Pozdrav svima,ako moze neko da me posavetuje-drugarov nisan primera 20 td je u pitanju.U toku voznje mu se upalila lampica da alternator ne puni,kada radi na leru ugasi se a kad doda gas upali se.Posle pola sata voznje akumulator se ispraznio.Jedan mu je majstor rekao da je rotor u pitanju.Ne znam koji je tip alternatora al mogu da proverim.Sta da radi,zna li neko sta je naj pametnije?
kod tih japanaca je alternator malo cpecifican,najbolje ti je da oteras auto nekom dobrom elektricaru i da ga otvori da bi se utvrdio kvar.jer delovi za njega nisu bas jeftini da bi pogadjao sta je u pitanju.detaljna provera pa tek onda popravka,sve drugo ti je danguba a moze da te kosta debelo!
E, sad slušajte. Spoljni kablovi za masu i + su promenjeni.
Regler je ispravan!
Zamenjena četkica koja nije valjala.
Diode potpuno ispravne.
Sve lepo sklopljeno, sve lepo funkcioniše.
Uključim svetla, ventilator na 3. brzinu. grejač zadnjeg stakla, CD, sve to u isto vreme na leru NEMA NIKAKVOG SVETLA.
Električar tvrdi da je sve potpuno ispravno i da nema mesta za brigu.
Provalili smo da se crvena lampica sada pali (mnoooogo manje ) kada se pored svih ovih uključenih potrošača uključi upaljač. Samo se tada jedva poznaje crvenilo, a i tada je punjenje OK.
Predlog električara je da se prokontroliše sama instrument tabla, jer kad otkači od alternatora onu žicu koja daje signal lampici na instrument tabli i prikači svoju lampicu za alternator, ta njegova lampica uopšte ne sija. Verovatno je neka sitna zezalica ili na instrument tabli (zbog oksidacije i sl.) ili pak u samom upaljaču. No, važno je da sve lepo puni, a to što sad zažmiri na leru (samo na leru na 800 obrtaja )kad se uključi upaljač (isključivo samo tad ) nema veze. Na kraju krajeva, promeniću upaljač. Nikakva matematika.
Prvo: Ja sam uvek u pravu. Drugo: I kad nisam u pravu poštuje se prvo pravilo
nemoj da menjas upaljac,jer nije problem u njemu,on je veliki potrosac i zato ti tinja lampa na leru,a da napiisem jos jednu stvar,na svakom alternatoru ima nalepnica proizvodjaca i postoji tabela da se po tim karakteristikama izracuna trajna maksimalna struja agregata na odredjenom broju obrtaja ,upaljac vuce oko 15A,A,alternator ne moze da na leru proizvede toliku struju pa zbog razlike potencijala pocne da tinja lampa,to je to,samo gas u patos i ne sekiraj se vise,valjda je konacno resen problem.Pozdrav
Da priupitam i ja nesto,montirao sam na svoju samaru alternator od Krome (Bosch 85 A),alternator je ceo remontovan (lezajevi,regler i ostalo),ali se javlja zvizdanje kaisa pri dodavanju i otpustanju gasa,kada se vozi konstantnom brzinom,nista se ne desava.
Takodje montiran je novi Gates kais,alternator i radilica bih rekao da su u osi,mozda ne bas 100 %,ali recimo 95% sigurno
Jos jedna bitna stvar,na remenici radilice je fabricki kais debljine 10 mm,valjda sam se dobro izrazio,a na alternatoru je 12,kais sam uzeo 10-ku,naleze rekao bih dobro,ali primecujem da kad ga isturiram,pri toj promeni obrtaja kais bezi malcice u stranu na remenici alternatora i tada se cuje zvizdanje,pretpostavljam da je to problem...Mene interesuje da li to moze tako da funkcionise ili ipak mora i na alternator da se postavi remenica za kais 10???
