RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • max3m87
    CBC Senator XXL
    • 17.05.2010
    • 531
    • Beograd
    • Renault LagunaII 1.8 16v

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

sve sto sam vam rekao to su meni rekli... danas sam otisao tamo jer sam popizdo i onda sam jos vise popizdo... priznali su da su greskom zamenili lamelu i korpu.. jer moja jos moze ali kazu da je istrosena i rekli su ako zelim moze se vrati. ja sam je doneo kuci ali zelim da vidim dal da je vracaju ali moram da znam kolike je debljine nova na mojoj se vide sve sare ali doslo je blizu do onih nitna, ona strana sto ide na korpu je deblja.. problem koji se meni stvarno desio je pukla poluosovina ona nazubljena tj. ti zubci... e sad sto je najcrnje ja sam njima u ispravnom stanju odneo auto.. tj. sve je radilo... palio iz prve, nikad nisam imao problema sa tim, znaci sjebali su mi i alnaser i ispraznili su mi akomulator renoov fabricki... sta bi ste vi momci uradili..

Comment

• Cherokee_NS
      CBC Senator XXL
      • 08.02.2009
      • 802
      • Novi Sad

Koji je to servis ?
      Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• max3m87
        CBC Senator XXL
        • 17.05.2010
        • 531
        • Beograd

nije bitno... ovlasceni... pitam vas sta da se radi...

Comment

• cale
          CBC Senator
          • 22.03.2009
          • 297
          • Backa Topola

ako nije bitno ,ja bih skocio u suv bunar!!!
          NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• SerbianHero
            CBC Senator
            • 10.10.2009
            • 259
            • Beograd

u bunar sa sve sijalicama...

Comment

• Plavke
              CBC Član
              • 11.05.2010
              • 47
              • Nova Pazova
              • Renault Laguna II 1.6

Kazni ih. Traži da ti vrate pare, a za uzvrat im ostavi staru lamelu.

Comment

• max3m87
                CBC Senator XXL
                • 17.05.2010
                • 531
                • Beograd

Koje pare auto je jos tamo... Cekam poluosovinu...

Comment

• Plavke
                  CBC Član
                  • 11.05.2010
                  • 47
                  • Nova Pazova
                  • Renault Laguna II 1.6

Sory, Max . Kad malo razmislim, da sam u sličnoj situaciji sa tom lamelom, stvarno bih tražio da vrate moju lamelu na mesto pa makar crkla posle 15 dana. Podrazumeva se da im platiš samo za poluosovinu i rad na njoj. Ako ta lamela nije potrošena ili oštećena zašto da im daš pare iako nisu rešili pravi problem, treba malo više da paze i rade svoj posao kako treba, koliko je to moguće bolje. Naši majstori izmenjaju više delova pa kad ubodu kvar kažu, svejedno i ovi delovi su ti bili za menjanje taman sve o jednom trošku, iako su ti sve naplatili kroz radne sate. Proveri tu lamelu i ako valja za neki period, vraćaj staru. Pozdrav, i nek bude dobra stara.

Comment

• max3m87
                    CBC Senator XXL
                    • 17.05.2010
                    • 531
                    • Beograd

Ljudi ne muci mene sto su greskom lamelu menjali, vratice ako hocu nije problem to, nego 15 dana je tamo auto, sjebali mi originale renault akomulator, i ne mogu ga upale kao nesto im nije dobar alnaser... Ja stim necu veze da imam i nije fer sto mi sjebu pola delova... Sta ja da radim da poprave to i da mi crkne za mesec dana anlaser ili akomulator kad dodje zima posto ce ga nalune crkne... Leti nije frka.. Sto to ja da placam..

Comment

• SerbianHero
                      CBC Senator
                      • 10.10.2009
                      • 259
                      • Beograd

Ja bas zato ne idem u ovlascene servise i ne ostavljam auto nikome, vec bdim nad njim dok ga rade, to mi je najpre bilo glupavo, ali kad sam spoznao um mehanicara vise im kola ne ostavljam.

Comment

• Plavke
                        CBC Član
                        • 11.05.2010
                        • 47
                        • Nova Pazova
                        • Renault Laguna II 1.6

Kakvi majstori?

