daniil Kvyat: "Jedino što je sada važno večeras je da se nadam da će Jules biti OK. Bila je veoma nezgodna trka danas sa kišom. Opšte performanse bolida su bile dobre, ali na žalost naša strategija nije baš dala rezultat i sa Safety Carom i crvenom zatavom pred kraj trke moje šanse za osvajanje poena su se izgubile."

Izjave vozača Red Bulla nakon trke u Japanu

Sebastian Vettel:
                "Sve što se danas desilo na trci je u drugom planu, bitno je smao kako je Jules, ali i dalje nemamo neke čvrste podatke. Imao je veoma težak udes i nadamo se da je dobro. Ne znam kako da se osećam, jesam završio na podijumu, ali to nije bitno toliko sad. Bilo je neverovatno klizavo na stazi danas, i nadamo se da je Jules dobro".

Daniel Ricciardo: "Trenutno smo svi okupirani sa Bianchiem i to je najvažnije u ovom trenutku. Čuli smo da je imao veoma težak udes i nije dobro što ne znamo u kakvom je stanju. Trka je bila teška , ali nam se isplatio set-up od juče. Probali smo nekoliko stvari sa strategijom, ali sve je nebitno trenutno, moja briga je trenutno Bianchi".

Izjave vozača Mclarena nakon trke u Japanu

Jenson Button:
                "Za mene, trka danas nije u prvom planu, niti moj rezultat. Nisam video nijedan deo Bianchieve nesreće, ali želim da kažem da su sve naše misli sa njim, njegovom familijom i njegovim timom trenutno. To je nesreća za koju se nadate da se nikad neće desiti u F1".

Kevin Magnussen: "Nadam se da je Jules dobro. Veoma je loš osećaj kada se ovako nešto desi, tako da se molimo da je dobro. Uradili smo sve što smo mogli danas ali smo imali nesrećan problem sa volanom što me je i izbacilo iz trke za bodove. Pokušao sam da se vratim u trku ali to nije bilo moguće".

Izjava šefa Pirellija nakon trke u Japanu

Paul Hembery:
                "VN Japana je održana pod extremnim uslovima, ali naš fokus, kao i fokus celog padoka sada nije na trci, već na incidentu u kome je učestvovao Jules Bianchi. Nadamo se da nije ništa strašno, i da će biti dobro".

Izjave vozača Mercedesa nakon trke u Japanu

Lewis Hamilton:
                "Naše misli su sada sa Julesom. Njegov incident je bitniji od svega što se danas desilo, i njegovo zdravlje je najbitnije. Naspram toga, trka i nije toliko bitna u ovom trenutku. Nico i ja smo imali tešku borbu. Imao sam malih problema u prvoj krivini kada sam prekasno zatvorio DRS pa sam malo izleteo sa staze, ali nisam imao većih posledica zbog toga. Imao sam dobar tempo danas i mogao sam da pratim Nica u ranoj fazi trke veoma blizu bez nekih problema. Ovo nije laka staza kada pratite nekog i kada pokušavate da ih preteknete, ali je on napravio grešku i uspeo sam da ga obidjem. Zatim sam fokus prebacio na to da očuvam gume a da pri tom ostanem na liderskoj poziciji. Ipak, kao što sam i rekao, to sada nije važno, bitno je samo da Jules bude dobro".

Nico Rosberg: "Moje misli su sa porodicom i timom Julesa Bianchia, i svi se nadamo da ćemo uskoro čuti dobre vesti. Uslovi su danas bili veoma teški. Mnogo sam se mučio sa balansom bolida na intermedium gumama i morao sam dosta da forsiram kako bi zadržao Lewisa iza mene. Imao sam preupravlanje na bolidu dosta dugo što mi je otežalo vožnju. To je bilo čudno, i nisam imao poverenje da skrenem u krivinu kako bi inače imao, tako da će to biti predmet razgovora u narednim danima sa timom. To je značilo da je Lewis bio brži od mene i zaslužio je pobedu. Sve u svemu, dobar timski rezultat".

