to mu dodje nesto ka srafovi sa plivajucim sajbnama.NJih sam uspeo da nadjem ali ne i matice tog tipa.Mislis da ne mogu da stanu te gume ,a kako bih onda stavio 17" ,video sam da ih stavljaju.
Meni je 205/45 16 bio na mikron do kosa napred,dok nije bio spusten redovno je znao da gulne zastitnu plastiku napred!
Kako onda stavljaju 17... cak i 40... hmmm matematika...
195/55/14 Overall Diameter: 569.97 mm
205/40/17 Overall Diameter: 595.63 mm
215/40/17 Overall Diameter: 603.75 mm
215/55/16 Overall Diameter: 642.87 mm
da realno... to je par veoma bitnih centimetara...
hmm kako voziti po beogradu 75-icu sa 40/17 gumom... kapiram da ne bi bilo udobno... par drugara imaju tu dimenziju na novijim automobilima koji im cak nisu ni glavni prevoz... i trapadzija im je najbolji ortak postao... nase nezne italijanke ne znam kako bi to podnele...
ma bocna prosirenja i distanceri,bi resili cesanje o koseve i amortizer,ja imam napred 2x6mm sa felnama sa et25 i gazni deo gume je na ivici ruba a pozadi imam 2x26mm i izgleda bezobrazno,jer 205/50/15 je na meru za 7j
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
ovako sto se guma tice. iz vlastitog iskustva znam da 205 55 16 neide. iza da ali napred struze po plastici. i to na serijskoj visina auta. na spustenoj nemozes ni volan okrenut. razgovarao sam s mikom i on vozi na 17 ali nikako preko 40. znaci mozes 205 40 ili 215 40 . sada imam 205 45 16 i taman su.
moj savjet za po beogradu 205 50 15, najbolja guma za 75icu
TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice nova stranica
Ne razumes,nije problem dijametar tocka,fizicki on moze da stane,problem je ET felne i sirina gume a kad pri tome dodas i visinu (debelu gumu) dobijes problem grubo prikazan na slici!
Ovo je slika prednjeg kosa iz pticije prespektive,shvatash o cemu pricam??
Kapiram sta mi pricas... to sam mislio da se resi sa distancima... ali jbg iovako nema nista od 17 po beogradu tako da je prica suvisna... osim ako ne zelite da vozite auto jednom nedeljno 10 km i parkirate ga sto rece Nigy...
mislim da bi za svakodnevnu voznju to bio preveliki cim i za auto i za nas... da ne pominjem lezece policajce koje iovako prelazim sa 1km/h da ne bih zabo auspuhom dole...
nista jedne lepe 15" i da se tera...
ti si tokyo imao 16"... 205/45 rece... kako je to radilo...? za voznju po gradu...
ovo na mom auto sto vidis dole su 14" 195/55... i vec je blizu blatobrana... tako da mi je auto spusten dosta... 16 ne znam kako bih stavio bez dizanja malo...
inace jedno pitanjce... gde da najdem kvake ... uzeo bih sve 4 moze i 2... sta god... hvatac mi je gore...?
U stvari, vršljajući po stranim Alfa-forumima, skontao sam da je to dimenzija koja se u 90% slučajeva koristi i kao izbor broj jedan za Track-Day zabave!
napred 205/50/15 a pozadi 225/40/16 ili 17,pa da moze i pozadi da se spusti a da stoji ravno,meni je pozadi seriska visina sa tezinom boce od 60L a napred je kombinacija na o.5 zuba visine,posto su pozadi sitniji zubi pa sam kombinovao
Nigi
ni danas nisam stigao,do malopre sam imao guzvu,aj sutra cu,posto radi do 18h
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Prepravke blatobrana nisu isklucene da bi stale vece felne.Ja sam radije za varijantu 17 ali vec imam 16 "gume pa bih da izbegnem zamene.Druga stvar 16" serije 55 je odprilike istog precnika kao 17" serije 45.Probao sam 205/65/15 to je takodje manje vise isti precnik kao 17 45 i znam da udara u branik ,a verovatno bi cesala i krilo ali brusilica je tu.
ma ide i 16 ako je 45 samo sto onda trebas pazljivo se penjat po rubnjacima. sa 15 je ipak lakse. idealno je po meni 205 45 16 sto tice vizualnog , udobnosti i drzanja. negativno je to sto su gume skupe i lako se ostete. zasto ljudi koriste 15 najcesce na stazama, ne zato jer je bolja od 16 nego ih ima zabadava kod svakog vulkanizera.
TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice nova stranica
Comment