RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • plocica
    CBC Član
    • 22.12.2009
    • 38
    • BG

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Pozdrav,
    Neko je ranije pisao da ima problem sa migavcima (ne isključuju se automatski). Ista stvar je i kod mene, pa me već pomalo nervira, da svaki put treba da vraćam ručicu Ako je to iko rešio nek se javi...

Comment

• cale
      CBC Senator
      • 22.03.2009
      • 297
      • Backa Topola

@savke Pa da to je onaj prastari Nokia 7110, ali moze vise telefona da radi sa ovim uredjajem takodje stari modeli.. Ima neki hardver koji kad telefon zvoni,ako ti je uljucen radio, gasi radio i baca zvuk na zvucnike od radija ili na zvucnik od sitisajzera{govorni automat}, i ukljucuje se mic. koji se nalazi gore pored retrovizora. Kod mene je telefona ispravan, ali nece da mi gasi radio, i ne cuje se na zvucnicima nista, a takodje ni mene ne moguj da cuju preko mic. Predpostavljam da je to softverski iskljuceno. Gledao sam da se slucajno nesto nije otkacilo od zica ali koliko sam video sve je na svom mestu. Videcu kad odem na dijagnostiku da to pogledam. Da zaboravih da napomenem da postoji neki dodatak , kao neki bluetooth , koji se namesti na drzac telefona i onda mozes da koristis i telefon sa bluetoothom, mada nisam gledao koje telefone podrzava, ali sigurno postoji, video sam na netu.
      Evo nesto poput ovoga:
      http://www.carcommunications.co.uk/stor ... -2517.html
      NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• CDanijel76
        CBC Veteran
        • 11.01.2010
        • 144
        • Novi Sad

e kupljen je ventil (4115,00 din), jos samo da se montira... slikao sam i onaj stari polomljen,...

i jos da se nadovezem na temu - posle zakljucavanja vrata kad drzim duze isti taster , prozori se sami zatvaraju ali kod mene migavci dva puta trepnu isto kao i kad se obicno zakljuca i to sve bez sirene...
        --->>> nikad ne reci nikad !!! <<<---

Comment

• savke
          CBC Senator XXL
          • 14.02.2006
          • 575
          • Novi Sad, Temerin
          • Laguna 2 ph2, Golf 3

Kod mene Bluetooth radi odlicno. Upario sam ga sa mojim telefonom i cim udjem u auto konektuje se automatski i sve pozive mi prosledjuje preko zvucnika. Takodje sam uneo i najbitnije telefone u imenik pa pozivam direktno preko njega. Kada zazvoni automatski mi prebacuje sa radija na njega. Jedino mi nije jasno ili mi ne radi glasovno biranje. Kada se unose telefoni u imenik mogu da dodam govorni tag, ali ne mogu da ga koristim ni preslusam. Ne znam sta se tu desava. Na rucici za paljenje svetala imam taster na vrhu koji bi trebalo da ima neke veze sa tim ali mi ne radi....mozda je samo do tastera?

Kod mene je Bluetooth preko fabricke navigacije.
          Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• savke
            CBC Senator XXL
            • 14.02.2006
            • 575
            • Novi Sad, Temerin
            • Laguna 2 ph2, Golf 3

Originally posted by CDanijel76
            ....
            i jos da se nadovezem na temu - posle zakljucavanja vrata kad drzim duze isti taster , prozori se sami zatvaraju ali kod mene migavci dva puta trepnu isto kao i kad se obicno zakljuca i to sve bez sirene...
            Tako je i kod mene bilo dok nisam ukljucio deadlock preko dijagnostike.

Comment

• max3m87
              CBC Senator XXL
              • 17.05.2010
              • 531
              • Beograd
              • Renault LagunaII 1.8 16v

cao drustvo, e kod mene je onaj problem sa migavcima... znaci cuje se da cakce rucica al se jednostavno ne vrati, ma da nije neki problem, vise me nervira da na drugim kolima dajem sest puta migavac dok ne skrenem jer cim se malo ispravi gasi ga, ja sam taj problem resio tako sto sam na ebayu narucio za 14e rucicu pa kad stigne videcu da li da je menjam...hahhha.. eto to je to u sustini...

Comment

• max3m87
                CBC Senator XXL
                • 17.05.2010
                • 531
                • Beograd

e sad imam jedno pitanje... da li se i koliko se kome cuje neko zveckanje od rupa i gde u kabini... znaci kad se ugasi radio i zatvore prozori... sta se cuje dok se vozi...

Comment

• savke
                  CBC Senator XXL
                  • 14.02.2006
                  • 575
                  • Novi Sad, Temerin
                  • Laguna 2 ph2, Golf 3

U sustini samo mi se malo cuje instrument tabla i nista drugo....uopste nije preterano.

Comment

• max3m87
                    CBC Senator XXL
                    • 17.05.2010
                    • 531
                    • Beograd

ja sam juce primetio.. tj. pocelo se cuje tu kod instrument tabel... mislim cim se pusti malo muzika ne cuje se nista...hhah... poz

Comment

• markofpi
                      CBC Senator XXL
                      • 27.07.2006
                      • 1552
                      • Bezanijska Kosa

I meni malo instrument tabla pogotovo onaj deo oko navigacije kao i pozadi gde je polica, nesto skripi ali me mrzi da vidi gde tacno.

Comment

• Car
                        CBC Senator XXL
                        • 07.07.2005
                        • 900
                        • Beograd

Može da se čuje svašta, s obzirom da je enterijer fušeraj najgori. Otprilike do jedno 150 000 km se neće ništa strašno čuti, posle kreće sve više.

Comment

• markofpi
                          CBC Senator XXL
                          • 27.07.2006
                          • 1552
                          • Bezanijska Kosa

Da se nadovezem na Car-ov post, skoro da me i ne interesuje gde cvrci jer su nam putevi katastrofa. Zato i napisah da me mrzi da otkrijem tih par sto ih trenutno imam, jedino kad pocnu bas da smetaju, a za sve ostalo sam se pomirio, necu da postanem bolestan i da po ceo dan osluskujem gde i kako cvrci.

Comment

• max3m87
                            CBC Senator XXL
                            • 17.05.2010
                            • 531
                            • Beograd

mene to bas boli nesto... kad sam ga kupio nije se ni cuo... a imam citroena bx ima 20 godina i ne cuje se nista... glupo mi da duplo mladji auto i to velike klase zvecka..h

Comment

• savke
                              CBC Senator XXL
                              • 14.02.2006
                              • 575
                              • Novi Sad, Temerin
                              • Laguna 2 ph2, Golf 3

Pazi na normalnom autoputu ne cuje se nista, govorimo samo o ovim nasim (skoro kao kaldrma) putevima.

Comment

• markofpi
                                CBC Senator XXL
                                • 27.07.2006
                                • 1552
                                • Bezanijska Kosa

Zaboravljate da su danasnji auto mnogo nezniji po pitanju toga. Nekada se ceo kokpit iradnjivai iz jednog dela, bez mnogo plastike i gume ali kad se zeli da bude moderno i fensi to je cena koja se placa jer auto nije konstruisan za oranice vec za puteve. A kada govorimo o krckanju pretpostavka je da se ne misli na ravan put vec na ono po cemu vozimo najvecim delom. Ja kad idem auto putem pored Arene ima par izbocina koje nikako ne mogu da zaobidjem jer se prostiru celom sirinom trake, a ja bas i ne mogu da usporim na 40km/h da bih preko toga presao. Svaki put mislim da ce nesto da mi otpadne.

Comment

Working...
                                X