Izjave vozača Force Indije nakon trke u Japanu

Nico Hulkenberg:
                "Sve do poslednjih krugova moja trka je išla dosta dobro: imao sam dobar tempo i dobar osecaj u bolidu. Napravili smo napredak ranije, išli u boks kasnije i uspeli smo da obiđemo nekoliko bolida nakon prvog zaustavljanja. Ne mogu da kažem da nije bilo dosadno popodne za mene. Uglavnom sam bio sam za sebe. Uslovi su bili prilično teški još od samog starta. Vidljivost je bila slaba čak i kada niste bili u sredini. Verovatno je svima bilo isto jer je uvek izazov voziti po mokrom. Kada je poslednji put izašao Safety Car odlučili smo da odemo ponovo u boks jer sam već bio na tim gumama dugo i trebale su mi nove gume da završim trku. Drago mi je da sam osvojio poene nakon teške subote. Danas smo to nadoknadili. Suzuka je teška staza za trkanje jer ima mnogo mesta gde možete da imate akvaplaning i da izletite. Ja nisam video šta se desilo na kraju trke ali se nadam da je Jules OK."

Sergio Perez: "Uslovi su danas bili veoma teški. Kada je počela trka nisam mogao da vidim čak ni auto ispred sebe. Da budem precizan, ovo je bila trka gde ste izbegavali akvaplaning i pokušavali da da ostanete na stazi jer je vidljivost bila jako loša. Naša strategija je radila sasvim dobro, ali mislim da nismo imali sreće kada smo imali poslednji pit stop, koji me je bacio nekoliko pozicija niže. Kao i svima ostalima, moje misli su sa Julesom i nadam se da ćemo čuti neke dobre vesti uskoro."

Izjave vozača Lotusa nakon trke u Japanu

Romain Grosjean:
                “Kao prvo, moje misli su uz Julesa i nadam se da nije ozbiljno povređen. Bila je to teška trka. Start iza SC-a je bio u veoma vlažnim uslovima, zbog vodene zavese je bilo jako teško videti a zbog količine vode na stazi smo imali dosta akvaplaninga, pa je bilo razumno zaustaviti trku. Nakon restarta, uslovi su bili mnogo bolji, ali onda se kiša vratila i bilo je teško biti na pravim gumama i pronaći grip. Auto je na moment delovao veoma dobro, ali smo takođe prilično brzo potrošili gume, tako da smo danas imali veliki izazov.”

Pastor Maldonado: “Ovo je bila teška trka od samog početka. Mislim da smo bili sasvim dobri, pokušavali smo da predvidimo šta će drugi učiniti po pitanju strategije i da nadoknadimo nekoliko mesta. Vodila se velika borba na začelju, bilo je veoma teško jer je vidljivost bila loša. Napravili smo neke dobre poteze, ali isto tako ste morali biti veoma oprezni kada da gurate. Najvažnije, moje misli i molitve su uz Julesa, nadam se da je OK.”

Izjave vozača Ferrarija nakon trke u Japanu

Fernando Alonso:
                "Šteta je što nisam učestvovao u trci, jer nismo imali šta da izgubimo tako da smo sa nekim rizicima mogli čak i do podijuma danas. I dalje ne znam šta je bio problem sa bolidom, moguće da je kiša ušla medju kablove i napravila kratak spoj, jer sam odjednom ostao bez pogona. Sada, u poslednje četiri trke, prioritet nam je da izvučemo maksimalno bodova koliko možemo jer i dalje nam je cilj da završimo na trećem mestu u šampionatu konstruktora. Sa svetlije strane, moćićemo da koristimo ovaj motor iz Japana jer kao da nije ni korišćen nakon današnje trke, a to će nam sačuvati pozicije koje bi gubili sa promenom motora na narednim trkama. Ipak, jedine dobre vesti koje želimo da čujemo trenutno su vesti o stanju Julesa Bianchia. Nadam se da će se oporaviti brzo".

Kimi Raikkonen: "Sve u svemu ovo je veoma razočaravajuć vikend. Od prvog dana imam problema sa set-upom, i tokom trke nisam mogao da vozim kako sam želeo. Nakon starta iza SC-a, uslovi su bili više nego loši, a vidljivost je bila nemoguća, ali u tim trenucima upravljanje bolidm nije bilo toliko loše. Nakon toga, kada je kiša stala i kada sam prešao na intermedium gume, počeli su problemi, jer sam veoma brzo izgubio temperaturu u njima, i počeo sam da gubim prednji deo bolida, što je značilo da nemogu da vozim brzo koliko sam hteo. Pokušaćemo da rešimo problem što je pre moguće, počevši od sledeće trke, ali najbitnije u ovom trenutku je situacija Julesa Bianchia. Nadamo se da će biti dobro i očekujemo dobre vesti od njegovog tima".

