RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • slavenm
    CBC Veteran
    • 11.10.2010
    • 128
    • Bijeljina

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

@ vlaja
    a koga ti vise volis, mamu ili tatu
    to ti je glupo pitanje koje je ljepse, kada si vec u mogucnosti da sebi priustis to auto, otidji u salon renoa i pogledaj obe verzije i u kojoj ti vise zaigra srce tu trazi polovnu

Comment

• hope
      CBC Senator
      • 03.06.2010
      • 212
      • ca

onda sam ja pogresio,prevario sam se za godinu dana

Comment

• gokkon
        CBC Član
        • 31.01.2010
        • 63
        • Subotica
        • Renault Laguna II 1.9 dCi

Poz ljudi,

imao sam udes, isao sam na glavnom putu, skretao ulevo sa puta, uredno izbacio zmigavac. Iza mene je isao jedan auto, prikocio da ja skrenem. Nego jedan treci je nenormalnom brzinom hteo da me obidje, i kako sam ja skretao, on me je opicio kod zadnjeg levog tocka.

E sad mene interesuje, sta mislite, kolika je steta. Nisam ja kriv, ali ipak da znam na koliko da racunam... I najvise me brine zadnji levi tocak, okrece se, ali stoji na krivo ko da se cela osovina iskrivila...

Comment

• gokkon
          CBC Član
          • 31.01.2010
          • 63
          • Subotica

Inace, njegov auto, honda civic, mora u otpad... Nenormalno kakav je udar bio... Na srecu niko nije povredjen. Nikom ne zelim ovako nesto, nikad da ne prozivite ovako nesto.

Comment

• milanche88
            CBC Početnik
            • 09.02.2011
            • 4
            • srbija

gokkon,on je kriv i isplatice ti njegovo osiguranje stetu,ali to moras da juris i traje bas dugo,jer on moze da se zali i tako se odugovlaci...meni su tek posle 2 god isplatili stetu

Comment

• Cherokee_NS
              CBC Senator XXL
              • 08.02.2009
              • 802
              • Novi Sad

Jel to tebi auto ispalio zastitnu zavesu?
              Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• markofpi
                CBC Senator XXL
                • 27.07.2006
                • 1552
                • Bezanijska Kosa

Zao mi je sto si imao udes Nemam ti sta pametno reci osim da se ne nerviras puno jer bilo je sta je bilo. Obavestavaj nas kako napredujes.

Comment

• gokkon
                  CBC Član
                  • 31.01.2010
                  • 63
                  • Subotica

Jeste, ispalio zastitnu zavesu i onaj u sedistu. Interesantno da ostale nije, a i udar je bio sa ove strane, tako da sigurno je zato samo ove ispalio. Inace ruku sam udario u onaj iz sedista, a glavu sam udario u onu zastitnu zavesu, tako da hvala Bogu nemam nikakve povrede. Onaj drugi u Civicu je udario glavom a vetrobran, razbilo se staklo, a volan mu se iskrivio. posle sam saznao da je slomio i tri rebra. Sta da kazem... Skrecem ulevo, iza mene kola usporavaju da ja skrenem, i ovaj treci se pojavi iznenada, oce da nas sve obidje, ja vec skrecem, i udari me u zadnji deo. Trag kocenja oko 30 metara, i jos njegova kola moraju na otpad, ne moze se prepoznati od napred. Koja je ta brzina bila, neverovatno, cak su se moja kola okrenula 180 stepeni... Sva sreca da je ostao ziv, neverovatno. Pa sutra idem u osiguranje, pa procena stete, videcemo. Ne da sam nervozan, jednostavno ne mogu da verujem.

Comment

• Cherokee_NS
                    CBC Senator XXL
                    • 08.02.2009
                    • 802
                    • Novi Sad

Licno sam misljenja da ce ovde da bude steta poprilicna, ispod 1000 eura nece biti, posto je airbag sistem aktiviran, jos uz to verovatno da je i zadnji most odradio svoje.
                    Ne bi me cudilo da bude proglasena i totalka, nema Lagunu neku veliku cenu na trzistu

Uglavnom, obavestavaj sta se desava.
                    Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• slavenm
                      CBC Veteran
                      • 11.10.2010
                      • 128
                      • Bijeljina

zalosno je kad god se nekome desi ovako nesto , jos pogotovo zbog tih BoY rejsera sa krsevima, nedaj se , steta nije velika fizicki, moze se uradit relativno lako jedina skupa stvar u svemu ovome ce ti biti jastuci i zatezaci pojaseva koji pretpostavljam da su ispalili!

Comment

• gokkon
                        CBC Član
                        • 31.01.2010
                        • 63
                        • Subotica

Pa da, ispalili su. A ovaj koji je "usao" u mene, kaze da je on hteo da obidje ovog sa mercedesom, jer ga je taj jako razljutio kad ga je obisao pre oko 2 kilometra. Inace bio je pijan, neznam koliko, al kad smo pogledali u njegova kola dali se pomera, onda se osetio alkohol, i to jako. Inace je stvarno neki mlad tip, sa nekim tuningovanim starijim Civic-om. Dzabe pazis ti kad ostali ne paze.

Comment

• slavenm
                          CBC Veteran
                          • 11.10.2010
                          • 128
                          • Bijeljina

pa to ti kazem, boj rejseri sa autom od 500 evra .... ne ide ... ali bitno je da tebe nista ne boli posle ovoga , Laguna je jos jednom opravdala svojih 5 ZVJEZDICA
                          ne sikiraj se , popravices auto nije ovo nista strasno samo nek si ti ziv i zdrav

Comment

• gokkon
                            CBC Član
                            • 31.01.2010
                            • 63
                            • Subotica

Imas pravo. Svi kad kupe lagunu, kazu: Jako sam zadovoljan autom, bla bla bla.... E sad, da vam kazem, kad se nesto ovako dogodi, i ti prodjes bez ogrebotina, e onda sad stvarno mogu reci da sam ZADOVOLJAN sa lagunom. Plastika tamo-vamo, al ipak ima tamo materijala koji su zato da te zastite.

Comment

• cale
                              CBC Senator
                              • 22.03.2009
                              • 297
                              • Backa Topola

Bitno je da je glava na ramenima. Niko ne bi voleo da mu se ovako nesto desi ali sta je tu je, ima nas svakakvih za volanom.
                              NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• igogitar
                                CBC Član
                                • 14.07.2010
                                • 93
                                • R.Srpska,Gradiška

Druze ne vrijedi se nervirati jer sto se desilo,desilo se. Vazno je da si ti dobro. Sreca u nesreci je sto si bio u Laguni.

Comment

Working...
                                X