Idemo iz pocetka...
Collapse
X
-
Originally posted by 206Mala ne ofiraj inace nista od voznje
Nego koga ce Dora sad da zaj...zeza?
Kad smo ve? kod toga ni Alfa nije riknula e evo teram je ve? mesec dana
U svakom slu?aju posao si pravio za respekt i napravio, ja nisam sumljao (<-namerno) nikad za razliku od nekih i želim ti da ih sve odereš do mesa
Comment
-
-
Originally posted by littleLokacija : Banja Luka
Datum: 08.09.2007 i 09.09.2007 dvodnevni program.
http://www.402streetrace.com/streetrace ... _utrku.phpGaraza
1996 SAAB 900 NG Cabrio
Comment
-
-
Svaka cast, retko ko bi ovo uradio ovako bez kompromisa, sve vrhunski, jeste da je trajalo ali vidim isplatilo se. Pa valjda cu videti to cudo na nekom skupu.
Sad se prebacujem na drugu temu i ocekujem jos veci osmeh kad proradi SAAB-BMW hibrid.
Comment
-
-
Originally posted by zverkomene ste videli onu noc... " imam sliku, nemam ton" ...
...matori imas igrackicu... alal ti alatka... tako da vam je sve jasno
Evo i jedna slicica od mene, koja opet govori o tome kako auto ide:
By piperski
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
Samo da znaš da ?e taj softver supruga 1.0 da radi skroz druga?ije od onoga Verenica 5+ ali što da tebi bude bolje nego nama..?estitamo
Comment
-
-
-
Trebace mu puno boca nitra da stigne na vreme... i da se otrezni i da dodje u BL.
Aj' neka je sa srecom, oba, pa da vidimo sve uzivo na sledecem roshtilju."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Ooooo pa hvaaala hvala
A i znao sam da ce neko da pomene da je trka i sutradan...znaaam, znam, ali nesto mi se ne cini verovatnim da ce moj mracni...pardon, bracni drug imati bas toliko razumevanja...tako da sumnjam.
Mada, nikad se ne zna
Comment
-
Comment