Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

Originally posted by bugs bunny
    Bi ja okačio nego nemogu da ga ubacim da ga svi vidite.
    Probaću danas.Pozdrav.
    aparat u ruke, opcija macro, pa hostujes fotku u jpg formatu
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• mistermobil
      CBC Senator XXL
      • 09.11.2008
      • 469
      • pecinci

Ne razumem kakav je presek napravila gdja Svetlana i u ciju nadleznost prelazi sudbina ostalih?Koliko sam shvatio poslali su desetak pozitivnih resenja u experimentalnom ``fazonu`` da opipaju puls i sta sad
      Ko leti,vrijedi
      Ko vrijedi,leti
      Ko ne leti,ne vrijedi..
      (Grunf,TNT..)

Comment

• DAEWU
        CBC Veteran
        • 16.03.2009
        • 194
        • lazarevac

A mi i dalje nemo cekamo,ma dokle vise?Zar vam nije zao samih sebe,a pogotovo vasih bliznjih jer ta auta su i njina? Hocemo li konacno shvatiti da se oni sa nama poigravaju i da im trenutno sluzimo kao zamorci?Zar nevidite da je stap na kojem je obesena sargarepa beskonacan?Vidite li da su nas prosetali od carine preko raznih MUP-ova i SUD-ova i kojekakvih kancelarija uz kojekakve sve lazi da bi nas nakraju vratili na carinu i taman smo pomislili da je kraj blizu i opipljiv,,obustavlja se do daljnjeg,,i sta sad?Gledam kako se voze bivsi ,,Crnogorci,,vidim i bivse ,,strance,,a bogami i bivse ,,sumnjive,,a i nove,,RUME,,svi voze a MI?MI I DALJE CEKAMO,STA?K O G A?Z B O G K O G A?Z A S T O?D O K L E ?Svi mi koji smo platili 5-6 hiljada auto sad vredi jedva 3.A koliko ce vredeti posle 19-tog,a tek za jos jednu godinu,a tek posle......? POZDRAV ..

Comment

• Ajvanho
          CBC Član
          • 24.03.2009
          • 65
          • Beograd

blokiramo i mi prugu ili auto put kao ovi u Lapovu.

Ima li neko neki pametan predlog

****m ti drzavu !!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• DAEWU
            CBC Veteran
            • 16.03.2009
            • 194
            • lazarevac

Ja sam od prvog dana bio za to da se izvrsi pritisak na nadlezne sluzbe,i to radikalno.Definitivno nisam protiv pisanja tuzbi i podnesaka,sto je i red prvo redovnim putem a posle svim dozvoljenim metodama u demokratskom drustvu.Posto po mome misljenju su iscrpljene sve opcije u vezi piskaranja i posto drzava nemisli niti planira da u dogledno vreme resi nas problem sami zakljucite sta nam jedino valja ciniti u ovom trenutku.Kada moze 10-15 ljudi da blokira medjunarodnu prugu radi ostvarivanja svojih prava sta mi jos cekamo?POZDRAV..

Comment

• muchenik
              CBC Član
              • 27.09.2009
              • 35
              • Beograd

Pa jeste bice ovo kao za dogovor da se nadjemo ispred 1.opstinskog u Bgdu da se dogovorimo sta i kako dalje,a na kraju smo bili tamo nas petorica koji smo pozvani da svedocimo zajedno sa gospodinom DRAZICEM!!!Prema tome od dizanja bune tesko da ima nesto!!!

Comment

• ZIV
                CBC Senator
                • 06.07.2009
                • 299
                • Beograd

REMAINDER
                1. MUP vrši registraciju vozila na osnovnu falsifikovane dokumentacije
                2. Uprava carina je aktivno učestvovala u ovim rabotama
                3. Sud više od dve i po godine nije sproveo do kraja ni istražni postupak.
                Nova reforma sudstva znači da će gomila predmeta morati da fizički pređu iz A u B... da neke nove sudije moraju da uzmu uvid u te gomile prašnjivih dosijea, pa dok zakažu ročišta pa dok.. pa dok... pa dok...
                Uzimajte vitamine, jedite zdravu hranu, radite gimnastiku... da biste poživeli duuuuugo
                Elem zajednička odrednica je država u kojoj živimo.
                Jedino rešenje je su blok tužbe 3-5 ljudi... ali posle 15-20 januara...

Comment

• DAEWU
                  CBC Veteran
                  • 16.03.2009
                  • 194
                  • lazarevac

I ovi mucenici sa pruge po svemu sudeci ce da ostvare svoja prava.Dakle jedino sto nam je preostalo je B l O K A D A.Moj predlog je odmah posle bozica.POZDRAV..

