jesu li vozaci u BG poludeli ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • neshaoct
    Banovan
    • 18.08.2007
    • 1754
    • Beograd, Rakovica

..evo, danas, negde oko 4-pola 5...bas na tom ukljucenju na Gazelu sa Novog Beograda...
    Naravno, guzva...automobili poredjani kao sardine...I,kada prilazis tom ukljucenju iz ulice Jurija Gagarina, imas i onaj jedan semafor [ kada prodjes buvljak ]...Uglavnom, neki auto sa tablicama PO
    [ Pozarevac ]...ide srednjom trakom, i onda bez gledanja se prestrojava desno, pravo na Fiestu koja ide pored njega...Covek u Fiesti odmah na kocnicu, i pusti tu budalu ispred sebe...Odmah posle 20-30 metara je taj semafor, koji pokazuje crveno, ali za smer pravo ima strelicu sa strane koja ti dozvoljava da prodjes...Taj lik sa tablicama PO odmah max. na kocnicu [ iako zeli da ide pravo, ta Fiesta iza njega zamalo ga nije stigla od pozadi ]...onda je video da ustvari moze pravo, i opet je krenuo....
    E, taj lik sa tablama PO je nesposoban za voznju, bilo gde van svog sela...ne zna da se prestroji iz trake u traku, ne zna da gleda semafor...
    [ cak i da mu je stvarno bilo crveno, nikada ne sme tako naglo da koci, jer ce ga stici onaj auto od pozadi ]...I, sad on ima istu dozvolu kao npr. taj covek sa Fiestom, zahvaljujuci kome nije doslo do udesa...
    To je problem...

Comment

• prolupator
      CBC Senator XXL
      • 02.09.2005
      • 3968
      • Zemun

Ma ja lepo kazem svima iz provincije treba naplacivati ulaz u BG, a ziteljima PA i RU i s. pogotovo

kako kaze moj poznanik iz JA:
      "Mi znamo da nadjemo Sajam i parking, tu stanemo i parkiramo, a za sve ostalo je taxi i javni prevoz. Ne zelim da razmiljam."
      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• mishkom
        CBC Senator XXL
        • 07.08.2007
        • 591
        • N/A
        • N/A

Originally posted by neshaoct
        ..evo, danas, negde oko 4-pola 5...bas na tom ukljucenju na Gazelu sa Novog Beograda...
        Naravno, guzva...automobili poredjani kao sardine...I,kada prilazis tom ukljucenju iz ulice Jurija Gagarina, imas i onaj jedan semafor [ kada prodjes buvljak ]...Uglavnom, neki auto sa tablicama PO
        [ Pozarevac ]...ide srednjom trakom, i onda bez gledanja se prestrojava desno, pravo na Fiestu koja ide pored njega...Covek u Fiesti odmah na kocnicu, i pusti tu biiiip! ispred sebe...Odmah posle 20-30 metara je taj semafor, koji pokazuje crveno, ali za smer pravo ima strelicu sa strane koja ti dozvoljava da prodjes...Taj lik sa tablicama PO odmah max. na kocnicu [ iako zeli da ide pravo, ta Fiesta iza njega zamalo ga nije stigla od pozadi ]...onda je video da ustvari moze pravo, i opet je krenuo....
        E, taj lik sa tablama PO je nesposoban za voznju, bilo gde van svog sela...ne zna da se prestroji iz trake u traku, ne zna da gleda semafor...
        [ cak i da mu je stvarno bilo crveno, nikada ne sme tako naglo da koci, jer ce ga stici onaj auto od pozadi ]...I, sad on ima istu dozvolu kao npr. taj covek sa Fiestom, zahvaljujuci kome nije doslo do udesa...
        To je problem...
        Ma .... Npr. u Negotinu ljudi nemaju pojma sta da rade u kruznom toku(a samo jedan u gradu postoji), i tu svi staju i onaj koji je usao u kruzni tok i onaj koji ulazi. . .Da se frapiras. . .

