Re: Pomoć oko oduzetih vozila
Pod br 1.Ne pada mi napamet da odustanem od 5000 evra zato sto je neko uvezao auto a nije platio carinu
2.Izvadicu oko nekom ko je registrovao takav auto
3.Svi se vi trtoguzate po forumima umesto da idete na medije
4.ja sam vec jednom bila i opet cu ako treba,i ispljuvacu sve koje treba
5.Pretpostavljam da je slucaj fals carina na sudu,posto je mup uradio vestacenje pecata ,sad je red na sudije da
udare
o sto!
6.Trebalo bi da se organizujemo,ima nas dosta....mada su slucajevi razliciti,ali nas ima puno sa istim problemom a to
FALSIFIKOVANJE CARINSKE DEKLARACIJE!
7. SRECNA VAM NOVA GODINA 2010...i glavu gore...okrenite se i videcete da zivimo u zemlji Srbiji i kao sto vidite
ovde je sve moguce
Pod br 1.Ne pada mi napamet da odustanem od 5000 evra zato sto je neko uvezao auto a nije platio carinu
2.Izvadicu oko nekom ko je registrovao takav auto
3.Svi se vi trtoguzate po forumima umesto da idete na medije
4.ja sam vec jednom bila i opet cu ako treba,i ispljuvacu sve koje treba
5.Pretpostavljam da je slucaj fals carina na sudu,posto je mup uradio vestacenje pecata ,sad je red na sudije da
udare
o sto!6.Trebalo bi da se organizujemo,ima nas dosta....mada su slucajevi razliciti,ali nas ima puno sa istim problemom a to
FALSIFIKOVANJE CARINSKE DEKLARACIJE!
7. SRECNA VAM NOVA GODINA 2010...i glavu gore...okrenite se i videcete da zivimo u zemlji Srbiji i kao sto vidite
ovde je sve moguce
Ovde smo svi gosti ...
Sretan Vam Bozic!MIR BOZJI HRISTOS SE RODI!
.Istina je da nasa vozila izlaze iz domena i mup_a i carine,ostaje nam
i vlada.Niko drugi ne moze da nam resi problem,mup je pohvatao pocinioce,carina lepo oprala ruke po sistemu "Ja s*
,al nema veze...postoji drugi nacin...svako od nas zna adrese drugih,pa ono sto zelimo reci mozemo i
,jer je bar nama srbima dosta nemira.Pa kad vratimo automobile,mozemo pozvati i
....najmanji problem...
Comment