RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dajo
    CBC Početnik
    • 01.11.2009
    • 9
    • Bijeljina

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Originally posted by igogitar
    Meni je 50 EUR za adapter i dalje skupo...ma sta skupo,PLJACKA!
    a bez tog adaptera nista.....tacno brate PLJACKA da je bar jedno 30 evrica pa da prezalim....a ovako....

Comment

• igogitar
      CBC Član
      • 14.07.2010
      • 93
      • R.Srpska,Gradiška

Da,i ja bih 30 evrica nekako platio ali mi 50 bas nekako preterano. Pa za 50 evrica mozes da kupis kompjuter a ne neki adaptrercic,ko da je od zlata.

Comment

• Cherokee_NS
        CBC Senator XXL
        • 08.02.2009
        • 802
        • Novi Sad

Ja sam sam narucivao iz Engleske te adaptere, i verujte da nije nista drasticno jeftinije u odnosu na cenu po kojoj taj lik nudi.

Mene je izaslo 45 eura...
        Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• max3m87
          CBC Senator XXL
          • 17.05.2010
          • 531
          • Beograd
          • Renault LagunaII 1.8 16v

iskreno, cak sam nasao ima i da se kupe mikroprekidaci i samo se uleme na plocu, ma da sam ja moj popravio... to jest neko ga je toliko jako stisnuo da je polovio plastikicu sto gura prekidac pa sam nalio drugu i radi sad bolje od ostalih... heheh a prekidac sam odlemio, skinuo ocistio kontakte i opet zalemio, na jednom kontaktu je vidno otpao lem i nije dodirivalo zato i nije hteo da radi, a najcrnje od svega je sto kad ne radi kod vozaca nema ni kod suvozaca.. poz.. jbg slikice mi nisu bile ni 2 sekunde u glavi... bice prilike..

a sta mislite o ovome
          http://cgi.ebay.com/IPOD-MP3-Adapter-RE ... 179wt_1139

Comment

• igogitar
            CBC Član
            • 14.07.2010
            • 93
            • R.Srpska,Gradiška

Originally posted by max3m87
            Max to je za iPOD,ja bih volio staviti neki HU koji bi citao mp3 i naravno imao USB port jer ovaj na Laguni fabricki to ne radi a i strasno je ruzan. Zamisli kako bi nocu fino sljastio neki Pioneer ili nesto tako . Jedino sto ne zelim izgubiti komande na volanu(tacnije iza volana) jer su bas dobra i prakticna stvar.

Comment

• max3m87
              CBC Senator XXL
              • 17.05.2010
              • 531
              • Beograd
              • Renault LagunaII 1.8 16v

Meni se svidja i bio bi zadovoljan i prikljuckom za mp3 tj. Aux... Inace cabasse ti je mnogo jaca firma od pionira prave iskljucivo srednju i visoku klasu muzickih uredjaja, a ti bi sa mp3 gubio na kvalitetu zvuka jer je mp3 velika kompresija wav-a

Comment

• makinus
                CBC Član
                • 17.06.2010
                • 62
                • Beograd

Sto se tice ovog adaptera mislim da je jednostavnija varijanta da kupis kabl, bananicu i ovaj zeleni prikljucak pa da lemis. Vidim da imas iskustva. Ja sam tako nesto planirao. Ako zeleni ne moze da se nadje moze i direktno da ide preko natikaca (pretpostavka).
                Inace, testirao sam preko onog mp3-radio transmitera. Ima aux ulaz, prikljucio sam touch screen telefon i radi sasvim solidno. Bukvalno imas hands free u kolima. Samo sto je kvalitet zvuka los posto je to ipak mp3-radio od 1000 din.
                U posao sa kablom na aux ulaz u Cabasse se nisam upustao najvise zbog toga sto ne znam da li sa obicnim tankim srafcigerom mogu da skinem radio.

Comment

• vlaves2000
                  CBC Član
                  • 28.03.2010
                  • 95
                  • srbija

pozdrav, dali je normalno da prozor kada se stisne prekidac nece da se zatvori iz cuga nego moram stalno da stiskam dugme a kada se spusta spusti se samo na jedan pritisak dugmeta rec je o vozacevim vratima ostali prozori rade normalno tako sto ja zaustavim gde hocu
                  https://t.me/pump_upp

Comment

• slavenm
                    CBC Veteran
                    • 11.10.2010
                    • 128
                    • Bijeljina

@valves
                    impulsni prozor kada se skine akumulator mora ponovo da se programira, odnosno nakuckas ga da se spusti do kraja i zadrzis taster u polozaju za spustanje, onda nakuckas da ga podignes i zadrizs taster u polozaju za podizanje oko 5 sekundi , tako ga programiras za pocetni i krajnji polozaj, nakon toga prozor ce ti raditi normalno

Comment

• makinus
                      CBC Član
                      • 17.06.2010
                      • 62
                      • Beograd

Evo koga zanima audio ulaz - AUX

Comment

• savke
                        CBC Senator XXL
                        • 14.02.2006
                        • 575
                        • Novi Sad, Temerin
                        • Laguna 2 ph2, Golf 3

Aaaaaa, pa ima ovo da probamo....
                        Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• Gavra01
                          CBC Član
                          • 04.02.2010
                          • 26
                          • Beograd
                          • Laguna II 1.6 16v

Adapter i transport izadje oko 30£!

http://www.dynamicsounds.co.uk/renault- ... 10497.html

Comment

• savke
                            CBC Senator XXL
                            • 14.02.2006
                            • 575
                            • Novi Sad, Temerin
                            • Laguna 2 ph2, Golf 3

Ma jok napravim sam. Recimo:
                            Code:
                            http://www.kanibal.co.rs/products.php?sgr=12701000&pid=12701013
                            Pardon mislio si na adapret za kontrole pri volanu....
                            Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• Cherokee_NS
                              CBC Senator XXL
                              • 08.02.2009
                              • 802
                              • Novi Sad

Originally posted by Gavra01
                              Adapter i transport izadje oko 30£!

http://www.dynamicsounds.co.uk/renault- ... 10497.html
                              Ovo je samo za komande na volanu. Fali ti jos jedna stvar - konektori koji se uzimaju u zavisnosti od plejera, i on kosta jos 10 funti.

Imam ja slike negde na kompu svega toga, pa cu vam kasnije okaciti, kako sam ja to na Meganu resio.
                              Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• vlaves2000
                                CBC Član
                                • 28.03.2010
                                • 95
                                • srbija

Originally posted by slavenm
                                @valves
                                impulsni prozor kada se skine akumulator mora ponovo da se programira, odnosno nakuckas ga da se spusti do kraja i zadrzis taster u polozaju za spustanje, onda nakuckas da ga podignes i zadrizs taster u polozaju za podizanje oko 5 sekundi , tako ga programiras za pocetni i krajnji polozaj, nakon toga prozor ce ti raditi normalno

hvala odradjeno
                                https://t.me/pump_upp

Comment

Working...
                                X