Preuzeto sa f1srbija.rs

Comment

• Pro FX-Sniper
                  CBC Senator XXL
                  • 11.01.2010
                  • 14410
                  • Medakovic
                  • Alfa-Brera

McLaren: Podrska za Julesa

McLarenovi vozači su kao i ostali bili u šoku nakon trke i udesa Julesa Bianchija.

„Za mene je današnja trka nebitna. Nisam video Julesov incident, ali naše misli su sada sa njim, njegovom porodicom i ekipom Marussije. Uvek se nadate da se ovakve nesreće nikada neće dogoditi u Formuli 1 i uvek vas dočekaju iznenadno“, izjavio je Button.
                  „Nadamo se da je Jules u redu. Jako je loš osećaj kada se ovako nešto dogodi i zato ćemo se moliti i nadati da sve bude kako treba. Mi smo danas vozili najbolje što smo mogli. Imao sam nesrećan problem sa volanom zbog koga sam izgubio mnogo vremena. Pokušao sam da se vratim, ali to nije bilo moguće“, rekao je Magnussen.

Comment

• Viper
                    CBC Senator XXL
                    • 25.11.2004
                    • 700
                    • Kać

F1 driver Jules Bianchi injured after crash in Japan

Zadobio je ozbiljne povrede glave i operisan je.
                    I DONT NEED SEX
                    goverment fucks me every day!

Comment

• Pro FX-Sniper
                      CBC Senator XXL
                      • 11.01.2010
                      • 14410
                      • Medakovic
                      • Alfa-Brera

Hamilton podrzava odluku FIA-e

Hamilton smatra da je FIA u pravu

Kada je Adrian Sutil, tokom trke u Japanu, izleteo na krivini 7 tokom i završio u zaštitnoj ogradi, FIA je odlučila da nema potrebe za vozilom bezbednosti, već da je dovoljno koristiti samo duple žute zastave u tom delu staze dok se vozilo ne odvuče iza zaštitne ograde.

Medjutim, tada je na istom mestu izleteo i Jules Bianchi i zakucao se u zadnji deo traktora koji je odvlačio Sutilov auto, i tom prilikom je zadobio ozbiljne povrede glave, zbog kojih je odmah prebačen u bolnicu i oprisan.

Lewis Hawmilton smatra da je FIA bila u pravu.

„To uvek rade“, rekao je Hamilton aludirajući na to da FIA često ne upotrebljava vozilo bezbednosti već da se u takvim slučajevima koriste duple žute zastave.

„To je normalan protokol kada želite samo da pomerite bolid sa staze iz bezbednosnih razloga.“

„Da je bolid ostao tamo, a neko izleteo sa staze, udario bi u njega. Tu su žute zastave, a žute zastave znače da treba da usporite, posebno kada su duple žute zastave.“

Britanac je dodao da je bio šokiran kada je čuo za Bianchijev udes i da je ozbiljno povredjen, i samo je dodao: „Nadam se da će biti u redu.“

On je takodje izjavio da podržava FIA-u što je uspela da startuje trku u vreme kada su je startovali, bez obzira što su se mnogi vozači žalili na loše uslove na stazi.

„Uslovi nisu bili toliko loši. Bilo je vlažno, očigledno, ali imao sam i mnogo gore trke sa akvaplaningom i sličnim stvarima.“

„Kada smo se vratili na stazu, bili smo iza vozila bezbednosti predugo. Stalno sam govorio: možemo da krenemo, možemo da krenemo, jer staza je u dobrom stanju.“

„Do kraja trke kiša je ponovo počela da pada, ali to mi nije pravilo nikakve probleme. Možda je ostalima, možda su malo izgubili živce sa ovim gumama, jer ako malo usporite onda vam je mnogo teže.“

Preuzeto sa f1srbija.rs

Comment

• Pro FX-Sniper
                        CBC Senator XXL
                        • 11.01.2010
                        • 14410
                        • Medakovic
                        • Alfa-Brera

Vristao sam da zaustave trku

Massa tražio od FIA-e da se trka zaustavi

Felipe Massa je nakon trke izjavio da je „vrištao preko radija“ da se trka zaustavi pre nego što su sa staze izleteli Adrian Sutil i Jules Bianchi.

