Pa problem koji imam je sto je hladnjak toliko visoko da cak i da ga pomerim nadole koliko moze da ide, gornja ivica je na 1-2cm od donjeg dela trubica za usis, tako da mi treba jos 4-5cm odozgo da bi airbox uopste mogao da stane pod haubu, na stranu to da mora da ima i neku solidnu zapreminu...Usput, ima li ko ideju koliku zapreminu bi airbox otprilike trebalo da ima (u stvari, znam i ja otprilike, treba mi tacno, prema snazi motora, obrtajima, itd. verovatno postoji kakva formula)
Eventualno sam razmisljao da uzmem deblji hladnjak (jesi li na to mislio?) , znaci ako mu vec smanjujem radnu povrsinu, da mu makar volumen vode koju drzi ostane isti. Ne znam da li neki autic ima tako plitak hladnjak (35cm visina, 57cm sirina, ili tu negde, crevo sa leve strane), ako ima super, uzimam
Ako ne, moram da pravim. Ima li ko ideju da li neko u BG pravi hladnjake, i valja li to cemu?
Eventualno sam razmisljao da uzmem deblji hladnjak (jesi li na to mislio?) , znaci ako mu vec smanjujem radnu povrsinu, da mu makar volumen vode koju drzi ostane isti. Ne znam da li neki autic ima tako plitak hladnjak (35cm visina, 57cm sirina, ili tu negde, crevo sa leve strane), ako ima super, uzimam

Comment