RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • arizan
    CBC Član
    • 28.10.2009
    • 12
    • Aleksandrovac

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Pozdrav svima sa foruma, stvarno ste prva liga. Forum pratim pola godine, koliko posedujem lagunukaravan 2002, 1,9.dizel od 120ks Iz foruma sam video da joj je boljka pumpa za gorivo, koju ja nisam nasao kod moje lagune, vec mi je ugradjena potapajuca pumpa u rezervoaru, pa me interesuje da li je to bolja ili losija varijanta.

Comment

• nmarkoni
      CBC Član
      • 13.09.2009
      • 46
      • Topola

Nisam se davno družio sa vama, ali da li je u medjuvremenu ''izmišljena'' karta za Srbiju za navigaciju?

Comment

• markofpi
        CBC Senator XXL
        • 27.07.2006
        • 1552
        • Bezanijska Kosa

Nazalost nije

Comment

• hope
          CBC Senator
          • 03.06.2010
          • 212
          • ca

laguna '06,da li je neko skoro menjao plocice,pa da zna cene i koje da potrazim?

Comment

• markofpi
            CBC Senator XXL
            • 27.07.2006
            • 1552
            • Bezanijska Kosa

Ja prosle godine prednje platio 55eur, zadnje 45eur. Ne znam koje su ali mi majstor rece da su kvalitetne i bio je u pravu. Mekan na pedali, ne skripe, ne cvile...

Comment

• SerbianHero
              CBC Senator
              • 10.10.2009
              • 259
              • Beograd

Moram da napravim jednu opservaciju, nisam siguran da je ovo samo kod mene ili na svim lagunama, primetio sam da moja laguna nema senzor za nivo potrosenosti prednjih plocica(onaj kablic sto ide u plocicu i signalizira kad je plocica pri kraju), sto mi je bas cudno jer se to ugradjuje kao standard u nemcima jos od 80 ih.
              P. S. Cene plocica po radnjama i markama sam bas kacio pre jedno 20 ak strana, pazario sam RoadHouse ,evo vec drugi put, isto su mekane, stede diskove, ne skripe, dobre su po vlaznom, i pri normalnoj eksplataciji doguraju do 35000km predjenih bez problema, original RENAULT plocice doguraju do 40000km.

Comment

• soviet
                CBC Član
                • 27.02.2010
                • 31
                • Beograd

Da li neko zna koliko koštaju prednji amortizeri i šolje za Lagunu II 1.9dci 2002., i da li moram da ih menjam u paru(levu i desnu stranu)?

Comment

• zbane
                  CBC Član
                  • 04.04.2010
                  • 34
                  • va

Ne znam cene ali sto se tice amortizera obavezno se menjaju oba, izuzetno u slucaju neke havarije se moze menjati samo jedan ali pod uslovom da su oba bila nova pre havarije (iz licnog iskustva )

Comment

• cikajowa
                    CBC Veteran
                    • 12.11.2009
                    • 153
                    • svugde

Za amortizere ne znam, a solje original JEDNA 10000.oo din, a neorginalna oko 5500,00 i mozes solje menjati jednu sada jednu kasnije..
                    Laguna 2 ph2 , 2006 1.9DCI Lux Privileg

Comment

• minge
                      CBC Član
                      • 17.09.2009
                      • 59
                      • RS

Kada karticu dugo drzite bez baterije, da li je moguce da izgubi memoriju ili sl. pa da postane neupotrebljiva? tj. kada recimo iz rezervne kartice izvadite bateriju, pa je drzite onako bez napajanja?

Comment

• mobbdeepqb
                        CBC Senator XXL
                        • 19.07.2009
                        • 383
                        • beograd

Ne,ne verujem da je to moguce.Te kartice su odlicno napravljene,cak i da ti upadnu u vodu nista im ne bi bilo.Na You-tube sam gledao test,stave karticu u ves masinu,izvade je,ubace u auto i upali bez problema.
                        Da li se i vama ugreje kartica kada duze vozite auto?kao kad punite mob. pa se baterija zagreje,tako nesto

Comment

• markofpi
                          CBC Senator XXL
                          • 27.07.2006
                          • 1552
                          • Bezanijska Kosa

Meni da, nekad bude vruca! Moguce da je od sijalice koja osvetljava sam ulaz iste ako je uopste ime, ako je nema nemam predstavu kako se greje.

Comment

• SerbianHero
                            CBC Senator
                            • 10.10.2009
                            • 259
                            • Beograd

Promenjeno ulje u menjacu 2500 din + goodyear opti grip na akciji 4x7900 205/55/16.

Comment

• savke
                              CBC Senator XXL
                              • 14.02.2006
                              • 575
                              • Novi Sad, Temerin
                              • Laguna 2 ph2, Golf 3

Lepa cena za gume.....
                              Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• Laguna 2002
                                CBC Senator
                                • 13.12.2009
                                • 297
                                • Bačka Palanka

Originally posted by markofpi
                                Meni da, nekad bude vruca! Moguce da je od sijalice koja osvetljava sam ulaz iste ako je uopste ime, ako je nema nemam predstavu kako se greje.
                                Čini mi se da je neko pisao da se baterija dopunjava dok je u slotu, pa se zbog toga i greje.

Comment

Working...
                                X