Odg: VTS kutak
Ne znam ni ja da ima saxonaca negde posebno na zrenjanincu A za ulje za servo ja ga nisam menjao do sad
 A za ulje za servo ja ga nisam menjao do sad  

Ne znam ni ja da ima saxonaca negde posebno na zrenjanincu

neko saxonci pitanje ,stize mi mashina iz UK full za konverzaciju u vts ceo motor,menjac,ecu,zice,usis,izduvna ,sto kazu englezi plug and play ali imam pitanje 1. da li je moj hladnjak u stanju da izdrz taj motor ?2.sta da radim sa klimom ?za engleze to nije bila ni opcija zbog desnog volana ,ja je imam da li se to samo povezuje ili mora i to da se budzi ?eto bice to prvi flat arch/vts kod nas ,e da i jel valjaju one gewinde vemaxxx sa ebay-a ista ili ne ?mnogo sam dao para za sve gluposti do sad nemam za kw a ni H&R
 neko saxonci pitanje ,stize mi mashina iz UK full za konverzaciju u vts ceo motor,menjac,ecu,zice,usis,izduvna ,sto kazu englezi plug and play ali imam pitanje 1. da li je moj hladnjak u stanju da izdrz taj motor ?2.sta da radim sa klimom ?za engleze to nije bila ni opcija zbog desnog volana ,ja je imam da li se to samo povezuje ili mora i to da se budzi ?eto bice to prvi flat arch/vts kod nas ,e da i jel valjaju one gewinde vemaxxx sa ebay-a ista ili ne ?mnogo sam dao para za sve gluposti do sad nemam za kw a ni H&R  @VIktor sa gasenjem to moze da ti bude i do filtera goriva s obzirom da se kod nas vozi mesavina vode i benzina ,imao sam taj trip ,samo se meni auto gasio u pocetku jednom a onda nakon nedelju dana i po 2-3 puta ,ako je to a nadaj se da jeste jer ti je deo 600 kinti fazon + ruke majstora
@VIktor sa gasenjem to moze da ti bude i do filtera goriva s obzirom da se kod nas vozi mesavina vode i benzina ,imao sam taj trip ,samo se meni auto gasio u pocetku jednom a onda nakon nedelju dana i po 2-3 puta ,ako je to a nadaj se da jeste jer ti je deo 600 kinti fazon + ruke majstora  i pitanje za gewinde stoji ,jel zna neko nesto do 300 jura recimo da valja ?i da li kod mene mogu zadnji vts diskovi jer ja imam dobose pozadi ?poz
 i pitanje za gewinde stoji ,jel zna neko nesto do 300 jura recimo da valja ?i da li kod mene mogu zadnji vts diskovi jer ja imam dobose pozadi ?poz

Comment