RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Srdjan
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 2416
    • Bajina Basta/Beograd

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Bila prica o tome. Nije obavezno.
    Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• vlaves2000
      CBC Član
      • 28.03.2010
      • 95
      • srbija

nije prica ima u novom ili proslom broju sata doneli su izmene i dopune zakona o saobracaju
      https://t.me/pump_upp

Comment

• savke
        CBC Senator XXL
        • 14.02.2006
        • 575
        • Novi Sad, Temerin
        • Laguna 2 ph2, Golf 3

Originally posted by vlaves2000
        pozdrav svim lagunasima, interesuje me gde mogu da se kupe i po kojoj ceni celicne felne 16 coli za lagunu jer kao sto znate po novom zakonu treba od 1.novembra pa sve do kraja aprola da na kolima imamo sve 4 zimske gume hvala unapred.
        Kupio sam letos cetiri celicne felne za moji lagunu i platio sam ih 30e komad. + peskarenje 2000din + 40e farbanje (prajmer za kamionske sasije i crna akrilna boja) Jedino mi je skupo da stavljam i ventile sa senzorima za pritisak..... izasli bi me jos toliko.
        Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• nashua
          CBC Član
          • 01.08.2010
          • 17
          • nis

Originally posted by savidsi
          Zadnji levi podizac crko, tacnije pukla plastika. Interesuje me da li je neko ovo radio u "Boban sajle". Plastika se srafi na sajlu i to je to, lako se menja. Ako ova plastika ima u pomenutoj firmi da li bi neko od Vas bio raspolozen da je kupi i posalje mi postom, paket bih platio pouzecem. Mogao bih da kupim dve, jedna za rezervu.
          ja sam menjao u nisu te sajle,naplatili mi 2200din po vratima,ako hoces mogu da pitam da li prodaju samo te plastike

Comment

• nashua
            CBC Član
            • 01.08.2010
            • 17
            • nis

Originally posted by Krema
            Originally posted by nashua
            sta moze da bude pa se trese rucica menjaca....hvala
            Moguce da ti je otisao donji nosac motora ili kako se drugacije popularno zove "koska". Ako imas kanal skini donji plasticni poklopac motora i pogledaj u kakvom ti je stanju taj nosac.
            Cini mi se da je cena oko 80tak evra.

@mazzy
            Kao sto je Savke vec rekao proveri da ti vulkanizer pri montazi nije zamenio tockove, prednje stavio na zadnje i obrnuto. Mislim da se na vozacevim vratima nalazi nalepnicama sa uputstvom koja boja senzora ide na koji tocak, uporedi to pa ces znati da li je zamenio ili nije.
            hvala punoo,pogledacu,strasno me nervira

Comment

• SHMEXY
              CBC Član
              • 30.03.2010
              • 18
              • beograd

evo i ja o5 sa problemcicem... zanima me koliko kostaju plocice za lagunu2.... cuju mi se dok se vozi auto...skripe..hvala unapred treba mi hitan odgovor... i neki majsor koji moze to na brzaka da promeni.... hvala

Comment

• hope
                CBC Senator
                • 03.06.2010
                • 212
                • ca

oko 3.500 prednje a slicno i zadnje,to su neke spanske ali ja nisam cuo za njih pa sam se odlucio za crvene ferodo pa su bile malo skuplje
                izaslo je i dodatnih 2.000 obrada diskova jer su plocice koje sam skinuo bile prve pa su mi diskovi sa dosta mesa pa sam ih obradio da bi sve to lepo leglo

Comment

• SDSd
                  CBC Član
                  • 23.06.2010
                  • 49
                  • Beograd
                  • VW touran 1.9 tdi

Ja sam menjao pločice na svojoj laguni aprila ove godine u AK Francuz u Jagodini (originalni delovi) po sledećim cenama :
                  kočione pločice prednje : 6406 din
                  kočione pločice zadnje : 4881 din
                  obrada diskova : 3000 din (svaki disk po 1000 dinara ali mi naplatili samo tri)

Zvao sam majstora Slobu iz Rumenke koga svi novosađani na ovom sajtu hvale, a zbog velikog servisa za lagunu 1.9 dci. Rekao mi da je cena oko 25000din a što je upola jeftinije nego u ovlašćenim servisima (52000 -60000 din). Interesuje me da li se kod njega dobija pisana garancija i račun, jer mi telefonom reče da daje garanciju na 4 godine ili 60 000km. hvala unapred.

Comment

• modesti
                    CBC Senator
                    • 26.08.2009
                    • 239
                    • novi sad
                    • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

Sdsd-kod Slobe dobijes garanciju na sve delove i rad sto on uradi, konkretno prilikom zamene silen blokova cena je oko 10000 sa rukama i garancija je godinu dana. Meni je za turbinu racun bio 9500, pisao sam par strana ranije, garancija godinu ili dve, nemoj me drzati za rec, ostala je kod njega da je ja ne zagubim.
                    E sada ja imam jedno pitanje, pukle mi obe plastike sto drze policu na gepeku. Da li neko zna jel mogu negde da se nabave samo one da ne kupujem celu policu. Hvala.
                    A sto se tice obaveznih zimskih guma, obavezne su sve 4 po novom zakonu bez one mogucnosti da se stave 4 letnje sa sarom minimum 4mm i lancima. Znaci nema pardona. Mene su prosle godine pred zimu izasle 4 nove mishelin alpin 205/55/16 7000 komad, isplatilo se u svakom smislu.
                    It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

• Laguna GT techno
                      CBC Član
                      • 21.06.2010
                      • 35
                      • Beograd

Moze li neko da mi da broj majstora Slobe ???

Comment

• vlaves2000
                        CBC Član
                        • 28.03.2010
                        • 95
                        • srbija

pozdrav, skidao sam onu plastiku oko menjaca i rucne da zamenim sijalicu od upaljaca e sad kada sam je skinuo primetio sam raspojenu jednu dzeksnu kod rucne dali neko zna od cega je dali je mozda iskljucena elektro rucnaposto moj auto kada je ugasen i izbacen iz brzine mogu da ga guram a koliko sam shvatio kada je elektro rucna ukljucena auto ne bi trebalo da moze da se pomera
                        https://t.me/pump_upp

Comment

• modesti
                          CBC Senator
                          • 26.08.2009
                          • 239
                          • novi sad
                          • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

Originally posted by Laguna GT techno
                          Moze li neko da mi da broj majstora Slobe ???
                          Sloba-Rumenka 0642521689
                          It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

• savke
                            CBC Senator XXL
                            • 14.02.2006
                            • 575
                            • Novi Sad, Temerin
                            • Laguna 2 ph2, Golf 3

Originally posted by vlaves2000
                            pozdrav, skidao sam onu plastiku oko menjaca i rucne da zamenim sijalicu od upaljaca e sad kada sam je skinuo primetio sam raspojenu jednu dzeksnu kod rucne dali neko zna od cega je dali je mozda iskljucena elektro rucnaposto moj auto kada je ugasen i izbacen iz brzine mogu da ga guram a koliko sam shvatio kada je elektro rucna ukljucena auto ne bi trebalo da moze da se pomera
                            To je verovatno instalacija predvidjena za telefon. Imam je i ja, a verovatno i ostali.
                            Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• gogi11
                              CBC Senator XXL
                              • 26.10.2009
                              • 790
                              • Sever Srbije - Novi Sad

Za sve vas informejshn : Uskoro ce biti jedna laguna limuzina 1,9 dci za delove tako da ce biti sijalica plastikica i ostalih delova koliko osh
                              Javicu vam jos pa cu vas i uputiti ko gde koliko i ostalo.

Comment

• markofpi
                                CBC Senator XXL
                                • 27.07.2006
                                • 1552
                                • Bezanijska Kosa

Gde?? Mogu li da se rezervisu neki delovi!?

Comment

Working...
                                X