Re: HHO - znamo li nesto o tome ?
Pročitao sam sve,to kao prvo.Kao drugo uhvati krajeve unimera i eto napona
a odakle to sad ...
... dok držiš krajeve kreći se po kući i prati promene pa se čudi i dalje
.Ako išta u životu poznajem to je elektronika jer 17 godina samo to radim.Posebno na polju inovacija.E sad,
vezano za 316l ili ti prohrom to neću da koristim uopšte
.Pisai ste da može sa gradilišta da se nabavi ...i tako slično....Ništa ja nisam pomešao
.Lepo sam izređao pitanja samo što ti nisi tako izređao odgovore.A trebaju mi odgovori.Ploče ću da odradim tako da nemaju ni atom hroma jer mi kancerogene materije ne trebaju po kući a našao sam način da ih odradim da ni kiselina ni baza ne mogu ništa da im učine.Takođe u planu je baš kako je izrađen elektrolitski kondenzatora da tako izradim svoj generator....mislim na strukturu.E,sad,na taj način a sa veličinom koju sam video da ste radili trebaće mi brda i nrda ampera....
...ali
ako to primenim u protočnoj varijanti i napravim izmenjivač tj. generator malih dimenzija a velike efikasnosti može tu što šta da se desi
.Ajd , sad mi daj odgovore jedan po jedan
.Sve šta sam pitao nije u nijednom topicu opisano tako da ne pokušavaj da mi pričaš da nisam pročitao
, nego lepo pročitaj pitanja....sa razumevanjem
, a šemu sam našao negde na netu ... i radi to šta treba.Ne kopiram ja ničije šeme...ja sam pravim svoje šeme inače,da ti pojasnim...Tako da ako misliš danije ok nemoj da je radiš
Pročitao sam sve,to kao prvo.Kao drugo uhvati krajeve unimera i eto napona

Comment