Cekaj, stani, to sto pali, mrda, sve radi - opet ne znaci da nesto nece da se pokaze da ne radi kako treba...sve radi sve super, ali pravi testovi tek dolaze
The difference between men and boys is the price of their toys
206, kao sto rekoh, ZAVRSEN! U nedelju uvece ga finisirali, par sitnica dotegli, prestelovali ventile, generalno ponovo proverili, pa jos jednom, natovarili na prikolicu, nakacili na X5 sa sveze montiranom kukom kupljenom specijalno za ovu priliku, i pravac Zagreb
Misteriozni crni auto nam se zavukao u firung i pratio celim putem Obratiti paznju na majstorski popravljeno lupkanje gepeka na auto od 6 cifara...komadom sundjera
Mladji brat resio da zaviri o cemu se tu radi
Mara odmara
2300kg auta + 1700kg tereta, 140 km/h, potrosnja prava sitnica
Evo malog:
Mara ga pozelela
Dakle auto odvezen na Dyno, bice gotov do subote. Mada, zovem ja coveka koji ga radi veceras oko 7, a auto sam mu ostavio oko 14.00, kaze da se vec malo vozao njime, radi sasvim OK, prima gas, ne stuca, sve odlicno Takodje kaze da se odusevio softverom NIRE
Novi update, dakle, za vikend.
Da da, odusevljen, kaze dosta je drugaciji od Autronica koji on radi, odnosno ima MNOGO vise opcija. E sad, valjda navikao na malo siromsaniji meni pa kad je video sta sve ima od opcija i zajebancija, bas mu se svidelo Rekao da bi uzeo par NIRA da se malo igra, pricacu s njim o tome kad odem po auto.
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
E da, steta sto nisam napravio par fotki radionice, za sve one japan lovere sa Foruma - covek u radnji ima 1 Evo IX koji vozaju po ulici, 1 u pripremi za Rally, 1 komplet pripremljen za N+, i verovatno jos jedan koji moze da kompletira od delova koji leze okolo A na parkingu iza radionice najmanje 10 (da, deset) Impreza u razlicitim stadijumima tuninga i...raspadnutosti Ima polupanih, polugotovih, kompletno spremnih za Rally ukljucujuci i Type C, kopiju Mitsubishija iz FF1...Strasno
Inace vlasnik servisa je Nikola Loncaric, relisti bi trebalo da znaju to ime.
Comment