RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • max3m87
    CBC Senator XXL
    • 17.05.2010
    • 531
    • Beograd
    • Renault LagunaII 1.8 16v

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

ljudi imam jos jedno pitanje... gde su noge od suvozaca... primetih danas mokro... a imam kadice one.. a nisam ni vozio kad je padala kisa... i ja podignem tepih... ali tepih je ispod kao linoleum... ne moze ni da prodje kroz njega ni odozdo... pipnuo ja ispod sve suvo.. ima ispod neki mekan deo kao sundjer nesto.. saginjao se ispod kola cela su.. sa strane kroz prag prolazi crevce neko providno sa plavom tecnosti... verovatno za brisac zadnji... ne pusta nigde... zbunjivo..

Comment

• mrki
      CBC Senator XXL
      • 08.11.2006
      • 550
      • nis, serbia

Proveri kanale za odvod vode.
      Vrlo cesto znajju da se zapushe od lishca.
      Pipaj i vozacev tepih, a proveri i ispod zadnjih sedista da li ima vlage.

Comment

• cale
        CBC Senator
        • 22.03.2009
        • 297
        • Backa Topola

max3m87, bar sto se mene tice ,smorio sam se od tebe i tvojih postova. Pa ne mogu da verujem da pises post i posle 1 minut opet!!! Stavi sve sta imas u jedan post, ovim tempom ces postati svetski prvak u pisanju postova. Ajde prodaj vise tu tvoju Lagunu pa da se svi lepo odmorimo.
        NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• dci Šabac
          CBC Član
          • 16.10.2009
          • 60
          • Šabac

I ja, da sam pre kupovine znao za ovaj forum, znate kad bi kupio Lajku? Nikad

Ali nije toliko lose, nego smo mi detaljni u razmeni utisaka oko svih mogucih problema sa sitnicama, a ima tu i emocija.

PS samo da vas obavestim- ja imam koznu futrolu za karticu- kao onu sa slike sa utisnutim imenom modela

Comment

• max3m87
            CBC Senator XXL
            • 17.05.2010
            • 531
            • Beograd

evo cale necu vise da pisem.. obecavam... uzivaj u tvojoj lajki (najboljoj)... poz svima

Comment

• Krema
              CBC Član
              • 26.04.2010
              • 77
              • Novi Beograd
              • Laguna II 1.9 dCi

@max
              Nije cale nista lose mislio, vec da probas u malo duzi post da sve stavis a ne da 3-4 posta za redom pises. Nema potrebe za dizanjem tenzije.

Comment

• Car
                CBC Senator XXL
                • 07.07.2005
                • 900
                • Beograd

Proveri i odvod kondenza klime, upali klimu i vidi da li kaplje voda ispod auta. Često se dešava da se zapuši to od prljavštine, pa se kondenz sliva negde drugde...

Comment

• max3m87
                  CBC Senator XXL
                  • 17.05.2010
                  • 531
                  • Beograd

Originally posted by Krema
                  @max
                  Nije cale nista lose mislio, vec da probas u malo duzi post da sve stavis a ne da 3-4 posta za redom pises. Nema potrebe za dizanjem tenzije.
                  razumem ja to ali ne daje posle par minuta da se uredi post i sta da radim.. mora novi.. ne vidim u cemu je problem i smetanje njemu sto neko pise postove.. nek pise i on milion ako hoce..
                  pa juce jesam vozio sa klimom ceo dan posto mi prozor ubagovao.. al kazem ispod nije mokro to me zbunjuje.. videcemo.. sredice se.. a znam da ranije i posle kise kad idem da ga perem i u****vam nije bilo mokro nikada.. raspitacu se..

Comment

• Krema
                    CBC Član
                    • 26.04.2010
                    • 77
                    • Novi Beograd
                    • Laguna II 1.9 dCi

A gde se nalazi taj odvod za kondenz klime?

Comment

• hope
                      CBC Senator
                      • 03.06.2010
                      • 212
                      • ca

moja laguna je '06 i izasla me preko 10.000 i da uvezao sam je ja iz svajcarske,bila je malo cuknuta napred i ja sam je sredio pa je ta cena koju sam napisao
                      a sto se tice laguna evo vam site pa se sve lepo vidi koliko kosta koja laguna http://www.autoscout24.ch/AS24Web/List. ... country=CH
                      koga ne mrzi neka ukuca i sve ce mu biti jasno po pitanju cena iz svajcarske,inace njihov katalog je najskuplji za carinjenje ,ali se zna da kod njih je ubedljivo najrigorozniji tehnicki i uslovi za automobile
                      nisam naglasio da je moja automatik pa to automatski znaci 2.000 + na cenu
                      inace na tom site ima ista moja sa slicnom kilometrazom od 94.000 i sa istim paketom opreme samo je jos godinu mladja ('07)i kosta oko 18000ch sto je oko 12000 evrica pa vi vidite
                      a ti max nemoj da se ljutis ali umes da preteras sa pitanjima,ja sam bio par dana bez kompa i kada sam otvorio site video sam 10 strana koje nisam procitao a ti najbolje znas koliko je tvojih...pokusaj da kritika utice pozitivino na tebe
                      nije odvod vode od kondeza nego odvod vode ispod brisaca,pa se tu nakupi lisca i svega pa zacepi i onda vam ulazi voda kroz polen fiter koje se nalazi iza suvozaceve kasete

