Inace, kompresija je odlicna, problem je bio u cepu za ulje, sad je sve cisto i nema vise da curka po dekli...
Izgleda da smo uspeli da prevarimo sondu posto se Chek engine jos uvek nije upalio, kuc kuc kuc!
Kupio sam i MOMO patosnice u MR-u. Podeljene su u tri grupe, A,B i C. Saxo je u A grupi. Imali su samo nekoliko za B grupu. Probao sam ih i taman moze da se uglavi ( nas saxomane jbe sirina, ima neki djavo uz prag i zbog njega ne moze nista da stane, sem uzih modela). Ova iz B grupe tacno upadne (malo na silu ) i nema da mrdne! Sad cu odmah duznem nalepnicu MOMO i da je turim negde!
Ostalo im jos opruga, par patosnica, navlaka za pojas i par papucica. Ne uvoze vise MOMO te su ovo poslednje zalihe!
hehehe svi bre vidjate kevu u kolima, a zena ih vozi jednom u mesec dana! Mene niko ne vidi, mozda sam previse brz!
Nisam menjao gume, tj menjao sam jednu ne mogu da nadjem..jbg..
Sto se distancera tice, ovi su oko 20 - 25mm, a problem je u velikom ET-u felne.
Felne cu ili uzeti druge ili ove farbati, ovako mi ne deluje kako zelim!
Prednju tablicu da sasecem (Vuce nemoj da si reko nesto)
Da odradim jos neke detalje i to bi bilo to za sad...
Ukoliko je crni Clio Sport(III), sa onim sranjem od spojlera(kacket), mislim da je to onda lik sa Karaburme. cesto ga vidjam, i moram priznati da sam odusevljen automobilom. Zvuk mu je fantastican
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment