RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gogi11
    CBC Senator XXL
    • 26.10.2009
    • 790
    • Sever Srbije - Novi Sad

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Cao ljudi uhhhh ovih dana sam bas zauzet pa me nema na forumu bas. Jos mi nije javljeno da je stigla laguna za delove a inace juce sam i prosao pored tog decka sto mi je
    javio da uzima lagunu za delove i nisam video da je stigla.Nista ne brinite ka sam ceo auto rezervisao za forumashe samo je problem kada ce da stigne tj da prodavac mozda ne odustane sa prodajom posto je laguna na nasim tablama a covek nece da je sredjuje od udesa. Ja sam lepo rekao drugaru nikome nista ne prodajes dok ja ne javim ljudima
    sta i koliko pa kome godi sta ja uzimam i saljem nekako a posle nek se on ****** sa ostatcima
    Inace juce me je majstor Sloba cimnuo i zamolio da razglasim da hoce da proda licno njegov auto reno megan 2001 1,4 karavan ima ugradjen plin kao i kod mene tj isti sistem i serviser ceni ga oko 3500.Ne moram da pricam da je u dobrom stanju i da je odrzavan ???? ili da krenem sa pricom ??
    Eto ako znate da nekome treba pouzdan auto javite mi ili njega pozovite na fon vec sam vam davao njegov broj .
    Opet imam brdo posla ajde cujemo se posle pozdravcina svima

Comment

• savke
      CBC Senator XXL
      • 14.02.2006
      • 575
      • Novi Sad, Temerin
      • Laguna 2 ph2, Golf 3

Originally posted by max3m87
      e da najjaca fora je zakucate tempomat npr. na 70kmph a na cajgeru pokazuje skoro 75... heheh..
      Jedan od znakova da je rastavljan sat, posto se prilikom rastavljanja moraju izvuci kazaljke i posle ubosti. Recimo zbog vracanja kilometraze ili u boljem slucaju zbog nekog kvara ili sl...
      Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• max3m87
        CBC Senator XXL
        • 17.05.2010
        • 531
        • Beograd
        • Renault LagunaII 1.8 16v

ako mislis na to da se izvlacila kilometar sajla u to ne sumnjam ali to se opet ubode nema tu sta da se omasi...tebi na osnovu vrtenja sajle odredjuje brzina i kazaljka pokazuje i ona radi bas fino fluidno kako i treba... ne razumem bas...al dobro...km je vracana kao i na svim(ne bukvalno, ali na vecini ) polovnjacima priznali ljudi to ili ne, ja znam da kod mene jeste, proverio sam...

kako se skida dugmence za zakljucavanje da mu stavim rasvetu...

jel menjao neko manzetnu na poluosovinama, zna li cenu... malko bas malko mi vlazi... idem jos malo na more pa bi kad se vratim to da sredim..

Comment

• lancia_k
          CBC Član
          • 09.01.2010
          • 78
          • Sombor

Originally posted by cikajowa
          Bez problema ako se moze nazvati problemom, jedan dan krecemo za kotor palim auto , sve ok ali nista ne duva iz otvora za hladjenje.. :/ Displej pokazuje normalno crtice ventilatora, na automatici klima, probao i manuelno ma nista.. Prosto ne duva, iskljucim klimu samo duvanje ma nista..
          Meni se potpuno to isto desilo. Nije kvar u pitanju, jednostavno ono crevo od klime sto ulazi u kabinu zamrzne, i to bas dobro. U mom slucaju je na njemu bilo leda debljine 1cm!! Sacekao sam da se otopi i bukvalno srafcigerom skidao led sa creva. Posle toga radilo ko zmaj. Eto da ne mislis da je u pitanju kvar
          Niti je ko auto od gasa satrao, niti zenu od k**** ubio

Comment

• savke
            CBC Senator XXL
            • 14.02.2006
            • 575
            • Novi Sad, Temerin
            • Laguna 2 ph2, Golf 3

Originally posted by max3m87
            ako mislis na to da se izvlacila kilometar sajla u to ne sumnjam ali to se opet ubode nema tu sta da se omasi...tebi na osnovu vrtenja sajle odredjuje brzina i kazaljka pokazuje i ona radi bas fino fluidno kako i treba... ne razumem bas...al dobro...km je vracana kao i na svim(ne bukvalno, ali na vecini ) polovnjacima priznali ljudi to ili ne, ja znam da kod mene jeste, proverio sam...

kako se skida dugmence za zakljucavanje da mu stavim rasvetu...

jel menjao neko manzetnu na poluosovinama, zna li cenu... malko bas malko mi vlazi... idem jos malo na more pa bi kad se vratim to da sredim..
            Znaci nemas ti kolometar sajlu, to je odavno prevazidjeno, nego da bi se doslo do cipa koji cuva kilometrazu, moraju da se skinu kazaljke. Imao sam prilike da vidim kako se rastura na jednom autu posto su lose zalemili cip kada su ga vracali pa je brljavio.

