Nema tu, krade se, ne krade se! SVE se krade kad je na "izvolte" Mom kumu nece ukrasti Hyundai Elantru ovde u Aleksincu, ali neka je ostavi 2-3 dana u Bg-u bez ikakve zastite! Smatram da je Zeder dobra zastita za automobile u cenovnom rangu 5-15000e! Da vozim auto od 40000e, sigurno bih full Kasko!
Provaljen zeder ?!?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
''..ako se neko namerio da ti ukrade auto,doci ce sa paukom,i ukrasce ga....ili...nema spasa ako ti neka vrhunska ekipa pikira auto,sve te zastite mogu da pomognu samo od klinaca koji bi se tek provozali malo,dok ima benzina...''
Zamislite sad tu logiku i na ovom primeru : Meni su vrata od stana metalna...sa onim sipovima koji idu i u pod,i u plafon i sa obe strane,i sarke koje se ne vide spolja,nekoliko brava na njima,lim je debljine itd..itd...
Po nekim stavovima ovde,ja sam se onda debelo z...sto sam stavio ta vrata,jer ako mi neko dodje za Zoljom i opali po njima,nista mi nece pomoci...
Uvek ima likova sa takvim komentarima...
Na koliko je automobila stavljen Zeder ? Otprilike ? Da li se taj broj meri stotinama...hiljadama...desetinama hiljada...?
A,na sta se svede prica.. '' znam ja jednog kome su ukrali auto,ali je rekao da Zeder nije bio zakljucan...ili,znam ja jednog kome su ukrali,ali je mozda kljuc ostavljen u perionici...ili...mogu ja da ga otvorim,bez alata,bez lomljenja,bez koriscenja sile...''
Valjda samo kaze hokus-pokus i on se otvori..
Jel' neko od vas ovde na forumu ima auto [ ili bolje receno imao] sa ugradjenim Zederom,sigurno zakljucanim,a da mu je ukraden ? Jel' ima neko ? Da skratimo pricu sa onim.. '' znam ja jednog.. ''
Comment
-
-
opet cu da ponovim... hjundai, alfa, honda.... ne moze da se krade tj ne moze da se upali bez kljuca. ne postoji "alat", nije napravljen, zasto... jednostavno mnogo muke ni oko cega.
alarm... smesno, nece ni da zapisti posto ce ga deaktivirati skenerom ili ako se nameracio da ti ukrade auto, pratice te, nece ti dozvoliti da ukljucis alarm tako sto ce ti ometati frekvenciju. ti ces pomisliti ha, otisla baterija i zakljucaces auto bez da aktiviras alarm i eto kradje. odes u prodavnicu , vratis se auta nema.... (ovo vazi samo za automobile ciji fabricki alarm radi na 413 ili 433mhz - Audi/VW/seat/skoda - BMW - Porsche) Moj savet. ako vec ugradjujete alarm , nemojte stavljati brendove tipa GT, Viper, Prestige i td. za sve njih postoji skener tako da se lako moze deaktivirati, nego onaj naj jeftiniji kineski od 30e. njega ne mogu da skeniraju. neverovatno ali istinito, primenjeno u praksi...provereno...
pozdeutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Za one koji parcijalno citaju, apsolutna zastita je "zeder" + kasko, malo vise kasko
Sto se "skenera" tice, ugradio sam IR kontrolu, tako da bi morao da usmeri jedno par kilovata reflektor u mene da me "blokira" da upalim alarm, a tek da "skine" kod..da cuci izmedju mene i instrument table..
Uradjeno cisto "sporta" radi, radio sam par komada, pa jedan pretekao.
Inace su frekvencije alarma standardne, ima ih tri- cetiri, tako da kupovina nekog "levog" ne znaci puno...
Ato da se lopovi medjusobno znaju, pa naravno, sto je najlepse i milicija zna ko je kakav i gde i kako "radi", ako ih sami i ne organizuju, ali dok ih ne uhvate na delu nikom nista..
Poz.
