Auto je renault megane 1.5 dci 86ks, a kolicinu goriva mi je majstor merio u nekoj spravi koja ima 4 cevcice sa merama u mililitrima,svaki dizna se spaja sa po jednom cevcicom da se vidi koliko goriva prodje kroz njih za 2 minuta rada na ler gasu. I majstor mi je rekao da mi dizne prelivaju jer je kao dozvoljeno 35mililitara svaka da napuni.E mene interesuje da li je to istina da ne bude da mi prica pricu da bi mi uzeo pare
Pitajte ovde!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Za BMW E30, M40 motor,
da li je moguce promeniti gumice ventila bez skidanja glave?
Comment
-
-
Alfa 146 1.6 boxer
E ovako prica sledi.Imam Alfu 146 1.6 boxer koja nece da vuce a posebno uz brdo.Ide ona al nije to to!Bio sam u servisu na Autokomandi i kazu "kada gazda bude tu vi dodjite ima on delove pa da vidimo sta je" a gazde nikada nema.Onda odem kod Ninica on licno kaze "mislim da ja mehanicki kvar tj. bregasta".Inace na leru lepo radi kao sto treba,prima gas lepo a simptomi ne rada su:kada sam u prvom i drugom stepenu prenosa pri malim obrtajima(1000-2000)auto stuca i cima(u 90%slucaja) i to izgleda kao prvi cas u auto skoli,trosi kao sumanut kako god vozio a pritiskom papucice do kraja ne dobijam nikakav efekat sve do 3000 obrtaja gde se kao probudu i posle nekog vremena isto.
Ajte lpomozite sta bi moglo biti ili kome da se obratim a da ne zeli da me odere!
P.S-Vozim na benzin
HVALAAAA !!!ludo burazeru ludo
Comment
-
-
Sipao sam antifriz u Twingo. Nece da povuce vodu. Hladnjak je potpuno hladan. Napominjem da je termostat o.k. i da je radio pre zamene rashladne tecnosti.
Gde da ga ozracim? Na vrhu hladnjaka ima jedan mali cepic za ozracivanje!? Isto tako, cini mi se da i na kucistu termostata ima cepic za ozracivanje? Moze mala on-line dopisna skola :arrrLjubitelj Francuza i dizela
Comment
-
-
Da li sme da se mesa antifriz G11 razlicitih proizvodjaca?
Konkretno, Motulov i Febijev.
Comment
-
-
Sto da ne.
Mozes da mesas i plavi i crveni ako hoces mada se to nikada ne preporucuje jer posle ne znas do koliko ne mrzne.
Kad se sipa antifriz odn. menja cela kolicina otvori se odusak na glavi motora (ako ga ima) i sipa a vazduh izlazi polako i sam pre prvog paljenja motora.
Mozda je termostat ostao suv pa zato ne otvara i nema protoka prema hladnjaku. Ne znam tacno gde taj motor ima odusak ali ako ima negde kod termostata ili na glavi resices lako.
Nije valjda da si okrenuo termostat naopako? Rupica ide na gore.
Prvo odzraci na hladno gde god mislis da je za odzracivanje pa upali motor pa odzracuj dalje sve dok ne podje antifriz. Ma nije to nista ali nemoj samo da vozis auto sa vazdusnim dzepom jer je to opasno.
Comment
-
-
Nemoj to da radis
Originally posted by HermesZa BMW E30, M40 motor,
da li je moguce promeniti gumice ventila bez skidanja glave?Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Homer J. Simpson
Comment
-
-
Garez? Od gasa? Covek vozi na gas.
Ne kazem da nije lose pregledati stanje svih elemenata glave ali to zavisi i kad je zadnji put skidana ako je skidana i koliko je motor presao.
Mehanicarima je lako. Uvek su spremni da rasturaju popravljaju ili cak i KVARE. U svakom slucaju njima ide u dzep i u rok sluzbe.
Da ne bude kao i obicno da se posle skidanja glave konstatuje da je "potrebno" da se radi i generalna. U tom slucaju se mozda vise isplati baciti auto odmah. Jednom kad nesmotreno udjes u majstrosku masinu mozda je bolje da te nema.
Comment
-
-
Originally posted by dranixGarez? Od gasa? Covek vozi na gas.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Originally posted by dranixGarez? Od gasa? Covek vozi na gas.
Ne kazem da nije lose pregledati stanje svih elemenata glave ali to zavisi i kad je zadnji put skidana ako je skidana i koliko je motor presao.
Mehanicarima je lako. Uvek su spremni da rasturaju popravljaju ili cak i KVARE. U svakom slucaju njima ide u dzep i u rok sluzbe.
Da ne bude kao i obicno da se posle skidanja glave konstatuje da je "potrebno" da se radi i generalna. U tom slucaju se mozda vise isplati baciti auto odmah. Jednom kad nesmotreno udjes u majstrosku masinu mozda je bolje da te nema.Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Homer J. Simpson
Comment
-
-
greskom sam nakon zamene dolio malo vise ulja u motor, tako da se sada nalazi na gornjoj granici meraca (max).
da li da ostavim tako kako jeste ili da nesto uradim po to pitanju?
jel moze da izazove neke posledice malo veca kolicina ulja u motoru?
Comment
-
-
milimetar iznad max.
24h pre merenja nisam palio auto, pa je se skroz sleglo.
inace,menjao sam ga pre 100tinak km.
valjda ce malo i motor da potrosi?
pre par dana je bilo na donjoj polovini meraca i ne verujem da sam dolio vise od 100ml!
Comment
-
Comment