RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • savke
    CBC Senator XXL
    • 14.02.2006
    • 575
    • Novi Sad, Temerin
    • Laguna 2 ph2, Golf 3

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Ljudi da li se to meni cini ili ove silne probleme sa elektronikom imaju samo oni koji voze lagune na plin?
    Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• CDanijel76
      CBC Veteran
      • 11.01.2010
      • 144
      • Novi Sad

jedno pitanje : DA LI JE CENA OD 4150.00 din prihvatljiva za senzor pritiska u tocku? ja u NS nisam nasao jeftinije...
      i ja citam zadnje postove i cini mi se benzin+plin ima tih problema...
      --->>> nikad ne reci nikad !!! <<<---

Comment

• gokkon
        CBC Član
        • 31.01.2010
        • 63
        • Subotica
        • Renault Laguna II 1.9 dCi

Da, i ja sam primetio... Imam prijatelja koji ima isto lagunu na plin, stalno ga nosi kod majstora, nesto mu ne "prihvata" plin... Sad ga prodaje.

Comment

• gogi11
          CBC Senator XXL
          • 26.10.2009
          • 790
          • Sever Srbije - Novi Sad

Sve je do ugradnje tj majstora tako da... ja znam za 3 primera gde sljaka prefektno bez i jedne greske !! Gas ugradio Auto Sale Kamenica !

Comment

• savke
            CBC Senator XXL
            • 14.02.2006
            • 575
            • Novi Sad, Temerin
            • Laguna 2 ph2, Golf 3

Mislim da je za Novi Sad, autogas Dora sigurno resenje...znate ga sigurno po forumima na CBC.

Originally posted by CDanijel76
            jedno pitanje : DA LI JE CENA OD 4150.00 din prihvatljiva za senzor pritiska u tocku? ...
            To je negde oko 40e i mislim da je OK. Tamo negde na prvim stranicana ovog foruma sam video da su ljudi kojima su vulkanizeri otkidali ventile, placali 50e.

Comment

• SerbianHero
              CBC Senator
              • 10.10.2009
              • 259
              • Beograd

Sto se tice senzora to je ok cena, samo je pitanje jel to za alu felnu onaj pljosnati ili za celucnu standardni? Pljosnati za alu felnu je nekih 5-10e skuplji.

Comment

• savke
                CBC Senator XXL
                • 14.02.2006
                • 575
                • Novi Sad, Temerin
                • Laguna 2 ph2, Golf 3

E vidis, nisam znao da su razliciti.....

Comment

• cikajowa
                  CBC Veteran
                  • 12.11.2009
                  • 153
                  • svugde

Ispisujem se i ja iz kluba onih kome ne radi sijalica na start dgmetu! Savke hvala veliko
                  Laguna 2 ph2 , 2006 1.9DCI Lux Privileg

Comment

• sinisapancevo
                    CBC Član
                    • 17.05.2010
                    • 38
                    • pancevo

ljudi ne mogu da nadjem te sijalice za start dugme.U pancevu ih nema nigde ima slicnih ali bas takvih ne.Jel moze neko da mi kaze gde ima u Beogradu da se kupe ili neko da mi posalje
                    unapred hvala

Comment

• cale
                      CBC Senator
                      • 22.03.2009
                      • 297
                      • Backa Topola

@savke Ovo je senzor za alu felne a cena mu je tu negde oko 40e.

A ovo je za celicne felne.

Cene napolju su potpunio iste za alu ili celicne felne, bar tamo gde sam ja gledao
                      NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• savke
                        CBC Senator XXL
                        • 14.02.2006
                        • 575
                        • Novi Sad, Temerin
                        • Laguna 2 ph2, Golf 3

Ne bih se kladio ali poprilicno sam siguran da ja na Alu felnama, imam ove druge....

Comment

• max3m87
                          CBC Senator XXL
                          • 17.05.2010
                          • 531
                          • Beograd
                          • Renault LagunaII 1.8 16v

ljudi evo dodjoh od majstora... znaci juce sam ga ostavio ispred i jutros ga upalim bez ikakvog problema... al ajde da vidimo sta bi... izbaci da je imao gresku na obd konektoru ili leptiru nekom koji odredjuje kako ce potenciometar da radi.... e sad njihov odgovor je.. mozda je ubagovao desava se, mozda je stvarno crko potenciometar ili stvarno taj leptir... da to novo stigne ovde je 38 000, mnogo ali oni sumnjaju na konektor jer ume on veoma cesto da riknjava pa su mi ga odsekli i direktno na leptir lemili... meni zao isekli mi fabricki konektor al dobro sta da se radi.. tako da onoo tuga me uvatila, auto koji taknut nije ostade bez konektora.. i jos neke zice na ubrizgavanju tj. koje imaju veze sa tim i mogle da prouzrokuju problem nisu bile izolovane, valjda se od temperature vremenom raspalo, i bas su se pipali i to su mi izolovali isto.. i tako.. sad moze da radi, moze crkne odma, moze sutra, moze mesec, moze godina.. i sad vi vidite kakav je auto.. al sto je najgore sva novija tako su isto sranje, cim toliko elektronike i elektronika da kontrolise elektroniku, to mora da ne valja... ako neko zna gde ima jeftiniji leptir da se kupi... dali su mi i katalosku sifru tog dela zamolio bi da mi javi, nikad se ne zna mozda zatreba...

Comment

• cale
                            CBC Senator
                            • 22.03.2009
                            • 297
                            • Backa Topola

@savke Evo ti link pa pogledaj:
                            http://www.tyre-equipment.co.uk/acatalo ... alves.html
                            NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• savke
                              CBC Senator XXL
                              • 14.02.2006
                              • 575
                              • Novi Sad, Temerin
                              • Laguna 2 ph2, Golf 3

Znam, znam, cifre ne lazu....

Comment

• SerbianHero
                                CBC Senator
                                • 10.10.2009
                                • 259
                                • Beograd

Jedno pitanje za sve prisutne, da li neko ima iskustva sa distancerima, kolika naj veca sirina koja moze da se stavi na 205/55 r16 gumi?

Comment

Working...
                                X