Comment

• max3m87
              CBC Senator XXL
              • 17.05.2010
              • 531
              • Beograd

ma ne brljavi meni sve je kul, kako onda meri koliko ides... na osnovu cega ako nema sajlu koja iz menjaca vrti... ako je drugacije onda je najverovatnije to da ove gume nisu fabricki njegove, vece su tako da ako je pravljeno po 16 a ima 17 to je ta razlika

savke jesi mi kupio sijalice

Comment

• cikajowa
                CBC Veteran
                • 12.11.2009
                • 153
                • svugde

Originally posted by lancia_k
                Originally posted by cikajowa
                Bez problema ako se moze nazvati problemom, jedan dan krecemo za kotor palim auto , sve ok ali nista ne duva iz otvora za hladjenje.. :/ Displej pokazuje normalno crtice ventilatora, na automatici klima, probao i manuelno ma nista.. Prosto ne duva, iskljucim klimu samo duvanje ma nista..
                Meni se potpuno to isto desilo. Nije kvar u pitanju, jednostavno ono crevo od klime sto ulazi u kabinu zamrzne, i to bas dobro. U mom slucaju je na njemu bilo leda debljine 1cm!! Sacekao sam da se otopi i bukvalno srafcigerom skidao led sa creva. Posle toga radilo ko zmaj. Eto da ne mislis da je u pitanju kvar
                Hmm.. kako zaledilo,kada je auto stajao na suncu dva dana i nije paljen.. i kada sam ga upalio uopste nije duvalo, znaci nije moglo da zaledi iste sekunde..
                Laguna 2 ph2 , 2006 1.9DCI Lux Privileg

Comment

• savke
                  CBC Senator XXL
                  • 14.02.2006
                  • 575
                  • Novi Sad, Temerin
                  • Laguna 2 ph2, Golf 3

@Max
                  Nisam isao do one radnje pa nisam ni kupio sijalice. Morao bih da odem posto mi trebaju neki delovi ali ne stizem....

Comment

• max3m87
                    CBC Senator XXL
                    • 17.05.2010
                    • 531
                    • Beograd

aj mi molim te kad budes isao kupi uplaticu ti... ove sto sam ja kupio i nisu neke... brzo crkavaju.. tj. neke valjaju neke ne... hvala

Comment

• lancia_k
                      CBC Član
                      • 09.01.2010
                      • 78
                      • Sombor

Hmm.. kako zaledilo,kada je auto stajao na suncu dva dana i nije paljen.. i kada sam ga upalio uopste nije duvalo, znaci nije moglo da zaledi iste sekunde..
                      Ee onda ne bih znao sta da kazem
                      Niti je ko auto od gasa satrao, niti zenu od k**** ubio

Comment

• gogi11
                        CBC Senator XXL
                        • 26.10.2009
                        • 790

Maxic jes kupio sijalice

Comment

• max3m87
                          CBC Senator XXL
                          • 17.05.2010
                          • 531
                          • Beograd

jesam kupio i to kao ajde 10 al od 10 rade 5 tj. ove su radile nesto malo pa crkle samo ove sto su ostale... heheh... mora nadjem bolje neke...

Comment

• modesti
                            CBC Senator
                            • 26.08.2009
                            • 239
                            • novi sad
                            • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

Gogi pa jel ti to prodajes auto????
                            It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

• gogi11
                              CBC Senator XXL
                              • 26.10.2009
                              • 790

Da, resio sam da udjem u neke poslove pa mi treba kesha mada nije toliko nuzna prodaja sto se i vidi iz cene koju sam postavio
                              Videcu sta i kako za sada zovu i traze detaljno slike ovog onog ... nema sta da krijem laguna je u top stanju a kako ce dalje ici videcu mada opet i nisam siguran sta bih jer sam se emotivno vezao za nju (sto je veeelika greska vezati se za nesto sto fakat uvek trosak ali ajde bez auto se ne moze) i znam da takvu tesko da mogu da ubodem ponovo (mislim na stanje auta kilometrazu prvi vlasnik sve od racuna servisne ...provereno i u ovl.servisu)
                              jebga kako bude bice

Comment

• daniboy
                                CBC Član
                                • 16.06.2009
                                • 16
                                • Beograd

Jbg, znam kakav je osecaj... Ja cu morati da uradim istu stvar. Idem da odradim servis, da slikam auto i da ga kacim

ja se selim iz Srbije, pa zato moram da je prodam...

Comment

Working...
                                X