Ti si razbusivao ili ti je neko radio
Yugo 1.1 EFI Power
Collapse
X
-
Pa sad odluči se, crno ili crveno
Comment
-
-
Posle 20 meseci smaranja sa kocnicama, resimo sam napokon da ih resim, posle 3 glavna kociona, narucen i cetvrti, ovaj put drugi tip tj sa drugog modela auta, ali jednakih karateristika (22.2mm klip) pa se nadam da ce biti ispravan, sutra cim stigne odmah ga testiram na radnom stolu. Nova posuda za kocionu tecnost:
Airlift isto dolazi na red, nabavljen novi elektromagnetni ventil, nadam se da ce sistem sad raditi na propisan nacin, sledi ugradnaj narednih dana:
Rasturen prednji trap zbog vracanja sirine traga tockova na "standardnu" meru radi ugradnje novih felni i uradjena fiksaciona tacka za novo ojacanje polusasije koje cu naknadno izraditi:
Teaser
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Comment
-
-
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Comment
-
-
Jeste. Ne znam, ja sam probao kod druga, pozitivno su me iznenadile, zato sam se odlucio za njih, ne ocekujem da su najbolje, ali dobio sam ih po vrlo povoljnoj ceni i bice bolje sigurno nego prethodne za ovaj neki prelazni period dok se auto ne zavrsi.Mada videcu svakako kako ce se pokazati na mom autu
Comment
-
-
Comment
-
-
Stvarno si ga namontirao alal ti cufta xD Dobra fora sa tablom,reci mi samo sta si koristio i kako se vidi danju?Imam i ja digitalnu tablu u Vectri pa mi deluje kao dobra fora.Gume sam uzimao iste i sobzirom na cenu ja sam prezadovoljan pogotovo sto sam u dimenziji 205/45 r17 vrh prosao.Felnica ti extra legla na yugisuI reci mi na slici deluje kao da ce opruga prilikom sabijanja da pritisne to crevce sto ide iz amorta,kako to funkcionise?
Sve pohvale jos jednom!Opel Vectra A restajling 1.8i 95'
Comment
-
-
Vidi se danju kao i na slici, koriscena je farba koja se koristi za farbanje stakala za suncane naocare, jedino sto je meni ovo prijatelj radio, on je nabavio farbu posto je nema u slobodnoj prodaji. Nece nista biti sa crevom, opruga se u najgorem mogucem slucaju sabija 20mm u voznji, tako da ima dovoljno prostora za crevo izmedju dva kruga. Sto se tice felni, nije samo lepo nego i korisno
Nisam ga puno vozao ali stvarno me iznenadjuju gume sa gripom, jeste da je nesto sira od prethodnih, ali prethodne koje sam vozao su bile Hankook, Continental i Michelin.Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Comment
-
Comment