Uzimas jos jedan?
Citroen BX 16V
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ja sam jednog belog BX 16v(na Sabacke table) video pre nekoliko meseci u BGu(Bulevar Kralja Aleksandra) i bio je perfektno ocuvan sa nekim lepim alu-felnama.
Znam da je sa strane imao neki natpis tipa xxxx(nesto) 16v, delovalo mi je kao da je tako fabricki.shuto-expressway.com
Comment
-
-
Dobro, to je cetvrti za koji znam da je ziv... Moj, jedan jagodinac, ima jedan ovde na forumu koji je stalno nedostupan i nikada nije tu (nije mi jasno zasto se registrovao) , i sad ovaj... Ja mu felne ne bih nikakve druge stavljao... Ako negde vidis nekog BX-a tog tipa, slikaj ako mozes molim te
Treba ih sacuvati od otpada i dizela, jer je veruj mi auto fenomenalan... Mozda pristrasno pricam, ali svako ko se provoza kaze isto...
E jos jedna zanimljivost. Ovog mog sadasnjeg BX-a sam pre jedno godinu ipo dana gledao na citroen forumu srbije, gde je bio uslikan u rubrici citroeni na ulicama. I ja vidim da je to pravi (16V), i jos mislim u sebi: "Da je meni jedan ovakav..." I onda se ispostavilo.....
E a taj natpis sastrane moze da bude i 4X4, jedino je ta serija BX-eva imala sastrane natpis...
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by Sheta_JuniorSlazem se u potpunosti da je sve monotono u golfu! Zato tata nije hteo golfa nego bitla! Jesam ogorcen na golfove, moze se reci generalno na VW, iz razloga sto mi svi pricaju da je najbolji auto... A zasto pricaju, jer je jeftin za odrzavanje a opet mnogo bolji od zastave! Kod nas ce G2 jos malo postati kultni auto! Drugo, nenormalno su skupi, i to samo u zemlji Srbiji!
Svapski kvalitet ne treba dovoditi u pitanje, ali jos kad bi malo paznje obratili na udobnost...
E imas u mojoj prethodnoj poruci link ka rapidshare-u za citroena, super je, savetujem ti da pogledas.
Uopste nije jeftin za odrzavanje ako se uzimaju originalni delovi,a ne neka kineska i turska i ko jos zna kakva g.... A to sto neki govore da je jeftino,to je taj tip ljudi koji samo sipa gorivo i vozi dok ne stane,tu nema nikakvog odrzvanja. Primera radi karike za 2.0 16V iz originala kosta 11000din,a bilo sta drugo da uzmes je oko 6000 din pa ti vidi razliku.VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)
Comment
-
-
Potpuno si upravu. Ako se uzima orginal, onda je cena ista kao kod citroena, ako ne i skuplje. A ljudima jesu jeftini jer stavljaju kineske i turske delove.
Set za reparaciju podizaca stakla (bez motora, samo tockic, 2 sajle i 2 lima) za bubu kosta 5.000 dinara (posto nema budzenja, mora direktno iz meksika). To je opsta stvar na VW Koncernu, svima crkavaju podizaci....
Comment
-
-
Bas lepa tema, moj tast je veliki fan citroena, ima ih desetak, sto rastavljenih sto celih, sad trenutno radi na jednom XM-u, odusevio sam se koliko dobra kozna sedista ima XM, doduse on ne voli kozu pa ih je skinuo ali i platnena su luda, udobna i anatomski perfektna. Trebalo bi da i meni sredi jedan BX ali ne znam dal' mogu da se upasuju kozna sedista iz XM-a u BX?!
Comment
-
-
Arsa, ne znam da li mogu da se upasuju sedista sa XM-a. Pogledaj ova sedista (ovakva su u mom BX-u, ali ne mogu sad da ga slikam, tata je otisao sa njim).
Ovo su sedista koja idu u 16V i 16S, mada ni obican BX nema losa sedista. U poredjenju sa ovim su nista, ali u poredjenju sa sedistima iz drugih automobila su super. Ja razmisljam da stavim kozu u BX-a kad budem jedan dan presvlacio sedista. Mislim da ce ici krem koza.
P.S. Kakav BX ti se sprema?Daj malo opis, ja obozavam BX-eve... I koje modele ima tvoj tast? Ako hoces mozes ovde da okacis slike!
Comment
-
Comment