U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Velja
    CBC Veteran
    • 22.12.2005
    • 176
    • https://t.me/pump_upp
    • CharlesfaistOB

Originally posted by prolupator
    Evo, da se vratimo u okvir teme ...

Zenomobil

Vidim na ovoj slici da si imao lavlju kandžu u kolima, uvek sam se pitao ako dođe do prevrtanja a pored tebe 5 kila gvožđa da li si stavio glavu "pod čekić"?

Jel letela po kolima?
    https://t.me/pump_upp

Comment

• prolupator
      CBC Senator XXL
      • 02.09.2005
      • 3968
      • Zemun

Koliko ja znam - nije.
      Samog prevrtanja se ne secam, znam da sam je zatekao na istom mestu gde je i bila ostavljena.
      Ali isto tako znam da ce ubuduce biti u gepeku ... ili cu videti s drugarom da osmislimo nesto da bude fixirana na svom mestu ...
      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• [kick]
        CBC Senator
        • 21.05.2005
        • 212
        • Leskovac, Srbija

Slika od pre mesec dana. Sleteo sa autoputa nis-leskovac i udario u drvo. Brzina oko 180-200kmh

Pre mesec dana u centru Leskovca

Pre 2 god. isto centar Leskovca
        BMW Fan Club Srbija

Comment

• audex
          CBC Član
          • 09.07.2008
          • 90
          • BGD

auuu.. [kick] pišeš nam sa ovog ili onog sveta? nadam se sa ovog

Comment

• overspeed
            CBC Senator XXL
            • 24.05.2005
            • 2779
            • Kosovska Mitrovica

Pa nije ON sleteo... Pishe chovek u trecem licu, ovaj koji je bio za volanom Golfa, teshko da je prezhiveo ovo... A ako jeste prezhiveo onda je rodjen ne pod srecnom zvezdom nego srecnom galaksijom

Isto bih rekao i za Calibru, sudeci bar po slikama...
            http://www.bmw.tv

Comment

• Nikolaj
              CBC Veteran
              • 20.05.2008
              • 120
              • Kragujevac

Strasno,kad vidim ovako nesto ne seda mi se za volan

Comment

• [kick]
                CBC Senator
                • 21.05.2005
                • 212
                • Leskovac, Srbija

@audex Pomeri se smesta

Decko u golfu je poginuo na licu mesta i bio je sam, a u kalibri je poginuo suvozac a vozac ispao iz auta pa preziveo.
                BMW Fan Club Srbija

Comment

• forster
                  CBC Senator
                  • 24.04.2007
                  • 244
                  • Beograd

jbte.... U proteklih 1-2 nedelje kao da slusam vesti iy bosne '92.
                  Da li jos neko ima paralelu u tom smislu? Jutros se probudim i procitam
                  "Dvoje mrtvih i petnaestoro povređenih, bilans je jučerašnjih saobraćajnih nesreća koje su se dogodile kod Subotice i Niša."
                  "Deca povređena u saobraćajnoj nesreći koju je preksinoć izazvao 11-godišnji dečak, koji je ukradenom „zastavom“ udario u „folksvagen polo“ na Zrenjaninskom putu, oporavljaju se u bolnici"
                  1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
                  2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
                  3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.

Peugeot 206 2.0 HDi

Comment

• audex
                    CBC Član
                    • 09.07.2008
                    • 90
                    • BGD

Mene to ne iznenađuje, dovoljno je da pogledate temu Koliko ste najbrze vozili-se vozili [po cajgeru]
                    razmotrite 707 poruka i sve će vam biti jasno. Svatićete da nas Bog čuva, ali ne baš sve jer ne može da stigne.

Comment

• forster
                      CBC Senator
                      • 24.04.2007
                      • 244
                      • Beograd

Ma to me manje brine..Automobilom mozes da ubijes i kada vozis 1kmh, a generalno smo svi po nekad nagazili na gas... vise me brine uopste i pojavljivananje ovakvih tema:
                      Koristite li Zmigavce
                      i
                      pijete li kada vozite
                      1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.

