Na nagovor jednog uvazenog clana Foruma, trebalo bi da stavim i brizgaljke za uljno hladjenje klipova sa SAAB-a. Kazu da taj SAAB bas ima dobre stvari pa bi mi trebalo par tih brizgaljki
Znaci, brizgaljke za spricanje i hladjenje klipova uljem sa SAAB-a, nije vazno koji model/motor, koji god ih ima - ima li ko ideju gde bih to mogao da potrazim? Dobro, znam, otpadi, servisi...koji, konkretno, ima li ko kakvu preporuku, kontakt...?
The difference between men and boys is the price of their toys
stvarno shto ne stavish onda od tog turbo dizela pezhoovog ... bolje nego da prepravljash ove od saaba .. jedino ako su bolje a pashu kao i ove orig .. ?
Gde i na kojim slikama si to video uljne brizgaljke na mom motoru, M?
Po pravilu, takav atipican deo (citaj: ne narucuje se svaki dan, verovatno bi me gledali kao da sam sa kruske pao da trazim da mi naruce uljne prskalice u Veranu...) se ili dugo ceka, ili previse kosta, ili oboje, tako da mi je lakse skinuti sa SAAB-a, ili vec bilo odakle, a Darko ima vec jedan motor rasturen tako da ce biti lako skinuti ih. A da li pasuju ili ne i nije preterano bitno, ureze se navoj u uljnu magistralu, uvrnes brizgaljke unutra i teraj, ionako su sve manje vise iste, rade isti posao.
Narafski Mada zavisi koliko je magistrala nisko postavljena, ali cim postoji ne verujem da je bas TOLIKO nisko da klip zakaci brizgaljku, ionako je moj klip podosta plici nego ova SAAB-ova kljusina od 3 frtalja kile a i celo klipa je najmanje 2x deblje nego kod mene - svejedno, provericu pre busenja.
Brizgaljka treba da prska otprilike pod uglom da se ciljaju rupe za cirkulaciju ulja u klipu, tako rekosmo?
Comment