Re: VTS kutak
Meni se cuje servo pumpa kada motam volan i kada stojim.Ja imam drugi broblem,meni se cuje kao neko cesanje iza volana(ispod ona dva poklopca) kada motam volan.Sta moze to da bude?
					Meni se cuje servo pumpa kada motam volan i kada stojim.Ja imam drugi broblem,meni se cuje kao neko cesanje iza volana(ispod ona dva poklopca) kada motam volan.Sta moze to da bude?
 ali mislim da cu odustati od prodaje.Tesko je naci auto u dobrom stanju.Na slikama super,a kada ga vidis uzivo uzas.
ali mislim da cu odustati od prodaje.Tesko je naci auto u dobrom stanju.Na slikama super,a kada ga vidis uzivo uzas.

Nije lose ni ovo sa visim zadnjim krajem, podseca na reli verziju.
 Nije lose ni ovo sa visim zadnjim krajem, podseca na reli verziju.  Ulozak brave kao da je na putu da mi pocne praviti probleme. Malo se krece u lezistu, ne znam da li to ima veze, nego malopre kad sam dao kontakt, on trepne prekine kao da je izgubio struju i sam krene opet, ukupno tri puta sam. Jesam ga malo cimao vise ovih dana kada se zakljuca volan, jel imao neko slican problem, sta je u pitanju ili koji je problem na vidiku?
  Ulozak brave kao da je na putu da mi pocne praviti probleme. Malo se krece u lezistu, ne znam da li to ima veze, nego malopre kad sam dao kontakt, on trepne prekine kao da je izgubio struju i sam krene opet, ukupno tri puta sam. Jesam ga malo cimao vise ovih dana kada se zakljuca volan, jel imao neko slican problem, sta je u pitanju ili koji je problem na vidiku?

Odo' na oglase da unesem saksa
  Odo' na oglase da unesem saksa   

Nije svaki put, al kad odstoji malo tako, vrlo tesko se vraca u ler. Posle cim se krene, bude sve kako valja.
  Nije svaki put, al kad odstoji malo tako, vrlo tesko se vraca u ler. Posle cim se krene, bude sve kako valja.  Neces valjda i ti da ga dajes u oglas.
 Neces valjda i ti da ga dajes u oglas.  
Comment