Pitanja i zanimljivosti
Collapse
X
-
Evo jos jednog zanimljivog primerka na prodaju:
Comment
-
-
@ 230
64 Galaxie 500....odlican izbor
@ Williams
Znam za auto, odlicno je uradjen ali je lik ubacio plin i malkice preterao sa lickanjem... osim toga 2,8 v6 nema 170 ks nego 132 ks i to je evropski Fordov motor ( granade, capri... )
Comment
-
-
Originally posted by ace1imam sestaka americkog krajylera u jako losem stanju.
mislio sam da ga radim.
auto je iz sedamdesete,motor 3.7L, 6 cilindara
inace je prolupao.
Ako bi ga radio(posto bi potrosio mnogo para) hteo bi da ovaj motor koji je inace crko-lupa prepravim u hemi motor.
Cuo sam da to moze ,samo da se uzmu drugi klipovi novi,promeni bregasta i tako par jos sitnica.
Posto je ovaj motor imao oko 145 konja, zanima me koliko bi imao kada se preradi da bude hemi i koliko para.
Hemi je jednom pricao da big blok ima dve bregaste pa me zanima kako bi ja ovaj motor prepravio u big blok(glava motora je dosta velika , tako da moze da se ubaci jos jedna bregasta bez problema).
Takodje imam problem sa diferencijalom pa me zanima da li ima neki americki auto sa koga pase diferencijal u Srbiji ,ali da nisu neke cifre otkidanje.
Prvo mi kazi kakav Chrysler iz 70. imas. Koji model? Obzirom da je u pitanju 225 sestak, mora da je neki od manjih modela, compact ili intermediate. Onda mi kazi, da li imas hidraulicne ili mehanicke podizace ventila i da li imas duplu izduvnu granu ili samo jedan auspuh.
Ako ti motor ima 145 ks onda je to verzija koja se pravila do 1964 do 71 i ima 8,4 kompreisju. Jesi li imao problema sa pucanjem usisne grane?
E sad, sto se tice hemija, od toga nema nista. Ne prave se hemi glave za taj motor a sumnjam da neka druga moze da pase, pogotovo ne sa evropskih automobila. Svi koji su se bavili tuningom tog motora su spustali glavu i dobijali vecu kompresiju ( i oko 200 ks ) i igrali se sa karburatorima. To nije skup zahvat a daje dosta i ne trazi posebne klipove i bregaste...
Posalji mi na pm oznake sa diferencijala i broj telefona, mozda imam nesto za tebe...
Comment
-
-
@ gille
Zar te nisam nista naucio
Gde su otisle one godine rada, u vetar...
Nomad nije postojao posle 1957 god a Brookwood je bio nivo opreme na najjefitinijim full size Chevyima...
c,c,c,c,c,c....gille, sad si me za srce ujeo...
Jel to slikano u evropi?
Posto je u pitanju ozbiljno sredjen auto. Skracen diferecijal da bi stali tockovi, low rider ogibljenje i verovatno podjednako impresivan motor...
To je Chevrolet Biscayne 2 door Sedan Dilivery iz 1959 ( puno ime ).
Furgon verzija na bazi full size platforme Impala/Biscayne modela. Dok su Impale imale 6 zadnjih svetala, Biscayne je imao 4, a tako i ovaj auto. Ta dilivery verzija nije bila jako cesta a mnogo popularniji je bio El Camino koji je bio pick up na automobilskoj sasiji...
Biscayne Dilivery
El Camino
Comment
-
-
postoji samo jedan pravi i tacan izvor informacija a to sam ja!
ne sam za americke automobile nego za sve ostalo!
bukvalno mozes da me konsultujes za zdravstvene probleme, ljubavne i sve ostale nedoumice koje imas. skidam zavisnost i nevinost! gledam u dlan i proricem sudbinu...ja sam ti kao '****no Delphi prorociste!
Comment
-
-
Originally posted by HEMI 426postoji samo jedan pravi i tacan izvor informacija a to sam ja!
ne sam za americke automobile nego za sve ostalo!
bukvalno mozes da me konsultujes za zdravstvene probleme, ljubavne i sve ostale nedoumice koje imas. skidam zavisnost i nevinost! gledam u dlan i proricem sudbinu...ja sam ti kao '****no Delphi prorociste!
Comment
-
Comment