RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kimi r
    CBC Član
    • 27.04.2012
    • 55
    • Nis
    • Laguna 2 1.8 16V

Odg: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

markofpi

Mozda deo u koji ide kartica, vrlo moguce, nista strasno, mozda je u pitanju neki lem...meni su npr. non-stop radila svetla kod nogu,morao sam da drzim dugme za paljenje dok ne upali, obrtomer je na leru bio na 0 obrtaja, i lagao za citavih 1000,kao da imam 6 brzinu, da bi majstor odmah izvukao deo u koji ide kartica(ne znam kako se zove) i bukvalno za dva minuta sve sredio, cak mi nije naplatio uslugu.

Comment

• markofpi
      CBC Senator XXL
      • 27.07.2006
      • 1552
      • Bezanijska Kosa

Ne znam, videcu kad odem kod majstora. Mada sam mu to vec jednom napomenuo za upozorenje za accu koje se periodicno pali, rekao je da je neko cackao kilometrazu, menjao ili zezao nesto oko nekog cipa i da eto zbog toga mozda zeza. Licno mislim, a i nadam se da su u pitanju samo kontakti i da treba prelemiti neke stvari samo jos nikako da nadjem dobrog elektronicara za tako nesto.

Comment

• kimi r
        CBC Član
        • 27.04.2012
        • 55
        • Nis
        • Laguna 2 1.8 16V

markofpi

Proveri i javi mi obavezno sta je u pitanju!? Jer kad mi padne kazaljka za gorivo na dve crte pocinje da mi se pali "crveno" e sad kome verovati-kazaljki kaze majstor koji mi je sredio ovaj "kvar" koji sam ti napisao da je neko brkao po kilometrazi i da se zato to desava, nekad se i ugasi ali i pali cim padne na dve crte, a logicno bi bilo kad sidje do crvene crte! To sam zaboravio kad sam radio ove stvrai da mu kazem mozda je i to mogao da sredi! A ako neko ima slicno iskustvo nek se javi...POZZZZZ

Comment

• kimi r
          CBC Član
          • 27.04.2012
          • 55
          • Nis
          • Laguna 2 1.8 16V

markofpi

I jedno pitanje imam Lagunu od aprila alu felne 17-ce niskoprofilne, e sad za zimu nameravam da kupim 16-ce celicne,ali koje bi mi tacne dimenzije odgovarale?

Comment

• max3m87
            CBC Senator XXL
            • 17.05.2010
            • 531
            • Beograd
            • Renault LagunaII 1.8 16v

najuze mozes 195/55/R16 e sad zavisi i koje felne kupis ja sam kupio fabricke 16" i stavio sam standardnih 205/55/R16

Comment

• markofpi
              CBC Senator XXL
              • 27.07.2006
              • 1552
              • Bezanijska Kosa

A moze i 205/60/R16 (bar tako kod mene u knjizici pise).

Comment

• max3m87
                CBC Senator XXL
                • 17.05.2010
                • 531
                • Beograd

moze to je debljina gume heheh

Comment

• markofpi
                  CBC Senator XXL
                  • 27.07.2006
                  • 1552
                  • Bezanijska Kosa

Ja sam trebao uzeti tu 'debljinu' zbog rupa ali eto totalno smetnuh s uma.

Comment

• stanojej
                    CBC Član
                    • 04.03.2012
                    • 40
                    • Ugljevik

nisam bio dugo prisutan na forumu jer nisam imao problem sa lagunom ali jel kao i kod svih desilo se nesto u pitanju je menjac pre otprilike 2 meseca zamenio sam lamelu i korpu jer sam primetio da auto slabije povlaci posle zamene drugi auto startnije brzi bolji odaziv na gas super ali sad mi se desava da pri ubacivanju u 3 i 4 brzinu iako je do kraja pritisnuto kvacilo menjac kao da zapne pri ubacivanju u brzinu odem kod majstora koji mi obicno odrzava auto covek sedne proba kaze sinhroni menjaca i da traba servis koji je specijalizovan za to da bi se to uradilo da li je neko imao slicno iskustvo i sta mi preporucujete menjac sa 5 brzina + rikverc 1.9dci 2004god laguna

Comment

• markofpi
                      CBC Senator XXL
                      • 27.07.2006
                      • 1552
                      • Bezanijska Kosa

Ima li neko preporuku za elektronicara za instrument table!??? Vec sam pisao o problemu koji imam, a danas mi se desilo da auto samo verga i nece da upali i da lampica za imobilajzer konstantno svetli!

Comment

• max3m87
                        CBC Senator XXL
                        • 17.05.2010
                        • 531
                        • Beograd

nema sanse da zbog table nece da upali mozes bez nje i da vozis... nesto drugo ga muci..

inace kupih danas hladnjak klime posto mi curi freon... inace 70E u ovlascenom nov 49600 ja reko ludi..

Comment

• markofpi
                          CBC Senator XXL
                          • 27.07.2006
                          • 1552
                          • Bezanijska Kosa

Vidim da mi lampica za imobilajzer svetli non stop pa verovatno zato nece da upali vec samo vergla., a to povezujem sa prethodnih mesec dana kad mi je tabla poludela i pocela da svetli ko bozicna jelka

Comment

• mupe
                            CBC Senator XXL
                            • 05.10.2006
                            • 822
                            • bg
                            • Laguna 3 GT 2.0T 205

Može da bude da je geknuo uch.

Comment

• markofpi
                              CBC Senator XXL
                              • 27.07.2006
                              • 1552
                              • Bezanijska Kosa

Ko zna...ovih dana ga slepam do majstora pa ce da vidimo.

Comment

• SerbianHero
                                CBC Senator
                                • 10.10.2009
                                • 259
                                • Beograd

@markopfi,
                                imas dobrog elektricara u zemunu, radionica Rasa.

Imam jedno pitanje za sve prisutne dali neko ima uputsvo za skidanje sedista, tj kako se skida sediste, konkretno u pitanju je vozacevo, pocelo je da mi skripucka kad teram po drum :-)

Comment

Working...
                                X