Re: RENAULT Laguna II 1.9 dCi-iskustva i kvarovi
opet ja..jooj poludecu...xeexxe..sinoc mi je pri brzino od 130 na sam odjednom izbacio na ekrancicu FAULT IN FUEL INJECTION!!i od tada nece normalno da vuce tj da prima gas..dal neko moze mi pomoci malo..
opet ja..jooj poludecu...xeexxe..sinoc mi je pri brzino od 130 na sam odjednom izbacio na ekrancicu FAULT IN FUEL INJECTION!!i od tada nece normalno da vuce tj da prima gas..dal neko moze mi pomoci malo..

Naravno nije mi dao da ga vratimo nego je ostavio za ponedeljak da menjamo i njega. Inace bio je stavljen PK sa 6 kanala a na njega ide sa 7 kanala. Posto je sumnjao na remenicu PK kaisa na radilisu skine je kada ima sta da vidi......pukotina na zupcastom. Sva sreca de je bas tu stao da moze da ga vidi. Inace predhodni vlasnik je menjao zupcasti pre 25k u istom tom servisu, a zatim je skidan kada je menjao i vodenu pumpu. Mozda tada jos nije bio pukao....da ne gresim dusu, ali da zupcasti strada posle 25k je katastrofa. Inace oznaka na njemu je "GATES POWER GRIP". Isti takav stavljaju i u servisu gde kolega radi ali pored toga stoji i renault znak ali ovde ga nema....(falsifikat ?????)
Jel su ovo 17 ili 16??
Comment