Comment
-
-
kazi mi da imas neki od ovih auta sto sam napisao da ti dokazem da nisi u pravu sto se fabrickog alarma tice... i to necu stjati pored auta nego recimo jedno 10-20m dalje... preko ulice bukvalno... i ne ti nego svi u okolini nece mocu da zakljucaju auto preko tastera na skakvcu.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
"ako se neko namerio da ti ukrade auto,doci ce sa paukom,i ukrasce ga"
Sem ako nije Citroen sa hidraulikom njega necemoj auto je sav saren tako da nij ebas zanimljiv za kradju a i Opel je imam neke skrivene prekidace,a i kad mi je sumnjiva lokacija gde ga ostavljam,otkacim mu nesto od elektronike pa on nek nosi taj deo ako ga ima,nego "kljucaru" reci nesto o Opelu i njegovim bravama alarmima kodovima zanima me ta tema
Comment
-
-
Originally posted by zverkokazi mi da imas neki od ovih auta sto sam napisao da ti dokazem da nisi u pravu sto se fabrickog alarma tice... i to necu stjati pored auta nego recimo jedno 10-20m dalje... preko ulice bukvalno... i ne ti nego svi u okolini nece mocu da zakljucaju auto preko tastera na skakvcu.
Sreca pa centralna odradi svoje...
Poz
Comment
-
-
Originally posted by VladdSto se "skenera" tice, ugradio sam IR kontrolu, tako da bi morao da usmeri jedno par kilovata reflektor u mene da me "blokira" da upalim alarm, a tek da "skine" kod..
Comment
-
-
opel se polako vraca na stari tip kljuca (tip kadet) posto se gravirani pokazao kao vrlo losh i nepouzdan. brave se kvare i zaglavljuju. koliko se secam naj teze je bilo slomiti jezicak brave volana na kadetu jer je vrlo plitak a sto se Immo. tice isto vazi kao za sve ostale osim Audi/VW... ne mere bez kljuca e sad, immo. kutija je izjedna sa citacem i nalazi se na samoj kontakt bravi tako da jedina mogucnost za oterati opela je " tvoja kutija i kljuc prijavljen na nju" ali opet je hebada odkljucati volan , skinuti plastike ispod (tesko se lome, pogotovo kod vektre i omege), iskopcati orig. kutiju i prikopcati svoju. dakle, mirno spavaj nano sve je zakljucano...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
'89 su meni pokusali da ukradu Sierru i nisu uspeli - a nista nisam imao.
Da li to znaci da su fabrice Sierre nepobedive za lopove ili sam imao srecu sto su mi zapali glupi lopovi,pocetnici? Izuvrtali ceo volan ali nisu uspeli da pokrenu kola.
I cime je Zeder unikalan? Onom bravom iz videa sa njihovog sajta. Takva brava se u Izraelu pravi vec 15 godina i sluzi za zastitu volana,menjaca,haube.
I ovako nesto sada http://www.m-t-l.ru/mul-t-lock/catalog/?cat_id=48
Negde 93-94 su se pojavila 2 momka sa firmom i svojim "orginalnim patentom", skidanje volana. Snimala ih televizija itd, nekoliko meseci posle toga sam u Moskvi video dilera takvog sistema koji se pravio u Svedskoj vec nekoliko godina. Sta nam ovo govori? Da u malim zatvorenim sredinama je idealna atmosfera za razne vrste kopiranja koje se prodaju za sopstvena otkrica itd. drugim recima prodaju m.. za bubrege. Kao sto nasi narodnjaci prepevaju Iransku narodnu i truju decu od 15 godina.
Usput, istrazivanja i testovi su pokazali da je mnogo lakse otkriti visoko tehnolosku bravu neko kinesku koja je skoro dzabe.
Ako iko zna ruski, evo kako ruski auto casopis testira sve vrste zastitnih uredjaja za kola koji se pojave na trzistu Rusije http://www.autoreview.ru/materials_old/alarms/Boost or bust...
Comment
-
-
nemam dzimi posto je nisam ja pravio...
@nenad: ja reko za kineski alarm a neki mi ne veruju...
btw, da se malo pohvalim. jedan od 3 autorizovana servisa za Mul-T-Lock Izrael je moja radnja tj matori ima cagu. trenutno najjaci sto se kvaliteta i sigurnosti tice. jaci cak i od cuvenog svajcarskog patenta KESO.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Originally posted by zverkoMul-T-Lock Izrael.... trenutno najjaci sto se kvaliteta i sigurnosti tice.
http://www.youtube.com/results?search_q ... rch=Search
Comment
-
-
Originally posted by MOSLERNe bih se slozio sa tobom,Mul-T-Lock je odavno provaljen i veoma lako se otvara:
Ja sam na pocetku ovog topica rekao da od bampovanja nema spasa, osim ako nije u pitanju kineska brava za 10din. Zasto? Zato sto je toliko neprecizno uradjena da cak ni vlasnik ne moze nekad lako da je otvori kljucem a lopov ce imati problem da bampovanjem ubaci sve na mesto.Boost or bust...
Comment
-
Comment