Comment

• hope
                          CBC Senator
                          • 03.06.2010
                          • 212
                          • ca

vidim da su kolege vise ogorcene na majstore od maxa,ja samo mogu reci jedno a to je da nema majstora koji ce odma otkriti svaki kvar vec nekada ima lutanja ,ali ono sto je veoma bitno u tom lutanju to je da majstor/servis prizna gresku i prihvati da je ispravi a to je u maxovom slucaju tako.
                          tako da je taj servis po meni za pohvalu,a ako su ti rekli da je lamela losa i da nece dugo,sto bi vracao svoju i opet isao kod majstora i gubio vreme,ali da ponovim po meni su korektni jer prihvataju da vrate tvoju lamelu i naplate samo rad oko poluosovine,a na tebi je izbor,i vise nego korektno,da su svi tako posteni bilo bi nam svima mnogo lakse.

Comment

• max3m87
                            CBC Senator XXL
                            • 17.05.2010
                            • 531
                            • Beograd

ljudi vi mene ne razumete.. uopste nije problem oko lutanja... ja to ne sporim.. svako moze pogresi i nije problem.. ok, na meni je izbor hoce vrate lamelu ili nece.. nije bitno i da je zamenim, kao sto i hocu ja cu taj auto voziti, nisu oni meni tu nista uvalili.. a drugo oni da su podigli auto i da je neko upalio i pokusao da krene culi bi i videli gde melje i ne bi skidali to.. pa nije im to prva lamela valjda.. ja nikakve simptome nemam.. kvacilo je bilo na pola, proklizala nikada nije.. niti sta slicno.. ja sam samo smoren sto sam im dovezao auto kako da vam kazem ispravan.. tj. sve je radilo sem toga( mislim auto pali bez ikakve sale, servisiram kod njih konstantno od kad sam kupio auto, jer sam picajzla i hocu sve da je na njemu super), posle 8 dana, sto je vec previse, odem tamo i sta zateknem.. auto kome je zamenjen pogresan deo, i koji je u duplo gorem stanju, znaci ne mogu ga upale, spominju mi alnaser i pri tom akomulator je crn(mislim na onaj pokazivac i to su hteli da precute ali ja sam video pa sam ih pitao) i kad sam pitao sto je prazan nisu imali odgovor.. mozda su zamenili sa nekim drugim jer je moj bio nov novcijat.. ljudi to me je onako posteno naljutilo, vec sam bio ljut i to vrh, em cekam auto predugo, sad cekam jos ned dana poluosovinu pa to da menjaju.. ne znam sta da radim.. videcu kad zavrse, platicu sve, oko 60 000 su ta dva dela.. ali necu da ja posle ispastam za komulator i alnaser ili busne manzetne ili tako nesto posto sam sve to novo stavio i auto je bio kod njih pre nedelju dana na kompletnom pregledu i rekli su da je sve perfektno imam i racun toga... to je ozbiljna suma novca i veoma je ne profesionalno pristupljeno tome..
                            Znate jos sta ja protiv majstora nemam nista, sve ih poznajem i svi su super momci, momak koji je menjao lamelu on je i primetio da je pukla poluosovina, to funkcionise ovako, tacno ne znam ko da dijagnostiku, stigne deo, on pokupi deo i papir na kome pise zameni lamelu, on je decko to i uradio, medjutim, sta se desava, kad je pokusao krene vidi nece, i decko primeti da je poluosovina.. fer je tu.. ali kako su ispraznili i da ne moz da upali to mi nije jasno...

Comment

• cale
                              CBC Senator
                              • 22.03.2009
                              • 297
                              • Backa Topola

Mozda su koristili upaljac da pale cigare Salu na stranu , pa pitaj ih sta su radili kad je aku prazan, i kao je anlaser odjednom crkao, kad si ti dovezao auto i on je radio. Digni frku, ****s ti to sto si ti dobar sa majstorima, mozda oni to i koriste.Pa postoji valjda neki gazda u tom servisu ili do njega i sve im po spisku ....... itd. Ili sedi i placi.
                              NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• max3m87
                                CBC Senator XXL
                                • 17.05.2010
                                • 531
                                • Beograd

i rodjenog bi brata za 30 000 samarao heheheh.. salu na stranu.. ako ne bude zelenio komulator i auto bude verglao kad pali i desi mu se nesto u roku od god dana sa tim.. najj... bice frke

Comment

Working...
                                X