Ne valja da zadrzhavash u sebi.Ja to gledam kao kanalisanje besa napolje.Izderem se lepo,kenjara mi izadje i ja se smirim posle par minuta.Ovako sine zadrzhavash u sebi pa kad pukne jednom ima da bude belaj
E al kad iz auta skochi matorac od metar i zilet da se pegla sa mnom pa moram da bezim oko auta da ga ne povredim a crkavam od smeha
ovo me podseca na anegdotu koju sam doziveo sa zenom... zove me tasta i pita sta radite?
Ja: evo, Sanja me tuce
Tasta: a ti????? sta ti radis?
Ja: pazim da se ne povredi kad me tuce...
1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.
Kad pukne, padne roletna i posle mi ljudi pricaju sta je bilo.. .
Jednu bud@lu sam jurio od beogradjanke do stajge trcheci... Ostavio sam auto na sred K. Milosha
Ne mogu da se cimam... Nosim naocare sa malom dioptrijom zbog rada na kompjuteru i ljudi me jednostavno ne shvataju ozbiljno. E tu nastaju problemi... Zamilsli kera u civilu koji nema pojma da se bije??!?!??!? Prvo me je napao pred svedocima pa sam ga odrao kao majmuna. Ma svasta ima na beogradskom asvaltu
Cobani bud@le
Kako kaze narodna izreka: ne spustaj se na njegov nivo jer je on tu uigran i pobedice te sigurno
a sto se kocnica tice .... hebiga desilo se, pa se moralo da ne objasnjavam
...
1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
..problem sa svetlima po danu je gde baca to svetlo.. [ naravno, sa takvim farovima probleme prave i nocu ]...Nije nikakav problem kada je sa pozicijom farova sve ok...isto kao sto ti i nocu to ne smeta...Problem je sa likovima koji su nesto cackali te svoje farove, i sada im svetlosni snop ide pravo u tvoje oci...Na to sam mislio...dovoljno je sto ti nocu naleti takav auto i pravi probleme, zar sada i po danu mora..
Tasta nije morala da vozi tih 100 km-a bez kocnica, vec da stane pored puta i pozove slep sluzbu...Jedino to je ispravno, a ne da zadrzava sve ostale...
Jednako je opasno voziti prebrzo i voziti presporo...
M626..nije valjda da po suncanom danu ne vidis dovoljno dobro auto koji ti npr. dolazi u susret, pa ti trebaju njegova upaljena svetla...da ga bolje primetis...
Naravno, sasvim je druga prica kada je oblacno, ili u sumrak...
p.s. I, da..stvara kolonu taj prvi koji vozi 40 km/h...secam se kad sam prvi put izasao na ulicu u Auto-skoli [ posle poligona ], kada mi instruktor nije dao da idem dalje od 2. brzine [ a to je tih 30-40 km/h ]...da samo znas koliko sam kolonu napravio...
A, ono sa '' opreznim vozacem '' iza tog prvog...to je situacija kada npr. bus stane na stanicu, a taj prvi auto iza njega ga ne obidje [ iako to moze da uradi ]...taj je '' oprezan ''...
Imas ljudi koji bi trazili da Aerodrom Surcin privremeno obustavi sva poletanja i sletanja dok oni nekoga ne obidju...
Jedino bi tada bili sigurni da ce sve biti ok, i da mogu nekada..nekoga da obidju...ali samo pod uslovom da i Surcin intervenise
Jos su gori oni koji stanu iza busa, ali posle sekunde se sete '' mogao bi da ga obidjem ''...i onda naravno krenu, a uopste ne gledaju da li je neko vec krenuo da ga obilazi...
U pravu si za farove kad je lepo vreme, ali bas zbog toga je po svetu uveden zakon da farovi moraju da rade non-stop, da ti ili neko drugi nebi morao da gleda u pasulj kad da ih upali tj. jel pao mrak ili je malo oblacno ili mnogo.
Nije zbog toga nego su istrazivanja dosla do zakljucka da je vozilo sa upaljenim oborenim svetlima bolje uocljivo na putu... Isto kao sto je vozilo zute boje najuocljivije na putu ali se nije preterivalo...
Tako je u eu i bice ako bog da i kod nas. Mada ne u skorije vreme
problem je sto ti na tehnickom pregledu masu puta i ne pogledaju farove ili kazu namesti bolje a ti ocu, vazi, evo sacu oma
...'' Tako je u eu i bice ako bog da i kod nas... ''
Ma, eno po Bosni svi voze sa upaljenim farovima [ oni su to vec uveli ]...
Valjda su blizi Evropi od nas...
Izgleda su dostigli EU po svim ostalim pitanjima, jedino je ostalo jos da usklade pravila oko obaveznog ukljucivanja farova po danu...
Svima je to uvedeno osim nama tako da ce verovatno i to biti uskoro kao obaveza!A i glupo je da Srbija nema taj zakon kad uvode u Bosni,U CG vec ima tako da ne vidim razlog zashto bi se mi razlikovali od Evrope...
Pazi, to je jedna gomila propisa ili ti standarda koji idu u paketu... E onda se to polako sprovodi u praksu i kao prilazi evropi... Pa nas oni kao prime u jevropu... I bude nam kao jako lepo...
nije valjda da po suncanom danu ne vidis dovoljno dobro auto koji ti npr. dolazi u susret
nije problem dolazenje u susret, u retrovizorima se lakse primeti vozilo sa upaljenim svetlima, jos ako su prljavi a auto boje slicne asfaltu itd.
@forster
neispravnost auta ne sme da bude razlog za zakrcenje saobracaja vec za iskljucenje
neispravnost auta ne sme da bude razlog za zakrcenje saobracaja vec za iskljucenje
nIje u pitanju da li je auto ispravan ili ne. stvar je u tome da moze biti xy razloga. moze bitli i poludeli instruktor voznje kao u nesinom slucaju
i
p.s. I, da..stvara kolonu taj prvi koji vozi 40 km/h...secam se kad sam prvi put izasao na ulicu u Auto-skoli [ posle poligona ], kada mi instruktor nije dao da idem dalje od 2. brzine [ a to je tih 30-40 km/h ]...da samo znas koliko sam kolonu napravio...
'ajd sad samo neka mi neko objasni kako moze jedno vozilo da bude kolona? podvojena licnost automobila? Dakle to sto si ti vozio 40, ne znaci da si napravio kolonu, kolonu je napravio vozac auta koji je vozio iza tebe bez ideje da te pretekne dakle u koloni su bila 2 automobilla. Za trece vozilo je to vec problem: da li su dva vozila kolona? u pravilima pise "zabranjeno je preticati kolonu vozila". Dakle treci je vec u problemu i nedoumici ...itd, itd sve dok nedodje do 115-tog i eto kolone jedan koji vozo 40 jer mu je instruktor naredio, drugi jer mu se tako svidja, a treci jer je zbunjen, i onda dolazi IV, koji ako je lud...
Comment