RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SerbianHero
    CBC Senator
    • 10.10.2009
    • 259
    • Beograd

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Jos jedan apel za distancere, stavio bih distancere pozadi, malo da ga nabudzim(prosirim zadnji trap) ali ne znam koja sirina je maksimalna za 16 tocak sa 205/55 gumom a da ne grebe od rub? Ako je to neko vec radio ili zna nekog nek mi javi na PP.

Comment

• gokkon
      CBC Član
      • 31.01.2010
      • 63
      • Subotica
      • Renault Laguna II 1.9 dCi

A meni bas zato treba da rade ta vratanca jer hocu da ubacim neki drugi radio i da ga sakrije
      Dali je neko rastavljao dotle? Sto posto treba da izvadim prvo citac za karticu, pa konzolu klime, pa onda mogu doci do tih vrata?!?

Comment

• plocica
        CBC Član
        • 22.12.2009
        • 38
        • BG

Originally posted by gogi11
        E to to jos po bg-u mogu zamisliti kako smekaju sta ko ima po kilima i u kolima .
        Inace jel ti sljaka sada dobro makina ?? Jesi bio malo do majstora za plin sta on kaze ?? Meni se onaj problem desio i kada nisam imao plin ugradjen tako da ne mora da znaci da je do plina a opet ...ko ce ga znati .
        Nisam, to mi se desilo malo nakon što mi je naštelovan plin, tako da ni ja ne verujem da je to baš zbog plina. Inače, plin sam radio kod IvanaT (sa foruma). Sad ga vozim ovako, pa ću videti šta će biti. Opet, nekad kad recimo kočim na semaforu, stajem, ubacim u ler i on isto ima oscilacije, doduše, MNOGO manje nego kad su bile upaljene one lampice, ali ipak, malo mi osciluje. Moraću da se dovučem do NS-a do Slobe da ga malo pogleda, a posle...

Comment

• plocica
          CBC Član
          • 22.12.2009
          • 38
          • BG

Originally posted by gokkon
          A meni bas zato treba da rade ta vratanca jer hocu da ubacim neki drugi radio i da ga sakrije
          Dali je neko rastavljao dotle? Sto posto treba da izvadim prvo citac za karticu, pa konzolu klime, pa onda mogu doci do tih vrata?!?
          Pa, kad skupim malo love, i ja sam se nameračio da menjam head unit, tako da me očekuje promena tih vratanaca. A i glupo mi je, kad hoću da ih otvorim, a ono landaraju...

Comment

• max3m87
            CBC Senator XXL
            • 17.05.2010
            • 531
            • Beograd
            • Renault LagunaII 1.8 16v

e ljudi stara tema al nema veze moze li neko da mi prevede ovo

i ovo ispod renault

Comment

• max3m87
              CBC Senator XXL
              • 17.05.2010
              • 531
              • Beograd
              • Renault LagunaII 1.8 16v

probao sam ono za prozore kod mene to ne radi, nece da zatvori sam.. prednji vozacev je drugaciji od ostalih ima onaj dupli prekidac sto sam ulazi i ide do kraja.. ostali su obicni...

Comment

• modesti
                CBC Senator
                • 26.08.2009
                • 239
                • novi sad
                • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

Originally posted by cikajowa
                Da nije malo glupo sto ides brze ono pojacava , ako ides sporije on utisa
                U tome je stvar, veca brzina=veca buka u kabini=jače svira muzika i obrnuto, ja sam probao to i ne svidja mi se, ide dobra pesma ja malo usporim a on me utiša nije to to...kod mene je na 0 sve sam namestam, a ovo zaključavanje sam probao i sve funkcioniše.
                It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

• savke
                  CBC Senator XXL
                  • 14.02.2006
                  • 575
                  • Novi Sad, Temerin
                  • Laguna 2 ph2, Golf 3

Znaci zaklljuca ti i prednja vrata iznutra?
                  Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• rmilenko
                    CBC Član
                    • 05.01.2010
                    • 42
                    • Novi Sad

Originally posted by max3m87
                    e ljudi stara tema al nema veze moze li neko da mi prevede ovo

i ovo ispod renault

E2 - nivo opreme
                    SAN913 i SAN513 - bez dodatne opreme i nije specijalna serija
                    S070475 - napravljen u Sandouvilleu, Francuska

TEB76 - Boja karoserije ("Red Fire")
                    TICUI1 - Tip enterijera/sedista
                    DEC004 - Dark ambience

ACHK NRTW

Letter 1: Type of suspension (A = normal (not enhanced) - B = enhanced)
                    Letter 2: type climate of the country (C = temperate) - (D = cold)
                    Letter 3: Type of air conditioning (AC H = auto) - (G = Clim normal) - (F = Not AC)
                    Letter 4: Type of Engine Filtration (K = without pre-filter)

Letter 5: Type of management (N = Steering normal) (P = parameter)
                    Letter 6: Type of shock absorbers (dampers R = non-variable)
                    Letter 7: correction of the base (T = without correction)
                    Letter 8: Type of braking (ABS = W) (V = without ABS)

Comment

• savke
                      CBC Senator XXL
                      • 14.02.2006
                      • 575
                      • Novi Sad, Temerin
                      • Laguna 2 ph2, Golf 3

Gde imas te podatke?

Comment

• rmilenko
                        CBC Član
                        • 05.01.2010
                        • 42
                        • Novi Sad

Nemam nigde
                        Ronjao sam po netu, uglavnom po nekim francuskim forumima.

Opalim search na google-tu za neki od pojmova (TICUI1, DEC004, TEB76) pa jurim dalje...

Comment

• cale
                          CBC Senator
                          • 22.03.2009
                          • 297
                          • Backa Topola

@savke Ima podataka na nekim francuskim forumima i ja sam tamo desifrovao moje podatle sa plocice. Inace superzakljucavanje zakljucava samo zadnja vrata.
                          @rmiklenko izgleda da smo dosli na istu ideju i rondali po netu ko ludi!!!!
                          NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• savke
                            CBC Senator XXL
                            • 14.02.2006
                            • 575
                            • Novi Sad, Temerin
                            • Laguna 2 ph2, Golf 3

Mislio sam da ste bas nasli negde spisak i objasnjenja....

Comment

• modesti
                              CBC Senator
                              • 26.08.2009
                              • 239
                              • novi sad
                              • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

Originally posted by savke
                              Znaci zaklljuca ti i prednja vrata iznutra?
                              Zaključa mi sva vrata iznutra, kao da sam pritisnuo dugme za zaključavanje, a otključaju se kada povučem ručicu za otvaranje vrata.
                              It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

• cale
                                CBC Senator
                                • 22.03.2009
                                • 297
                                • Backa Topola

@modesti pobrkao si nesto. Superzakljucavanje je kad ti se zakljuvaju vrata tako da se NE MOGU OTVORITI , pomocu rucice iznutra. To je u slucaju da heko hoce da ti razbije staklo i otvori vrata pomocu rucice, a kod superzakljucavanjato ne moze, samo sa karticom mogu da se otvore vrata.
                                @ savke nasao sam spisak i objasnjenje na francuskom , a je @rmilenko to verovatno isto nasao i preveo na engleski.
                                NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

Working...
                                X