Comment

• mistermobil
                    CBC Senator XXL
                    • 09.11.2008
                    • 469
                    • pecinci

Mozda sam pomalo naivan,ali nikako ne shvatam kome ide u prilog da se slucaj oteze u nedogled i ne resi u korist ostecenih ljudi.Sta se time dobija korisno za drzavu
                    Ko leti,vrijedi
                    Ko vrijedi,leti
                    Ko ne leti,ne vrijedi..
                    (Grunf,TNT..)

Comment

• DAEWU
                      CBC Veteran
                      • 16.03.2009
                      • 194
                      • lazarevac

Drzava sa odugovlacenjem i uopste sa ovim slucajem ne dobija nista,cak je mozda na gubitku.Manje je na gubitku sto se tice materijalne strane koliko gubi na ugledu i poverenju gradjana u smislu prava i pravde.Ali,neko blizak vlasti koji je u ovo umesan definitivno dobija odlaganjem u nedogled i krijuci se iza pravnih rupa.To je moje misljenje u koje sam ubedjen sto posto.Zato vas ponizno molim da ako ima jos istih ili slicnih istomisljenika da se izjasne do kraja predstojecih praznika i da konacno i mi pokazemo zube.Druge nam nema.POZDRAV..

Comment

• zorule
                        CBC Početnik
                        • 15.12.2009
                        • 5
                        • Beograd

Slucajno sam na ovom sajtu nabasao na ovu temu i posto je i moja nubira bila na RU table kad sam je kupio, djavo mi nije dao mira! Otisao sam da pogledam moj broj sasije i uporedio ga sa brojem na saobracajnoj. Laknulo mi je jer su brojevi motora i sasije identicni. Onda sam negde na internetu pronasao znacenje tog VIN broja.....i slogirao se! Moja nubira je registrovana kao 2000 godiste, a na sasiji pise W, sto znaci da je 1998. Uzas!!! Kupio sam kola pre tri godine i uredno ih prebacio sa RU tabla i svake godine normalno produzavao registraciju. Sta raditi, dva dana precitavam sve ove vase muke i ne spavam. Molim savet, pleaseeee!

Comment

• Franjo
                          Banovan
                          • 14.08.2009
                          • 2831
                          • Inđija - Beograd
                          • Renault megan II res

Ne čačkaj mečku! Mi smo uglavnom nadrljali, jer su nam vozila krijumčarena. Tvoja nubira je verovatno slučaj kao mikijev i tarantulin. Samo je prepravljena godina da bi se mogla uvesti kao EU3. Mogao bi proveriti kod uprave carina, ali kao što rekoh ne čačkaj i mirno spavaj (nano), sve je zaključeno. Ne znaju više šta će sa nama, pa ne verujem da će se opterećivati tamo nekom nubirom! Ne podcenjem, jer sam i ja bio zagrejan za to vozilo. Kad mi je oduzet rover, kupio sam avea, kojeg proizvodi daewo. Srećno je vozio!

Comment

• zorule
                            CBC Početnik
                            • 15.12.2009
                            • 5
                            • Beograd

Nisam ni mislio da cackam po carini ili u policiji, ali sta ako na sledecoj registraciji kad budu uvodili nove tablice i nove saobracajne, neko bude revnostan pa pocne da uporedjuje broj sasije i godiste? Ona jeste po godini ocigledno EURO2 i moze da bude povuci potegni. Mislio sam i da je mozda prodam ove godine iako je stvarno besprekorna, ali vala treba razmisliti da li kretati u novi rizik ili terati ovako pa sta bude! Hvala na savetu.

Comment

• DAEWU
                              CBC Veteran
                              • 16.03.2009
                              • 194
                              • lazarevac

Ni 2000-ta nije garancija da je EUR-3,a i sta te briga.Kada je vec vozis tri godine i kada je vec dobra,vozi je jos neku godinu pa je prodaj.Nas slucaj i tvoj,,mali,,problem su totalno razliciti,te sam ubedjen da nemas razloga za brigu.Osim toga na nasim drumovima se voze auta koja su u 80 posto slucajeva podmladjena.POZDRAV..

Comment

• mistermobil
                                CBC Senator XXL
                                • 09.11.2008
                                • 469
                                • pecinci

Slazem se..pola onih golfova dvojki i trojki,audija b3 i b4,pasata,venta,pola,puntica keceva,lanosa i aksenta,brava i marea sto se kotrljaju drumovima su podmladjeni i do 5 godina!sto rekose ljudi pre mene,ne cesi se `de te ne svrbi.cuti i teraj da ne napravis problem u stvarnosti,prijateljski savetujem.
                                Ko leti,vrijedi
                                Ko vrijedi,leti
                                Ko ne leti,ne vrijedi..
                                (Grunf,TNT..)

Comment

Working...
                                X