RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • max3m87
    CBC Senator XXL
    • 17.05.2010
    • 531
    • Beograd
    • Renault LagunaII 1.8 16v

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

h... h .. e ova ti je dobra... uspeo si danas da me nasmejes... e jel zna neko neku slep sluzbu..

Comment

• mobbdeepqb
      CBC Senator XXL
      • 19.07.2009
      • 383
      • beograd

Ja sam menjao ulje u menjacu(pk6)Sipali su mi ELF Tranself NFJ 75W80(1000rsd litar)a stane 2,6 l.Preporuka je zamena na 80 000 km

Comment

• rmilenko
        CBC Član
        • 05.01.2010
        • 42
        • Novi Sad

Originally posted by mazzy
        aj mi posalji link na pp za taj manual
        Izvol'te:

Comment

• mazzy
          CBC Veteran
          • 25.07.2010
          • 164
          • Sarajevo

Zahvaljujem

Comment

• max3m87
            CBC Senator XXL
            • 17.05.2010
            • 531
            • Beograd

kod kog majstora da slepam i preko koga da slepam auto...

Comment

• Krema
              CBC Član
              • 26.04.2010
              • 77
              • Novi Beograd
              • Laguna II 1.9 dCi

Brate max
              ako na ovih 120 strana nisi pronasao majstora koji je po nama dobar onda stvarno...
              Okreni malo oglase i vidi brojeve telefona slep sluzbi, okreni par brojeve raspitaj se za cenu i odaberi najpovoljniju slep sluzbu.
              P.S. Srecan rodjendan, sa malim zakasnjenjem.

Comment

• max3m87
                CBC Senator XXL
                • 17.05.2010
                • 531
                • Beograd

ma video sam al vecina nisu u bg-u... hvala... e juce siso da vidim svetli ko jelka... sto je najbolje i sad sluzi kao jelka h...

Comment

• mobbdeepqb
                  CBC Senator XXL
                  • 19.07.2009
                  • 383
                  • beograd

Pokusao si sam da zamenis kugle,da ustedis 1000,2000 a sad ces da platis i to i stetu koju si napravio.Neke stvari treba prepustiti onome ko zna.Ni jedan majstor ne voli da ispravlja tudje greske,to imaj na umu.Dosta njih hvali Nesu u Zemunu,probaj kod njega....

Comment

• nashua
                    CBC Član
                    • 01.08.2010
                    • 17
                    • nis

pozdrav svima,ja od pre 5 dana vlasnik lagune 1.6 16v,2001 karavan i naravno gomila problema ,koje nisam mogao da vidim na probi auta,trese se rucica menjaca,ne radi dugme za podesavanje retrovizora, jer je neko stavio drugaciji dzog,znate li gde moze da se nabavi polovan dzog i sta moze da bude pa se trese rucica menjaca....hvala

Comment

• max3m87
                      CBC Senator XXL
                      • 17.05.2010
                      • 531
                      • Beograd

nisam to ja... to je moj cale
                      a nije to posao neki... to sto ispadne poluosovina i nije problem.. nego ova manzetna nije smela da sklizne sa plastike... ne znam sto je skliznula zato je i iscurelo.. nije sve u parama.. hteo cale da radi.. nije to samo da se ustedi... ima necega u majstorstvu...

Comment

• savke
                        CBC Senator XXL
                        • 14.02.2006
                        • 575
                        • Novi Sad, Temerin
                        • Laguna 2 ph2, Golf 3

Max, nemoj da se sekiras. Uvek je najsladje kada sam sredis, ali sr....nja se desavaju.

Da te utesim ima i gorih od tebe:

Predpostavljam da je lik probavao koliko moze da ide najbrze na autoputu..

U petak svratim kod mog majstora a oni skidaju suspleh na jednom meganu 2005. 1.5dci 105ks, kad ono...
                        Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• modesti
                          CBC Senator
                          • 26.08.2009
                          • 239
                          • novi sad
                          • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

Auuuu brale ala ga je sredio, to me podsetilo kada sam seo sa caletom 1997 u lanciu themu 2.o pa je isterali na auto-put...samo smo smo je provrteli i pravac majstor.
                          Ja nikako da sredim problem sa safe modom...ociscen egr, turbina, promenjen senzor turbine, ociscen protokomer i opet mi pali bez ikakvog pravila safe mod, nece da vuce, moram da stanem i ugasim i ponovo upalim auto, blago sam na kraju zivaca.. Sutra opet kod Slobe.
                          Ima li iko ideju sta moze da bude uzrok.
                          It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

• Miki70
                            CBC Član
                            • 01.08.2010
                            • 11
                            • Novi Sad

Re: RENAULT Laguna II 1.9 dCi 120 KS - kakva su vasa isustva ?

Originally posted by gogi11
                            Originally posted by markofpi
                            zatvaranje prozora po zakljucavanju
                            Nisam znao da ovo moze da se podesi....jel sve preko dijagnostike?
                            Da, ni ja nisam znao ali kada ga je majstor prikacio na dijagnostiku pitao me lepo sta hocu da mi aktivira ili deaktivira (pa mi je nabrajao)... On radi u ovlascenom servisu pa odatle verovatno i ima i dobar softver -originalan za sve renaulte. Ako ti je blizu okolina NS-a mogu ti dati njegov broj pa se chuj za sve ... poz.
                            Ako nije problem da mi posaljes broj tel.tog majstora igdje se nalazi u NS.Pozdrav

Comment

• gogi11
                              CBC Senator XXL
                              • 26.10.2009
                              • 790
                              • Sever Srbije - Novi Sad

Poslao na p.p.

Comment

• savidsi
                                CBC Član
                                • 12.01.2010
                                • 90
                                • km

Zadnji levi podizac crko, tacnije pukla plastika. Interesuje me da li je neko ovo radio u "Boban sajle". Plastika se srafi na sajlu i to je to, lako se menja. Ako ova plastika ima u pomenutoj firmi da li bi neko od Vas bio raspolozen da je kupi i posalje mi postom, paket bih platio pouzecem. Mogao bih da kupim dve, jedna za rezervu.

Comment

Working...
                                X