ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!
Collapse
X
-
@ ljube-kugla
Cuo sam da u Bataji ima neki kovac koji moze bez zagrevanja da mi sabije opruge. Znas li ko je to?
Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
-
E inace... Servo na nasim bedevijama uzima 3hp-a... tako da... ako vlasnici TS-a zele da predju magicnih 150... samo otkace servo...
Lancia je radila testove na delti i servo kompresor pri konstantnom radu [ovo su ubacili jer su imali varijantu da ga pale ili gase po potrebi] koji je bio isti kao nas u to vreme uzima 3hp cak do 5hp na nizim obrtajima... zato su se odlucili da stave elektricni servo na delta prototipove koji se opet pali samo kada je brzina manja od 25km/h...
moje pitanje dakle je od cega se stavlja letva bez serva na 75...? mislim da je bila neka giulieta... ali ne mogu da se setim...?
znam da i 1.6 nema servo ali ona ima 21.5:1 odnos... a ts ima 18:1... dakle necu sporiji volan ocu samo bez serva... neka alfetta ili guilieta je imala isti 18:1 samo bez serva... mozda cak i 17:1... 75 Evo ima 13.5:1 to je brz volan
Comment
-
-
raskaci svu hidrauliku,izbaci ulje iz letve i radice kao klasicna samo ce ti ici oko 50%teze volan zbog prenosa,kod mene je klasicna letva sa golfovim krivim sponama i imam anslag da je to bruka,tako da polukruzno mogu na svim raskrsnicama,mada mi ide dosta tesko volan,zbog nagiba (minusa)dok sa servo letvom nisam mogao ni na ulici da se okrenem iz prvog,nego iz bar dva do tri putako na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
da i ovdje stavim.
uglavnom jucer bili na grobniku.
mika preuzima nagradu za najglasniju alfu gdje je teskom borbom u finalu za dlaku pobjedio alfu 75 twinspark.
iako je moja bila glasnija, presudila su onda 2 cilindra više.
zna se gdje je bilo najbolje
moji filmici
http://www.youtube.com/watch?v=KWrOtFa6NO0 1.dio
http://www.youtube.com/watch?v=T7J0KDjjgUU 2.dio
http://www.youtube.com/watch?v=4ZX1PQxoDN4 3.dio
Poruku izmenio: MilosTS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
-
Originally posted by Nigy@ ljube-kugla
Cuo sam da u Bataji ima neki kovac koji moze bez zagrevanja da mi sabije opruge. Znas li ko je to?ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
jesu 205ili215 40 17 i ne zapinju nigdje. vidjao sam i 18 na 75icamaTS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
-
Superfly
Kako se ponasa sa 17-icama,koliki je ET da ne bi kacile s unutrasnje strane,posto i ja imam u planu 17-ice?Sta je radjeno sa vesanjem ,koliko je spustena i kolika je visina od tla,dali je ista kao kod standardnog vesanja sa 14-icama?
Mozda sam ga malo otego al` bolje da pitam nego da posle ispravljam krivu Drinu.
Comment
-
-
drzi se propisanog. znaci ako imas et 30 u originalu, drzi se toga. mozes ic od et 35 do 25 da nebude problema. guma nesmije bit vise od 40 jer struze. auto je spusten ali i na serijsku visinu idu 17 bez problema.TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
-
Mislio sam dali je visina od tla narocito u delu kod kartera i srednjeg lonca, koji razmisljam da izbacim,na spustenoj sa 17-icama ista kao kod standardne sa 14-icama?
Trebalo bi da je tu negde posto je razlika u precniku tockova 5-6 cm.
Comment
-
-
Realno je isto...
195/60/14 - 589.6mm
205/40/17 - 595.8mm
6.2 mm razlike...
znaci isto ti je...
i 3.2 mm su sire 205...
tako da uz pravi et nema frke... samo kako bi prednji trap to podneo... jer taj profil gume od 82mm... je muka po nesavrsenim putevima...
Comment
-
Comment