Massa smatra da je FIA kriva što je dozvolila da uslovi na stazi postanu „peopasni“ za vožnju.

„Mislim da su trku startovali prerano, jer nije moglo da se vozi na početku, a onda su je završili prekasno.“ rekao je Massa: „Pet krugova pre izlaska vozila bezbednosti (pre Bianchijevog udesa) sam vrištao preko radija da zaustave trku, da je previše vode na stazi, ali oni su pustili da to predugo traje i postalo je veoma opasno.“

„Na kraju smo videli udes, i moramo da vidimo šta se desilo Julesu, to me jedino brine sada.“

Massa je odmah nakon trke otišao u bolnicu Mie General gde se nalazi Jules Bianchi.

Preuzeto sa f1srbija.rs

Comment

• Pro FX-Sniper
                          CBC Senator XXL
                          • 11.01.2010
                          • 14410
                          • Medakovic
                          • Alfa-Brera

Teska trka i za Force Indiju

Oba vozača tima žalila su se na teške vremense uslove.

"Sve je išlo dobro do poslednjih nekoliko krugova. Imao sam dobar tempo i osećaj o bolidu. Još u ranoj fazi trke smo napravili napredak, kasno samo išli na prvu zamenu guma i uspeli smo da obiđemo određene bolide. Ne mogu da kažem da je ovo bila trka puna događaja. Uslovi su bili teški od samog starta. Kada se na stazu pojavio sigurnosni auto odlučio sam da odem do boksa gde sam želeo da promenim gume. Srećan sam što sam uspeo da zabeležim poene a nadam se da će sve sa Julesom biti u redu." kazao je Nico Hulkenberg.
                          "Uslovi su bili izuzetno teški. Kada sam počeo trku nisam mogao da vidim ništa ispred mene. Tada sam želeo da izbegnem akvaplaning jer je vidljivost bila očajna. Imali smo dobru strategiju ali nisam imao sreće kada sam napravio poslednji pit-stop koji me ja bacio nazad u plasmanu. Sada su sve moje misli usmerene ka Julesu i nadam se da će se sve dobro završiti." kazao je Perez.

Comment

• Pro FX-Sniper
                            CBC Senator XXL
                            • 11.01.2010
                            • 14410
                            • Medakovic
                            • Alfa-Brera

Lotus: Ovo su teški momenti za sve nas

Pastor Maldonado i Roman Grosjean su sva svoja razmišljanja usmerili ka poboljšanju zdravstvenog stanja Julesa Bianchia.

"Pre svega, moja razmišljanja su usmerena ka poboljšanju stanja Julesa Bianchia. Ovo je bila teška trka za sve nas. Vidljivost je bila slaba čak i kada smo vozili iza sigurnosnog automobila. Akvaplaning je bio svuda i bilo je logično da se trka prekine. Posle restarta uslovi su bili bolji ali mi je bilo teško da vozim na već istrošenim gumama." kazao je Roman Grosjean.
                            "Bila je teška trka. Mislim da samo se dobro pokazali. Uz pomoć strategije uspeo sam da nadokandim izgubljene pozicije zbog kazne. Vidljivost na stazi bila je baš slaba, ali sam imao par dobrih momenata gde sam bio dosta oprezan. Najvažnije od svega jeste da nam se Jules oporavi." kazao je Pastor Maldonado.

Comment

• Boki Ar
                              CBC Senator XXL
                              • 11.11.2004
                              • 2827
                              • Aranđelovac
                              • Vektra

Šta je prethodilo udesu Žila Bjankija, snimci nisu uznemirujući, momenat udarca u traktor-dizalicu se ne vidi. Nadamo se da će sve dobro proći.

Comment

• Pro FX-Sniper
                                CBC Senator XXL
                                • 11.01.2010
                                • 14410
                                • Medakovic
                                • Alfa-Brera

Nigde nema snimak njegovog udara.Jedino od Sutila sto smo svi i videli.
                                Cudi me da unutar bolida nije imao kameru....ili je imao...

Comment

Working...
                                X