Takodje jos jedna bitna stvar mi se javila od promene alternatora,fabricki je bio 55 A,ovaj 85 A i imam utisak da auto slabije vuce,da li je to moguce???
napravi ga da alt bude u istoj liniji sa radilicom,ubaci 12 kais da ne menjas remenicu i proveri lezajeve da nisu neki sumnjivog kvaliteta ili podmazani!hoce u dosta slucajeva da se cuje kais ako je dotrajao i nije u liniji,isto tako ako je remenica dotrajala i sira od kaisa!
Izgleda da je problem ipak u remenici,ona je za kais 12,a izgleda da je i poprilicno potrosena,pa kais bezi malo pri naglom dodavanju-oduzimanju gasa,probacu da stavim originalnu samarinu ako pase na ovaj alternator,ako ne morace strugar da odradi novu,a i kais je nov,tako da sigurno nije do njega.
Jos ako bi neko znao da mi kaze,da li je moguce da mi auto slabije vuce zbog jaceg alternatora???primecujem da je na njemu remenica manjeg precnika u odnosu na originalni...
ZA UCU. Menjano ovo,menjano ono i na kraju lampica i dalje tinja.Isto kao i kad je popravljao prvi majstor.Na kraju zakljucak;tinja ali bitno da lepo puni i ne prazni aku(a ustvari i nije praznio i lepo je punio).Sad trk kod majstora i da mu se izvinis sto si ga brukao a u stvari nije hteo da menja nista napamet nego je reko da teras i da nebrines i verujem da ti nije mnogo uzeo,a tvoj super majstor je zamenio pola alternatora da bi nakraju utvrdio da je kvr u tabli Za mene je onaj prvi bolji majstor a ovaj drugi primenjuje ono,vezi konja gde ti gazda kaze pa ......znate vec.Problem je samo u kapacitetu alternatora sto verujem da je prvi znao i nije hteo da se zamazjava mnogo jer je to normalna reakcija.Nista lose, samo sam hteo malo da se ispraznim jer i ja kuburim sa takvim musterijama kojima nije bitno da se popravi auto nego da te oni navode na kvar,pa da im drzis predavanja cemu sta sluzi i na kraju nevaljas opet.Zato kola kod majstora,kazi problem i cekaj da covek odradi poso bez filozofiranja.To je resenje.pozdrav svima
E, kad sam video u potpisu STRUJA, odmah sam znao da će da uputi kritike na moj račun i da će da brani prvog majstora. Pa prvi majstor osim podmazivanja lagera ništa nije uradio. Ovaj drugi je otvorio alternator, ispitao diode, obradio mesto gde četkice naležu (mislim da je rotor ), zamenio četkicu, zamenio spoljnu masu, sve to lepo sklopio i naplatio duplo manje od prvog majstora. Zadovoljan bih bio i da je naplatio duplo više. Nije radio po principu ''veži konja gde gazda kaže...'', nego sam otišao kod njega i rekao mu da uradi sve ono što on smatra da treba. Kad nešto neznam ne želim da popujem drugom jer i sam ne dozvoljavam da mi se mešaju u moj posao. To što sad i dalje tinja (mnogo manje ), e to je drugi padež. Nego imam utisak da si i ti električar, pa si se verovatno našao u nekoj sličnoj situaciji, pa sad braniš prvog majstora. Nego, da sam ranije obratio pažnju i video da si iz Niša, mogao sam juče da ti se javim jer sam bio kod sina u Nišu (student ), pa da ti rešiš problem. Nemoj da se iznenadiš ako se jednog dana pojavim na vratima tvoje radnje, pa da ti ispitaš problem (samo neznam adresu ).
Prvo: Ja sam uvek u pravu. Drugo: I kad nisam u pravu poštuje se prvo pravilo
Ako dolazis do nisa mozes da mi se javis,ali ako treba za nesto drugo ovo nediraj vise,dosta mu je.Salim se,nije problem provericemo sve,ali ko je nizak ler gas i ukljuceni svi potrosaci a lampica pomalo tinja onda nebrini nije nista strasno.Moj savet je:samo gas i neobaziri se na sitnice mnogo
Comment