RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • max3m87
    CBC Senator XXL
    • 17.05.2010
    • 531
    • Beograd
    • Renault LagunaII 1.8 16v

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

jel zna neko gde ima i okvirno cenu peglanja alu felni.. kaze majtor da mi je jedna udarena ali sa unutrasnje strane, ali ja nemam simptome krive felne... i da... ako palim auto na nizbrdo pokaze 3 crte ulja na ravnom 4 a na uzbrdo 5 ili 6... koja lunica

Comment

• gogi11
      CBC Senator XXL
      • 26.10.2009
      • 790
      • Sever Srbije - Novi Sad

Sto se tice ulja maxi opusti se i jednom u 2 nedelje otvori haubu i proveri , ne moj da te mrzi!!! A ti senzori da popizdis ...jesu dobra stvar ali opet treba njima verovati ali svojim ocima jos vise !

Comment

• Laguna 2002
        CBC Senator
        • 13.12.2009
        • 297
        • Bačka Palanka

Mogu samo da potvrdim sve što je napisano u vezi majstora Slobe. Bio sam pre neki dan i iznenadilo me je koliko se čovek posveti svakoj mušteriji. Moram da priznam da prija kada neko sedne i provoza vaš auto sa vama i proveri sve, da neki savet i sl. PRAVA MAJSTORSKA RADIONICA, samo mu još i onakvi likovi fale.

Comment

• max3m87
          CBC Senator XXL
          • 17.05.2010
          • 531
          • Beograd
          • Renault LagunaII 1.8 16v

proveravam... na stapu je ok... uvek je pri vrhu...

Comment

• debeli73
            CBC Član
            • 16.05.2010
            • 75
            • Kragujevac

Max, jedina relevantna provera je putem indikatora kada je auto hladan (mlak) ili putem merača u istim uslovima na ravnom.

Comment

• savke
              CBC Senator XXL
              • 14.02.2006
              • 575
              • Novi Sad, Temerin
              • Laguna 2 ph2, Golf 3

Originally posted by kucko
              nece da se upali radio i navigacija, sta da radim
              imam lagunu II, 2007g, 1.9 dci.
              navigacija i radio su na istom displeju, radilo sve normalno, kad sam sutra upalio auto, nece da upali radio i navigaciju.
              Dali neko zna u cemu je problem?
              Postoji jos jedan osigurac za radio i navigaciju i nalazi se pored prikljucka za dijagnostiku. Tako je barem na fazi 2 a posto je tvoja 2007 god. to je to) Znaci skini onaj gumeni poklopac ispred pepeljare i proveri. Posto vidim da ti je ovo prva poruka, budi fer pa nam javi da li si uspeo.
              Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• CDanijel76
                CBC Veteran
                • 11.01.2010
                • 144
                • Novi Sad

poz forumasi evo i mene, vratio se sa godisnjeg i celo pre podne proveo citajuci postove od pre dve nedelje do sad !!! bili ste vredni , narocito max3 vidim sredio sijalice pa o5 pokvario al neka ,... sredice on to opet.
                evo da kazem sto se tice Slobe, ja sam odradio veliki servis pre 20-tak dana, sve pohvale majstoru.
                presao sam oko 1000 km sto auto put sto brda i planine i nisam imao nikakvih problema sa kolima sto i vama svima zelim
                za sad toliko ...
                --->>> nikad ne reci nikad !!! <<<---

Comment

• SDSd
                  CBC Član
                  • 23.06.2010
                  • 49
                  • Beograd
                  • VW touran 1.9 tdi

gogo11
                  Slobin brat nas je pokupio iz grada,ali nas je sasvim laganica dovezao jer je sa nama bio naš klinac od nepune 2 godine.

Kucko
                  I meni se nekoliko puta desilo da kada pritisnem START dugme pre nego što završi self test neće da radi ventilacija ili radio ne reaguje(ne može da se pojača ili smanji ton). Ugasim auto. ponovo ubacim karticu i sačekam da sam ispiše na ekranu da mogu da pritisnem START dugme i nakon toga sve radi kako treba. A može biti i da je osigurač kako su ti već rekli. I ja imam navigaciju i cd šaržer i trenutno mi je navigacija na popravci jer nije htela da učitava niti da izbaci DVD. Zbog toga mi ne radi ni radio ni bluetooth(čim se iskopča DVD navigacija iz džekova ne radi ni ekran niti radio). Proveri prvo ove dve manje opasne varijante kvara, a ako to nije uzrok, onda proveri da li ti DVD jrdinica radi. Ja sam svoju odneo u servis Voja elektronik na Tašu.

Comment

• Laguna GT techno
                    CBC Član
                    • 21.06.2010
                    • 35
                    • Beograd

Da li neko zna koja marka telefona ide ispod naslona za ruku? Pozdrav!

Comment

• rmilenko
                      CBC Član
                      • 05.01.2010
                      • 42
                      • Novi Sad

Nokia, sigurno.
                      Imam kuci i knjizicu u kojoj su tacno navedeni Nokia modeli koji se mogu ubosti.
                      Ako ne zaboravim, pogledacu i okacicu ovde.

BTW, znam da Nokia 6610 moze sigurno (imam taj telefon i znam da sam ga nasao u spisku)

A sto se Slobe tice...
                      Nemam reci. Covek me je primio u NEDELJU!!!
                      Zapusio mi se FAP filter, pa se oko toga je*avao 2-3 sata i na kraju je sve uspesno resio

Zakazao sam kod njega u cetvrtak izmestanje OBD (ili je ODB???) konektora.

Comment

• gogi11
                        CBC Senator XXL
                        • 26.10.2009
                        • 790

OBD

Inace radim na tome da aktiviram Slobu ovde na forumu ali od posla nikako ne stize no smislicemo nesto pa kad ima vremena da odgovara na vasa pitanja ili slicno .
                        Videcemo da otvorimo posebno neku temu gde bi njemu postavljali pitanja u vezi kompletne game reno-a ali opet samo da nadje vremena

Comment

• Laguna 2002
                          CBC Senator
                          • 13.12.2009
                          • 297
                          • Bačka Palanka

Nemoj ga puno forsirati, zapostaviće radionicu

Comment

• gogi11
                            CBC Senator XXL
                            • 26.10.2009
                            • 790

E onda smo ga tek nahebali ko ce nam onda

Comment

• modesti
                              CBC Senator
                              • 26.08.2009
                              • 239
                              • novi sad
                              • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

E da nije Slobe, a prvo Gogija koji mi je dao njegov broj, moja laguna bi davno bila u vlasnistvu nekog drugog. Inace danas sam kupio prekidac za sva 4 zmigavca u Malkomu, ovl.prodavac delova za reno i daciju, izasao me 1.585,00 dinara, smesno, kartoncici idu u proslost.
                              It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

• savke
                                CBC Senator XXL
                                • 14.02.2006
                                • 575
                                • Novi Sad, Temerin
                                • Laguna 2 ph2, Golf 3

Ne mogu da verujem da i malkomu ima nesto tako jeftino...
                                Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

Working...
                                X