Ali, nisu svi vozaci takvi, moj tata je extra vozac i isto tako se snalazi po bgd. . .ima izuzetaka, ali je izgleda vise onih koji nemaju pojma

Comment

• GadGet
          CBC Senator
          • 15.08.2007
          • 206
          • Nbgd, Vozdovac

Originally posted by veljko
          primecujem nekakvu netrpeljivost prema vlastitom narodu koji je zbog nekih razloga dosao u beograd;
          koji opet nije znao sa svom svojom kulturom ili strpljenjem, da napravi jos koji most preko vode

O cemu ti pricas???.....Sta da napravi????...... pa i ovi postojeci se jedva drze. Kako se kod nas rade rekonstrukcije moglo bi se reci da se mostovi drze na onoj boji sa kojom ih premazu svake 10-te god.

Spojnice i ostale BITNE stvari su "prva ugradnja", a stanje je takvo da se ceka da prvo bucnu u vodu, pa da se onda popravlja.

Comment

• Azrael
            CBC Senator
            • 29.06.2006
            • 278
            • Kragujevac

@Prolupator
            A vama iz Bg-a treba zabraniti da izlazite kolima van teritorije Bg-a, a da mi provincijalci ne ulazimo u Bg, i svi bi bili zadovoljni, tj bezbedniji!

Comment

• prolupator
              CBC Senator XXL
              • 02.09.2005
              • 3968
              • Zemun

Eto, sad si se uvredio ...
              NHF pre svega.
              Radi se o tome da promet u BG i svakom velikom gradu (kod normalnih ljudi) stvara naviku povecanje paznje, ostrijih refleksa i sl. za cim nema potrebe u nekom manjem i slabije opterecenom gradu.
              Iz te razlike proizilaze i zalbe na ljude iz manjih gradova i njihov stil voznje i nacin ponasanja...
              Jasnije?

P.S I ja sam dosao iz manjeg grada i bio sam uzasnut brzinom prometa u prvo vreme, jedva sam uspevao da drzim tempo, dok se nisam privikao...
              OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Miodrag
                CBC Veteran
                • 31.08.2007
                • 184
                • Sremska Mitrovica

ja sam se prvi put kada sam usao u bg kolima osecao kao kod kuce osim sto sam promasio jedan semafor na nbg,... jbes ga kad je bio visoko ali sam ga zapamtio...

Comment

• neshaoct
                  Banovan
                  • 18.08.2007
                  • 1754
                  • Beograd, Rakovica

...dolazim jutros na parking na kom sam ostavio auto, i vidim Alfu
                  [ cini mi se 155 ], kako je ostavljena izmedju parking mesta...Dakle, udjes u prostor za parkiranje, i levo i desno imas parking mesta...Ali, ovaj lik je parkirao na ulici, bas izmedju tih parking mesta, onako po sredini...Od svih automobila koji lepo stoje na parking mestima, do njegove Alfe ima po dva metra, jer on stoji na sredini, ne mozes da izadjes sa parkinga od njega...
                  A, tablice BG ali one diplomatske valjda...Kombinacija brojeva i slova, sa strane tablice ono 07...crne sa zutim brojevima i slovima...
                  Udarim u gume te Alfe, haubu, krila...ali nema alarm...
                  Bio neki covek tu, i uz njegovu pomoc nekako izadjem posle 10 -tak minuta napred nazad po pola metra...bukvalno na par centimetara prodjem...Sam nikad ne bih mogao da to uradim...
                  Krenem da pisem poruku za tu budalu, zeleci da mu je zakacim za brisac
                  [ ipak nisam od onih koji grebu auto kljucem, mada je bas zasluzio da mu odradim i jednu i drugu stranu, celu... ]...Ali, eto njega dolazi...neki mladji lik...mozda oko 30-35 godina...Kazem mu da nije to pametno kako je stao, da se ponasa kao da je ****o sa neke planine..itd..itd...-
                  '' Ja ****o sa planine ?? ''...'' Da, ti..kad se tako ponasas...''
                  Uglavnom, izvini se on...kao stao je samo na 15 minuta...mislio je da moze da se izadje iz tri puta..ali nije video da je tu i bandera i visoki ivicnjaci, tako da nemas gde...
                  Eto, nisu problem samo ljudi sa tablama van BGD-a ,
                  vec i ovi sa diplomatskim...

