U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
BRZINA je glavni problem. Kada sporije ides lakse stizes i da odreagujes, i da se zaustavis, promenis pravac cak i da stanes ako treba.
90% udesa koje smo videli na ovim stranama mogli su se izbeci ili su mogli biti bezazleni da je brzina bila manja.
Naravno da mislim da je besmisleno ogranicenje od 40km/h na nekim pravcima, ali pogledaj belog pezoa, da je isao i 80-90 km/h, stigao bi da prikoci i malo uspori, udari u stub, razbije auto totalno ali PREZIVI sto je najvaznije...
Comment
-
-
Originally posted by nidzaDobro si primetio, pun grad je vozila sa stranim tablama, koja nit njihovi vlasnici znaju da voze, nit poštuju propise - uglavnom Austrija, Belgija i Nemačka. To se neki gastoši vratili koji su otišli 90tih, pa su i dalje u istom tripu ili šta ?
Te price dodju gastarbajteri i prave sranja, su smesne, nikako ne poricem da nema i toga ali stavljati sve u isti kos je preterivanje.
Prosle godine sam bio u Beogradu u septembru sa autom 5 dana i za tih 5 dana sam bio bezbroj puta u situaciji da me neko udari ili ja nekoga, ovde (Belgija) imam takva iskustva jednom godisnje, i da vecina tih problema je bila sa vozilima na beogradske table, mora da su gastosi rentirali kola i pravili sranja po Srbiji.
Comment
-
-
Mislim da preterujete sa time da su gastosi krivci za sve.Ti isti ljudi u toj drzavi za mesec dana ostave vise love nego vi za celu godinu.I nema sanse (osim pojedinaca) da se ti ljudi ne pridrzavaju pravila i propisa zato sto se godinama tako ponasaju.Primer za to su kod vas u srb pojasevi.Niko nije hteo a sad navika cim sednes odmah vezes pojas.Originally posted by CLDOriginally posted by nidzaDobro si primetio, pun grad je vozila sa stranim tablama, koja nit njihovi vlasnici znaju da voze, nit poštuju propise - uglavnom Austrija, Belgija i Nemačka. To se neki gastoši vratili koji su otišli 90tih, pa su i dalje u istom tripu ili šta ?
Te price dodju gastarbajteri i prave sranja, su smesne, nikako ne poricem da nema i toga ali stavljati sve u isti kos je preterivanje.
Prosle godine sam bio u Beogradu u septembru sa autom 5 dana i za tih 5 dana sam bio bezbroj puta u situaciji da me neko udari ili ja nekoga, ovde (Belgija) imam takva iskustva jednom godisnje, i da vecina tih problema je bila sa vozilima na beogradske table, mora da su gastosi rentirali kola i pravili sranja po Srbiji.
A licno mislim da su BG-ovci k... ti pa nemaju respekta ni postovanja prema nikome.Sto je totalno pogresno, i mislim da o toj saobracajnoj kulturi treba uciti malo i u auto skolama.A ne samo uzimati novac!!!
Comment
-
-
Pa na to sam i mislio. I dalje ne znam šta bus traži tamo.Originally posted by Miki-BGTo je fotkano na izlazu iz Brace Jerkovic, raskrsnica iz Kumodraske od Soko Starka i pumpe Jerkovic - ispod trznog centra u Kumodraskoj.
Komsijo Vodjdovcanine ...
Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
hm, i ja sam pre 3 godine (u sledecu subotu je tacno 3 god) imao bliski susret sa stubom od bilborda u 9 jugovica u cacku (mislim da je reklama bila sila iz brazila). padala je sitna kisica, leto, pre toga bilo suncano vise dana, ja na mercedesu c180 1996 god. skinuo vintere i stavio neke semperit od prethodne godine.....odvezao curicu kuci, krenuo svojoj, i posto stanujem u centru kao da okrenem jos jedan krug, prodjem pored svoje ulice i nagazim malo, oko 1 h ujutru - epilog, sa 90 km/h ili mozda malo manje, verovatno sam dodirnuo ivicnjak, izleti mi guza, ja kontrirah vise puta, posto je auto plesao, medjutim nakrivo sam ga ispravio i zviz u stub (apsolutno neelastican) prednjim levim delom (a pre toga me je ivicnjak lansirao malo u vazduh) potom 3 puta pirueta 360 i kao slag na tortu gepekom u banderu jedno 50 m dalje. sva sreca nije bilo pesaka ili drugih kola. nisam bio vezan, begovi su iskocili - epilog mecka kraca za 1,5 m, a ja sam izasao iz auta bez ogrebotine - samo me je sutra sve bolelo. al merc je merc
nazalost slike su ostale na davno prodatom telefonu.
Comment
-
-
Kadet u levu krivinu usao po propisu, iz suprotnog smera naleteo auto plesuci kroz krivinu. Krivina inace moze bezbedno da se prodje sa 100km/h, decko sa kadetom ****o ceo metar na bankinu ali je ipak posluzio ako zaustavna prepreka. Izlazak iz Mladenovca prema Smederevskoj Palanci.
Dvoje u kadetu i cetvoro u drugom autu, povredjen samo vozac kadeta, slomljena butna kost.

while(!asleep()) {sheep++;}
Comment
-
-
Velika je strahota to shto se pored ovog udesa desio josh jedan juche na ibarskoj, naime lik z'Banovog brda je Nissanom 350Z pri 194km/h udario u 4 automobila i pritom povredio osmoro.
Lik je drug od druga, da vam ne objashnjavam recice vam sve to shto mi je vishe zao kola nego njega, i naravno unesrecenih ljudi koji mislim da se nece ustruchavati da podnesu tuzbe.
Comment
-
-
Comment
-

Comment