Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MAREA
    CBC Veteran
    • 10.11.2008
    • 117
    • kladovo

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

Upravo sam se cuo sa sudijom i rekla mi je da je moje resenje prvo odradeno i poslato pre 4 dana na moju adresu,za 15 dana ukoliko se prvi vklasnik ne zali carina ce odrediti dazbine i to je otprilike kraj,a policija nece da se zali na resenje
    Pozdrav za sve ,javljam se cim stigne resenje

P.S.Auto je po resenju moj i nema prava niko da ga oduzme.BICE SVE OK

Comment

• ZOKI ROVER
      CBC Član
      • 14.05.2010
      • 23
      • BEOGRAD

Super MAREA samo nam reci u kom sudu je bio tvoj predmet i jeli to znaci da ces ti platiti carinske troskove a stacemo sa ovim vremenom sto nismo koristili vozila ko ce to da nam plati izgleda mi sami znaci opet drzavi pare u kasu

Comment

• ZIJAN
        CBC Početnik
        • 24.10.2009
        • 8
        • dembelija

Ja kad god nazovem Sud u Staroj Pazovi,sudinica kaze evo sad ide na godišnji.Pa kad dodje sa godišnjeg onda ce poceti da resava slucajeve.Ove godine je bila vec dva meseca na godisnjem,to Vam je 60 dana godisnjeg!?Gde to ima!?Lazu kao goveda!!!A ne rade ništa!!!!

Comment

• prolupator
          CBC Senator XXL
          • 02.09.2005
          • 3968
          • Zemun

Godišnji od prošle i pretprošle godine ... zato je državna služba i najbolja
          OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Stevica
            CBC Početnik
            • 01.12.2008
            • 5
            • Beograd

Pozdrav svima , prvi put sam na forumu ali ga pratim od samog pocetka . Imao sam isti problem kao i svi vi , a jos i veci . Kupio sam auto na stranim tablama i dogovorio se sa prodavcem da ga ocarini na moje ime , dao sam mu punomoc u sudu da moze u moje ime da ocarini auto ,koju smo zajedno potpisali . Posle par dana mi je doneo sve papire i dovezao auto koji sam regostrovao na moje ime i sve je bilo ok ali kraktooo. Posle mesec dana dobio sam poziv iz supa-a da dodjem na razgovor i kada sam dosao katastrofa , sve je fals carinska deklaracija , uplatnica i svi oni papiri , i auto mo je oduzet i odvezen u sabac na carinu . Tamo stoji vec godinu dana a ja sam dobio resenje od carine ( g. VERA ) da nisam savestan kupac i da mi se auto oduzima , moj advokat je podneo zalbu visem prekrsajnom sudu ali vec 10 meseci nema ogovora od njih . Da li neko zna broj telefona od tog suda i sta mi je dalje ciniti. pozzz

Comment

• bugs bunny
              CBC Veteran
              • 24.10.2008
              • 167
              • Beograd, Medak III, Aranđelovac

Stevice viši prekršajni sud u Beogradu se nalazi u Timočkoj 15, na Crvenom krstu a broj telefona je 011/3083-400, pa traži da te spoje sa sudskom upravom pa im izloži tvoj slučaj možda mogu da ti pomognu i nemoj da ih mnogo napadaš jer su bar u mom slučaju bili ljubazni.

Pozdrav svima.

Comment

• tarantula
                CBC Član
                • 02.04.2009
                • 27
                • Vranje

Kad vam vrate automobile, ocete li vi da placate carinske prekrsaje ili ?

U mom slucaju treba da platim 1550e za peugeot 206 - 2001god, ja sam dobio resenje jos prosle godine da se vraca na slobodno raspolaganje a jos ga nisam registrovao, pokusavao sam na sve nacine da izbegnem da ja ne platim jer auto kuca od koje sam kupio auto je zatvorena a vlasnik u begstvu vec 3 godine. Od prinudne naplate nema nista, ostaje da ja platim kaznu umesto njega sto cu i najverovatnije uraditi.
                Sve to jer policija neda da se registruje dok nebude placena kazna za Carinski prekrsaj.

Comment

• Stevica
                  CBC Početnik
                  • 01.12.2008
                  • 5
                  • Beograd

Kod mene ima jos jedan problem , lik od koga sam kupio auto imao je falsifikovanu licnu kartu , njegova slika a podaci ko zna ciji , kada sam odneo kopiju L.K. u policiju proverili su i to mi rekli . Zbog toga sam dobio resenje da mi oduzimaju auto ( da nisam savestan kupac ) zato sto njega ne mogu da nadju . To je obrazlozenje g. VERE iz Sapca sa carine. Danas sam zvao prekrsajni sud i naravno nista mi nisu rekli , rekli su mi da zovem od nedelje jel je gospodja koja radi tu na bolovanju , i tako . . . .

Comment

• ZOKI ROVER
                    CBC Član
                    • 14.05.2010
                    • 23
                    • BEOGRAD

MAREA GDE SI STA SE DESAVA.JESILI DOBIO RESENJE AKO JESI STA PISE U NJEMU SVI ISCEKUJEMO TVOJ ODGOVOR JEDINO AKO NIJE NEKA SALA OD STRANE TOG TVOG SUDA

Comment

• milutin85
                      CBC Član
                      • 08.11.2008
                      • 71
                      • Beograd

pozdrav svima,pozvan sam kao svedok protiv nekog jusufovic cedomira u sremsku mitrovicu 25.7. u 11h,jel ima jos neko da ce biti tamo samnom??? jel zna neko sta me ocekuje tamo ako je vec bio neko na slicnom razgovoru

Comment

• bugs bunny
                        CBC Veteran
                        • 24.10.2008
                        • 167

Milutine od kad sud radi i nedeljom.
                        Pozdrav svima.

Comment

• MAREA
                          CBC Veteran
                          • 10.11.2008
                          • 117
                          • kladovo

nije sala ,nije sala nego ukucana pogresna adresa pa joj se vratilo resenje,cuo sam se sa njom jucei rekla mi da pozovem od ponedeljka da mi kaze da li se okrivljeni zalio na presudu.Cim stigne resenje skeniram i stavljam na forum da ne bude prepricavanja.Inace je u pitanju prekrsajni sud SM gospoda Veinovic Zeljana(svaka joj cast ,najbrza i veoma ljubazna zena)

Comment

• milutin85
                            CBC Član
                            • 08.11.2008
                            • 71
                            • Beograd

Dule pardon,25og avgusta ne jula,tek sad sam video

Comment

• bugs bunny
                              CBC Veteran
                              • 24.10.2008
                              • 167

Pa vidim ja da mi se nešto neuklapa.Kod mene ovi još razvlače rešenje šatro sudija radi predmet već treći mesec i nikako da ga uradi.Juče kad sam zvao rekoše mi da zovem u avgustu i da će viši prekršajni sud raditi i u avgustu normalno radno vreme.
                              Pozdrav svima.

Comment

• Stevica
                                CBC Početnik
                                • 01.12.2008
                                • 5
                                • Beograd

Pozdrav svima , sad sam razgovarao sa sluzbenicom iz viseg prekrsajnog suda , ne moze da mi da nikakvu informaciju bez broja predmeta pod kojim je zaveden u Min. Finansija . Ja imam samo broj predmeta iz Sapca. Da li neko zna kako da dodjem do tog broja u Min. Finansija.pozz

Comment

Working...
                                X