Comment

• BRABUS
                    CBC Senator XXL
                    • 15.10.2004
                    • 2399
                    • London

odgledati do kraja obavezno

Comment

• HotDog
                      CBC Senator XXL
                      • 06.05.2005
                      • 965
                      • BSG 75 (011)

trebalo bi da zabrane komentarisanje na youtube.
                      inače slične scene gledamo svakog dana =]

Comment

• Vocko
                        CBC Senator XXL
                        • 25.04.2005
                        • 4556
                        • nBGd

*bote bog koji carevi!!!!!
                        Svaka im cast gde su provukli autobuse, pogotovo onom sa harmonikom, nije da opravdavam, ali i sami znate kojih su gabarita autobusi.

A onom sto ide suprotnim smerom, treba uzeti vozacku i zatvoriti ga na neko vreme u odredjenu instituciju...

Comment

• 1nsane
                          CBC Senator XXL
                          • 28.05.2007
                          • 388
                          • Umcari - Grocka

Zglobnom busu je lakse da se provuce, naravno ako vozac zna sta radi, a onaj sto je vozio u suprotnom smeru - pa odavno ja pricam u firmi da ce neko zbog reda voznje da zaglavi robiju ili izgubi glavu. Taj nije lud, taj je glup! Nazalost ima ih u gradskom koliko hoces, ~3500 vozaca - bar 500 pajsera.
                          NO BRAIN
                          NO PAIN
                          1_N_S_A_N_E

Comment

• Wooodoo
                            CBC Senator
                            • 01.10.2005
                            • 214
                            • Beograd

Scena od pre neki dan kod mene u kraju. Priblizim se Yugu ispred mene i 'ladno vidim nema vozaca, suvozac je tu i prica mobilnim ali vozaca nema. Gledam da nije legao ili da nije nizak. I kad sam krenuo da ga preticem imam sta da vidim. Yugo je bio od auto skole, vozacko mesto prazno, instruktor sedi na suvozacevom mestu, jednom rukom drzi mobilni, drugom vozi i istovremeno skrece u moju ulicu preko druge trake. Znaci sokirao sam se. Caru bih zabranio da vozi jedno godinu dana da se opameti, ako bi i to pomoglo.
                            http://www.youtube.com/watch?v=GsfciiNU ... yUhUyImcwc

Comment

• Alekre
                              CBC Senator XXL
                              • 12.09.2005
                              • 780
                              • Smederevo

To je kod mene u teh. skoli standardno.
                              Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• HotDog
                                CBC Senator XXL
                                • 06.05.2005
                                • 965
                                • BSG 75 (011)

Sa Zrenjaninca jutros, česti miks kiše i našeg mentaliteta:

Kolone već počinju negde kod Like, znači preko 5km pre pančevačkog mosta. Posle malo vremena, naši mudri vozači, bez obzira što znaju da kada je zastoj 99,9% slučajeva je neki krah na mostu koji ima dve trake, samoinicijativno kreću preko 2 pune i zauzimaju jednu od traka ka Zrenjaninu, a kad može, i dve. I sad su oni najpametniji što obilaze sve a posle će da se guraju da uđu u svoju traku. Kamion koji niko neće da pusti levo u raskrsnici pa se bez potrebe blokiraju oba pravca. Policija sa rotacijom kreće ka mostu, odmah nekoliko dobrovoljaca koji joj se lepe u rep da iskoriste prolaz. I sve tako, standardno i poznato...

Comment

Working...
                                X