Peugeot 206 2.0 HDi

Comment

• Marko_
                        CBC Član
                        • 05.04.2008
                        • 14
                        • Beograd

Evo od juce...

ps. ima li neki limar ovde koji okvirno zna kolko ce izaci popravka
                        - Malo da se stub vrati na svoje mesto nekih ~5cm
                        - prednja vrata
                        - zadnja vrata

Comment

• greywiendog
                          CBC Senator XXL
                          • 01.12.2006
                          • 421
                          • Stara Pazova

Katastrofalna saobracajna nesreca u Starim Banovcima

Juce u ovo vreme dogodila se saobracajna nesreca kod groblja u Starim Banovcima. U saobracajnoj nesreci dva muskarca su poginula a tri osobe su u kriticnom stanju! Do nesrece je doslo kada je vozilo marke golf u kom su se nalazila pomenuta lica pri brzini od 120 km/h pokusalo da pretekne na krivini udesno drugo vozilo.
                          Golf se prevrnuo udario u banderu ili kucu vise ni ja ne znam i na kraju se zapalio! Jedno telo je bilo na putu sve do 03:00 otprilike, kada su dosla pogrebna kola po njega. Ostali su prebaceni u bolnicu, a prema navodima policajca i oni su podlegni povredama na putu do bolnice, mada sam cuo pricu i od rodjaka jednog od nastradalih da su u kriticnom stanju!
                          Katastrofa sta alkohol i nemarnost mogu da ucine! Ja sam dosao do te raskrsnice samo nekoliko minuta kasnije...
                          Od golfa nije ostalo nista, samo se na osnovu tockova moze zakljuciti da je to nekada bio automobil! U pitanju je golf1 kabrio... Najstariji (vozac) bio je oko 30 godina star, ostali su imali oko 20...
                          Inace na toj deonici puta je ogranicenje 40!
                          Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• malivuk406
                            CBC Senator XXL
                            • 04.04.2007
                            • 490
                            • Nbg

sinoc sudar na Bezanijskoj kosi, lik Fiestom pokupi motoristu, koji naravno (a, zasto bi??) nije imao kacigu... ziv je, al tesko povredjen... inace, motor se od udarca i klizanja po asfaltu zapalio i explodirao, a Bog je sacuvao vozaca da je otkizao dalje od motora... inace, brzina nije bila nikakva, oko 30-40 na sat... bar tako kazu...

Comment

• Dzoni_mkv
                              CBC Senator XXL
                              • 29.04.2007
                              • 875
                              • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Grrr samo da se pozalim, taze pre 15-tak minuta me opici jedna gospoja. Prolazim raskrsnicu na zeleno u krajnjoj levoj traci a gospoja (ukljucenje na novi most iz pravca grada prema Ribnici, ko je iz Kraljeva zna) se ukljucuje i sece desnu traku i ulazi u moju, navodno imala je uslovnu i naravno desi se sta se desi. Na mojim kolima krilo za zamenu malo vrata suvozaceva cuknuta, ali bas malo. Spark gospojin je prosao odlicno, mada njen tocak mi je i s*ebao krilo, e sad da li je mehanicki nesto osteceno osim limarije na sparku ne znam, ali mislim da jeste, uostalom nije me mnogo interesovalo, jer dobro je pa je samo krilo kod mene. S obzirom da sam nekoliko stotina metara pre toga vozio do daske, rekoh sebi znam da je taj prokleti most uzasno resen i tu uvek lagano, mislim normalno bez divljanja, da je bilo brze mislim da bih dobro razbio, bocni udarac u onom malom autu e to ne bi bilo nimalo dobro. Dogovorili smo se da majstor uradi a ona da plati. Drugar koji je bio samnom u autu je pop*izdeo ja za divno cudo ni rec nisam rekao samo sam trazio da vrati sve kako je bilo, jako cudno za mene jer zene vozace ne podnosim, a u ovom slucaju sam imao opravdani razlog da sve srucim u tri lepe, ali ok pogresi covek, nek je samo limarija nije strasno. E sada koliko ce krilo ce da je boli ne znam
                              You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• forster
                                CBC Senator
                                • 24.04.2007
                                • 244
                                • Beograd

Evo da se i ja pozalim.
                                Prvi sudar... raskrsnica Srpskh vladara i Kneza milosa, Vozim u krajnjoj desnoj traci prema Takovskoj. Ispred mene Audi dzip strane tablice, Punto, ja i WV Pickup, nov. Kako je padala kisa i znam kako da se ponasam po kisi, vozim lagano, kocim motorom iz 3-2.. Koci punto ispred mene ja videh Audija kako hoce da skrene u srpskih V. ka terazijama, kocim, pogledam u retrovizor i vidim WV po gasu i naglo koci, ja pustam kocnicu (na srecu) jer znam sta ce da se desi, punto ispred mene krece, cuje se TRAS!!! WV me lupi od pozadi i odgurame 2 metra, na srecu nista nije bilo razbio mi je maglenku pozadi dao mi je 20 eur i to je to... (maglenka pozadi koosta 1200 din u Veranu).
                                Sta se ustvari desilo .. da WV nije nagazio, prilikom kocenja na belu boju za pesacki prelaz ne bi doslo do cukanja, poceo je da leti preko pesackog prelaza preko boje za isti.....

Inace primetio sam da jeta boja jako klizava i po suvom...

Peugeot 206 2.0 HDi

Comment

Working...
                                X