Originally posted by Valent Vudriga
Daj malo pojasni sta i kako bi trebali da urade sa tim kompom, da im se naklatim na kosti kad odem do njih sledeci put?
Iskreno, mislim da sve to ima i veze sa cinjenicom da je upravo on radio i generalnu tog motora kad je VANOS crkao, ukljucujuci i zamenu istog, pa ako to sad ne radi kako treba od njega je da ga dovede u red, sto mu se ocigledno ne radi.
I kao sto rece BOOST, i kao sto i ja tipujem na kraju krajeva, mislim da je ovo neka vrsta problema sa VANOS-om, pa sad bilo to vezano za pritisak ulja ili nesto drugo, sta god, ali kao sto rece M, lambda bi to trebala pokazati.
Salu na stranu, znam i ja koje posledice to moze da ima, ali sta time misli da postigne, ne znam. Valjda je ocekivao da ta knedla nestane kad se iskopca AMM, valjda je mislio da AMM brljavi na neki nacin, pa ako ga iskopca i natera ECU da radi na failsafe vrednostima i ako knedla nestane, stvar je jasna, AMM ne valja. Mislim da razumem logiku sta je ocekivao, ali to ocigledno nije u pitanju, posto je problem postao jos gori.

Comment