Ne razumem kakav je presek napravila gdja Svetlana i u ciju nadleznost prelazi sudbina ostalih?Koliko sam shvatio poslali su desetak pozitivnih resenja u experimentalnom ``fazonu`` da opipaju puls i sta sad
Ko leti,vrijedi
Ko vrijedi,leti
Ko ne leti,ne vrijedi..
(Grunf,TNT..)
A mi i dalje nemo cekamo,ma dokle vise?Zar vam nije zao samih sebe,a pogotovo vasih bliznjih jer ta auta su i njina? Hocemo li konacno shvatiti da se oni sa nama poigravaju i da im trenutno sluzimo kao zamorci?Zar nevidite da je stap na kojem je obesena sargarepa beskonacan?Vidite li da su nas prosetali od carine preko raznih MUP-ova i SUD-ova i kojekakvih kancelarija uz kojekakve sve lazi da bi nas nakraju vratili na carinu i taman smo pomislili da je kraj blizu i opipljiv,,obustavlja se do daljnjeg,,i sta sad?Gledam kako se voze bivsi ,,Crnogorci,,vidim i bivse ,,strance,,a bogami i bivse ,,sumnjive,,a i nove,,RUME,,svi voze a MI?MI I DALJE CEKAMO,STA?K O G A?Z B O G K O G A?Z A S T O?D O K L E ?Svi mi koji smo platili 5-6 hiljada auto sad vredi jedva 3.A koliko ce vredeti posle 19-tog,a tek za jos jednu godinu,a tek posle......? POZDRAV ..
Ja sam od prvog dana bio za to da se izvrsi pritisak na nadlezne sluzbe,i to radikalno.Definitivno nisam protiv pisanja tuzbi i podnesaka,sto je i red prvo redovnim putem a posle svim dozvoljenim metodama u demokratskom drustvu.Posto po mome misljenju su iscrpljene sve opcije u vezi piskaranja i posto drzava nemisli niti planira da u dogledno vreme resi nas problem sami zakljucite sta nam jedino valja ciniti u ovom trenutku.Kada moze 10-15 ljudi da blokira medjunarodnu prugu radi ostvarivanja svojih prava sta mi jos cekamo?POZDRAV..
Pa jeste bice ovo kao za dogovor da se nadjemo ispred 1.opstinskog u Bgdu da se dogovorimo sta i kako dalje,a na kraju smo bili tamo nas petorica koji smo pozvani da svedocimo zajedno sa gospodinom DRAZICEM!!!Prema tome od dizanja bune tesko da ima nesto!!!
REMAINDER
1. MUP vrši registraciju vozila na osnovnu falsifikovane dokumentacije
2. Uprava carina je aktivno učestvovala u ovim rabotama
3. Sud više od dve i po godine nije sproveo do kraja ni istražni postupak.
Nova reforma sudstva znači da će gomila predmeta morati da fizički pređu iz A u B... da neke nove sudije moraju da uzmu uvid u te gomile prašnjivih dosijea, pa dok zakažu ročišta pa dok.. pa dok... pa dok...
Uzimajte vitamine, jedite zdravu hranu, radite gimnastiku... da biste poživeli duuuuugo
Elem zajednička odrednica je država u kojoj živimo.
Jedino rešenje je su blok tužbe 3-5 ljudi... ali posle 15-20 januara...
I ovi mucenici sa pruge po svemu sudeci ce da ostvare svoja prava.Dakle jedino sto nam je preostalo je B l O K A D A.Moj predlog je odmah posle bozica.POZDRAV..
Mozda sam pomalo naivan,ali nikako ne shvatam kome ide u prilog da se slucaj oteze u nedogled i ne resi u korist ostecenih ljudi.Sta se time dobija korisno za drzavu
Ko leti,vrijedi
Ko vrijedi,leti
Ko ne leti,ne vrijedi..
(Grunf,TNT..)
Drzava sa odugovlacenjem i uopste sa ovim slucajem ne dobija nista,cak je mozda na gubitku.Manje je na gubitku sto se tice materijalne strane koliko gubi na ugledu i poverenju gradjana u smislu prava i pravde.Ali,neko blizak vlasti koji je u ovo umesan definitivno dobija odlaganjem u nedogled i krijuci se iza pravnih rupa.To je moje misljenje u koje sam ubedjen sto posto.Zato vas ponizno molim da ako ima jos istih ili slicnih istomisljenika da se izjasne do kraja predstojecih praznika i da konacno i mi pokazemo zube.Druge nam nema.POZDRAV..
Slucajno sam na ovom sajtu nabasao na ovu temu i posto je i moja nubira bila na RU table kad sam je kupio, djavo mi nije dao mira! Otisao sam da pogledam moj broj sasije i uporedio ga sa brojem na saobracajnoj. Laknulo mi je jer su brojevi motora i sasije identicni. Onda sam negde na internetu pronasao znacenje tog VIN broja.....i slogirao se! Moja nubira je registrovana kao 2000 godiste, a na sasiji pise W, sto znaci da je 1998. Uzas!!! Kupio sam kola pre tri godine i uredno ih prebacio sa RU tabla i svake godine normalno produzavao registraciju. Sta raditi, dva dana precitavam sve ove vase muke i ne spavam. Molim savet, pleaseeee!
Ne čačkaj mečku! Mi smo uglavnom nadrljali, jer su nam vozila krijumčarena. Tvoja nubira je verovatno slučaj kao mikijev i tarantulin. Samo je prepravljena godina da bi se mogla uvesti kao EU3. Mogao bi proveriti kod uprave carina, ali kao što rekoh ne čačkaj i mirno spavaj (nano), sve je zaključeno. Ne znaju više šta će sa nama, pa ne verujem da će se opterećivati tamo nekom nubirom! Ne podcenjem, jer sam i ja bio zagrejan za to vozilo. Kad mi je oduzet rover, kupio sam avea, kojeg proizvodi daewo. Srećno je vozio!
Nisam ni mislio da cackam po carini ili u policiji, ali sta ako na sledecoj registraciji kad budu uvodili nove tablice i nove saobracajne, neko bude revnostan pa pocne da uporedjuje broj sasije i godiste? Ona jeste po godini ocigledno EURO2 i moze da bude povuci potegni. Mislio sam i da je mozda prodam ove godine iako je stvarno besprekorna, ali vala treba razmisliti da li kretati u novi rizik ili terati ovako pa sta bude! Hvala na savetu.
Ni 2000-ta nije garancija da je EUR-3,a i sta te briga.Kada je vec vozis tri godine i kada je vec dobra,vozi je jos neku godinu pa je prodaj.Nas slucaj i tvoj,,mali,,problem su totalno razliciti,te sam ubedjen da nemas razloga za brigu.Osim toga na nasim drumovima se voze auta koja su u 80 posto slucajeva podmladjena.POZDRAV..
Slazem se..pola onih golfova dvojki i trojki,audija b3 i b4,pasata,venta,pola,puntica keceva,lanosa i aksenta,brava i marea sto se kotrljaju drumovima su podmladjeni i do 5 godina!sto rekose ljudi pre mene,ne cesi se `de te ne svrbi.cuti i teraj da ne napravis problem u stvarnosti,prijateljski savetujem.
Ko leti,vrijedi
Ko vrijedi,leti
Ko ne leti,ne vrijedi..
(Grunf,TNT..)
Comment