Comment

• debeli73
                        CBC Član
                        • 16.05.2010
                        • 75
                        • Kragujevac

Ma da, u redu je ako je koncept kupiti svesno Lagunu za jeftine pare, pa kažeš jer imaš sa sobom majstora ok ovo će još da košta 1000eur i opet sam dobar. A sasvim drugo kad za cenu lošeg Megana kupiš Lagunu i očekuješ da će sve da radi savršeno. Pogledajte samo Lagune na oglasima recimo isto godište koja je razlika u cenama, pa to nešto govori. Max ja sam samo tražio vozilo koje je redovno održavano to je bio uslov, nije bio problem godište niti kilometraža već redovni + veliki servis. Niko se ne ljuti na tebe što pišeš postove već što se čini kako uđeš u kola i nešto ti zasija ti trk na forum. Nađi majstora sve proveri, opusti se malo, pusti muziku u kolima, nemoj da stalno osluškuješ (kao ja na početku). Što bi rekao moj tast "nije on tebe kupio nego ti njega"

Comment

• max3m87
                          CBC Senator XXL
                          • 17.05.2010
                          • 531
                          • Beograd

izvinjavam se svima, pogresno sam razumeo ovaj forum..
                          i bio sam kod vise majstora i u ak kompresoru..i u ntd centru i kod riznica i svi su proveravali i rekli da je odlicno... ja jedino sto sam pisao je za sijalice i za neke stvari koje me zanimaju a mislio sam da je na vama da odlucite dal cete da pisete ili ne a ne kao seljo cale da odreagujete onako i da onako drsko i bezobrazno ispisete post(a ja cu glavu da dam da je moja laguna u ispravnijem stanju od caletove)... al dobro znas kako ide ne treba se smejati tudjoj nesreci, tako da opusteno... docice kad ne treba pa ce place... heheh

smarao za sijalice jesam.. pitao za kugle jesam.. danas sam pitao za prozor i to za vodu sto nisam siguran.. ne vidim sta je tu lose..

Comment

• debeli73
                            CBC Član
                            • 16.05.2010
                            • 75
                            • Kragujevac

Max ne budi na kraj srca, Cale nije loše mislio a i treba poštovati sve one koji pišu od 2009. Ja i ti smo ovde od 17.5 pogledaj samo Caletov datum a i tvoj i njegov broj postova. Nema potrebe za tom ljutnjom naročito na ovom mestu gde kroz sve ove strane ni jedna ružna reč nije izašla.

Comment

• max3m87
                              CBC Senator XXL
                              • 17.05.2010
                              • 531
                              • Beograd

ja nisam na kraj srca, ja sam fer i korektan lik i volim da se salim, a najvise mrzim kad me neko dira bez razloga, ja njega postujem i zna dosta stvari, al ako nece da pomogne neka cuti, nema potrebe za onakvim sto on pise a ne ja.. ovo je forum.. znaci ja napisem sta me muci vi ako zelite pomognete i obrnuto... zar ne... meni moj broj postova skroz ok, radoznao sam i zelim da znam sto vise..

Comment

• cale
                                CBC Senator
                                • 22.03.2009
                                • 297
                                • Backa Topola

Originally posted by max3m87
                                bice nju auto oglasi koliko ja vidim...
                                Koliko vidim ovo si ti napisao. Nisam aludirao na to da ti je auto los i nije ispravan. Ne diram te bez razloga. Razog su tvoji postovi jedan za drugim u razmaku od 3o pikosekundi. Nkoga ne vredjam i nije mi to cilj bio ni u tvom slucaju. Ti shvati kao hoces, a posto te dozivljavam kao mladog momka, pretpostavljam da sam u godinama kad bih ti verovatno mogao biti otac, a moja deca su mozda i starija od tebe, veruj mi nisamn nista lose hteo, shvati onaj post kao da ti je tvoj otac dao jednu po usima onako poucnu, razmisli o tome. Vise o ovoj temi necu da pisem.
                                NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

Working...
                                X