Yugo 1.1 EFI Power

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BJL
    CBC Senator
    • 20.05.2013
    • 275
    • backa palanka
    • golf 3 1.8

Ti si razbusivao ili ti je neko radio

Comment

• YUgisa
      CBC Senator XXL
      • 05.06.2008
      • 793
      • Subotica
      • Yugo 1.1 EFI

Ja sam jer treba sa 57 na 58mm a i nisam nasao nikoga mo moze da uhvati "tako" veliku felnu
      Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• BJL
        CBC Senator
        • 20.05.2013
        • 275
        • backa palanka
        • golf 3 1.8

Pa koliko je to precizno ako nije na strug odradjeno

Comment

• YUgisa
          CBC Senator XXL
          • 05.06.2008
          • 793
          • Subotica
          • Yugo 1.1 EFI

Ne bi trebalo da bude problema jer sam uzeo staru glavcinu i utukao na pocetku i naspram toga razbrusio
          Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• YUgisa
            CBC Senator XXL
            • 05.06.2008
            • 793
            • Subotica
            • Yugo 1.1 EFI

Zamenjena sajla suvozacevog sedista posto nije radio mehanizam za pomeranje napred-nazad:

I polako farbamo felne:

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Pa sad odluči se, crno ili crveno
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• YUgisa
                CBC Senator XXL
                • 05.06.2008
                • 793
                • Subotica
                • Yugo 1.1 EFI

Crno plus ljubicanstveno Tj videcu i kakva ce ova crna ispasti na suncu, jer nije bas ispala nijansa kakvu sam ja hteo

Comment

• YUgisa
                  CBC Senator XXL
                  • 05.06.2008
                  • 793
                  • Subotica
                  • Yugo 1.1 EFI

Posle 20 meseci smaranja sa kocnicama, resimo sam napokon da ih resim, posle 3 glavna kociona, narucen i cetvrti, ovaj put drugi tip tj sa drugog modela auta, ali jednakih karateristika (22.2mm klip) pa se nadam da ce biti ispravan, sutra cim stigne odmah ga testiram na radnom stolu. Nova posuda za kocionu tecnost:

Airlift isto dolazi na red, nabavljen novi elektromagnetni ventil, nadam se da ce sistem sad raditi na propisan nacin, sledi ugradnaj narednih dana:

Rasturen prednji trap zbog vracanja sirine traga tockova na "standardnu" meru radi ugradnje novih felni i uradjena fiksaciona tacka za novo ojacanje polusasije koje cu naknadno izraditi:

Teaser

Comment

• YUgisa
                    CBC Senator XXL
                    • 05.06.2008
                    • 793
                    • Subotica
                    • Yugo 1.1 EFI

Zatamnjen odnosno ofarban pleksiglas za tablu, napokon nema smaranja sa folijom:

Montirane gume na felne:

Montiran novi glavni kocioni cilindar. Tako da sad imamo kocnice na cak 3 tocka. Narucen set za reparaciju sa klipom za jedna prednja klesta:

Comment

• BJL
                      CBC Senator
                      • 20.05.2013
                      • 275
                      • backa palanka
                      • golf 3 1.8

Jel to tabla od GSI- a, a gume imam takve i nisam bas zadovoljan s njima al koliko para toliko muzike

Comment

• YUgisa
                        CBC Senator XXL
                        • 05.06.2008
                        • 793
                        • Subotica
                        • Yugo 1.1 EFI

Jeste. Ne znam, ja sam probao kod druga, pozitivno su me iznenadile, zato sam se odlucio za njih, ne ocekujem da su najbolje, ali dobio sam ih po vrlo povoljnoj ceni i bice bolje sigurno nego prethodne za ovaj neki prelazni period dok se auto ne zavrsi. Mada videcu svakako kako ce se pokazati na mom autu

Comment

• YUgisa
                          CBC Senator XXL
                          • 05.06.2008
                          • 793
                          • Subotica
                          • Yugo 1.1 EFI

Pre koji mesec zamenim radijator kabine, dihtung slavine u odlicnom stanju. Juce gledam, raspao se pa sam ga danas zamenio:

Zamenjen klip i gumice ponovo i napokon resen problem sa kocnicama:

I malo radio na sprovodjenju creva za airlift:

Comment

• YUgisa
                            CBC Senator XXL
                            • 05.06.2008
                            • 793
                            • Subotica
                            • Yugo 1.1 EFI

Comment

• P.S.Steva
                              CBC Senator XXL
                              • 08.10.2007
                              • 955
                              • Beograd

Stvarno si ga namontirao alal ti cufta xD Dobra fora sa tablom,reci mi samo sta si koristio i kako se vidi danju?Imam i ja digitalnu tablu u Vectri pa mi deluje kao dobra fora.Gume sam uzimao iste i sobzirom na cenu ja sam prezadovoljan pogotovo sto sam u dimenziji 205/45 r17 vrh prosao.Felnica ti extra legla na yugisu I reci mi na slici deluje kao da ce opruga prilikom sabijanja da pritisne to crevce sto ide iz amorta,kako to funkcionise?
                              Sve pohvale jos jednom!
                              Opel Vectra A restajling 1.8i 95'

Comment

• YUgisa
                                CBC Senator XXL
                                • 05.06.2008
                                • 793
                                • Subotica
                                • Yugo 1.1 EFI

Vidi se danju kao i na slici, koriscena je farba koja se koristi za farbanje stakala za suncane naocare, jedino sto je meni ovo prijatelj radio, on je nabavio farbu posto je nema u slobodnoj prodaji. Nece nista biti sa crevom, opruga se u najgorem mogucem slucaju sabija 20mm u voznji, tako da ima dovoljno prostora za crevo izmedju dva kruga. Sto se tice felni, nije samo lepo nego i korisno

Nisam ga puno vozao ali stvarno me iznenadjuju gume sa gripom, jeste da je nesto sira od prethodnih, ali prethodne koje sam vozao su bile Hankook, Continental i Michelin.

Comment

Working...
                                X