Citroen BX 16V

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Arsa
    CBC Senator XXL
    • 25.09.2007
    • 345
    • Nis
    • MBw210, BMW e32

to je tacno, XM je vec nesto drugo, ozbiljna limuzina!

Comment

• skijash
      CBC Senator XXL
      • 07.09.2007
      • 1354
      • Beograd
      • wrx

Osećaj brzine je relativan, nikako ljudi to da skapiraju, i non stop se vrte iste priče. Recimo meni je moj ševrolet korzika bio dosta brz dok sam ga vozio. Onda dođe shonsy sa svojim bivšim kliom dizelom i opere me. Kad sam uzeo saxa bio mi je super brz, a sad mi je već spor. Nekom ko je vozio auto sa 200-300 konja saxo je bicikl. Tako da...

Comment

• CX je oziljnija limuzina od XM-a... CX je pravi citroenov hidraulicar... XM je sin, a CX je tata! A CX-ov tata je SM! I XM i CX i SM su ozbiljne limuzine, ali je opsta poznata stvar da je kako je koji model citroena izlazio, tako imao tvrdju hidrauliku...

Comment

• Arsa
          CBC Senator XXL
          • 25.09.2007
          • 345
          • Nis
          • MBw210, BMW e32

cekaj bre Juniore, polako, prvo, novi dizeli ne tandrcu, ne smrde a to sto su turbo, to je dobra stvar a drugo, da su izgubili svrhu zbog LPG-a ne bi ih vise proizvodili! Imaju dizelasi svoje prednosti ali to nije tema ovde.

Comment

• ostres
            CBC Senator XXL
            • 01.06.2008
            • 305
            • Zemun

Recimo ovako
            http://www.youtube.com/watch?v=2DN9Rbs8 ... re=related
            A ovo je prva verzija hidroaktivnog ogibljenja.
            Live together, die alone.

Comment

• Arsa
              CBC Senator XXL
              • 25.09.2007
              • 345
              • Nis
              • MBw210, BMW e32

Nije cx-ov tata Sm nego DS! Opet brzas! Polako, u auto industriji je obicno sin napredniji od tate! Evo na primer druga serija xm-a je bolja nego prva tako da tvoja prica ne pije vodu!

Comment

• Arsa
                CBC Senator XXL
                • 25.09.2007
                • 345
                • Nis
                • MBw210, BMW e32

Pa ja sam o ovome sa youtube-a vec pisao, naravno, aktivna hidraulika cini cuda! Ipak, voleo bih da vidim nekog bmw-a kako se ponasa na cunjevima!

Comment

• Evo malo BX-a...

@ Arsa, znam da je CX DS-ov naslednik, ali nekako ja vise volim da kazem da je cx sin sm-a... DS je jako mekan...

Comment

• Arsa
                    CBC Senator XXL
                    • 25.09.2007
                    • 345
                    • Nis
                    • MBw210, BMW e32

Kad kliknem na link izlazi mi clip sa GS-om koji ide u rikverc na dva tocka?! Ja od automobila trazim nesto sasvim drugo, ovo mi osim glupiranja i majmunisanja nema drugu funkciju!

Comment

• shonsy
                      CBC Senator XXL
                      • 11.05.2007
                      • 1391
                      • London/Beograd
                      • Honda CBR 125R

Originally posted by skijash
                      Osećaj brzine je relativan, nikako ljudi to da skapiraju, i non stop se vrte iste priče. Recimo meni je moj ševrolet korzika bio dosta brz dok sam ga vozio. Onda dođe shonsy sa svojim bivšim kliom dizelom i opere me. Kad sam uzeo saxa bio mi je super brz, a sad mi je već spor. Nekom ko je vozio auto sa 200-300 konja saxo je bicikl. Tako da...
                      Bravo rodjo!

Samo da dodam: da je pojam osecaja brzine relativan dokazuje i to sto u saxu mislis da ides 1000km\h jer se otima volan, lepi za sediste, zvuk itd. a mozes mnogo brze da se vozis u nekoj limuzini, a da to ne osecas uopste! Ona lepi i pliva, pogledas na cajger ju ju vec 200km\h, a nemas predstavu da toliko ides uopste!

Tako da je poenta uzivati u svom autu i njegovoj brzini, pa kad ti dosadi kupis brzi!

Comment

• Arsa
                        CBC Senator XXL
                        • 25.09.2007
                        • 345
                        • Nis
                        • MBw210, BMW e32

Ma ja pricam o cinjenicama a ne sta bi neko voleo da kaze.

Comment

• ostres
                          CBC Senator XXL
                          • 01.06.2008
                          • 305
                          • Zemun

Pa video si onaj prvi auto, inace Tif nije nikako naklonjen Citroenu tako da verujem da ga je uporedio sa najboljim sto je imao na testu.
                          Inace dok je Citroen jos bio svoj na svome razvijan je prototip ajkule sa aktivnim ogibljenjem koje je bilo zaista revolucionarno. Nazalost sve je ostalo na prototipu.
                          Live together, die alone.

Comment

• Originally posted by Arsa
                            Kad kliknem na link izlazi mi clip sa GS-om koji ide u rikverc na dva tocka?! Ja od automobila trazim nesto sasvim drugo, ovo mi osim glupiranja i majmunisanja nema drugu funkciju!
                            E to je ono sto citroena razlikuje od drugih. Sto ne moze niko, moze Citroen...I to nije GS, nego CX...

E a i ovo retko koji auto moze... Evo vidite kako se isprevrtao cx pri ostrom ulasku u krivinu, jedva ostade covek ziv! A tak kako izlece sa staze...

Comment

• V-Tec
                              CBC Senator XXL
                              • 30.06.2006
                              • 1615
                              • Beograd
                              • '89 Civic d16a6

Sheta_Junior: Da li ti znas koliko je Honda CBR teka a koliko ima ks?
                              Da li stvarno mislis da je taj lik "zgazio" taj motor do kraja?

Znam da si mlad, ali mnogo si napaljen...

A sto se tice ovog cip tuninga iz Gradiske...Ko god bude zvao nek im kaze da ce posle ugradnje cipa kod njih odmah otici na dyno....Bas da cujem kako ce da reaguju.
                              shuto-expressway.com

Comment

• Originally posted by V-Tec
                                Sheta_Junior: Da li ti znas koliko je Honda CBR teka a koliko ima ks?
                                Da li stvarno mislis da je taj lik "zgazio" taj motor do kraja?

Znam da si mlad, ali mnogo si napaljen...

A sto se tice ovog cip tuninga iz Gradiske...Ko god bude zvao nek im kaze da ce posle ugradnje cipa kod njih odmah otici na dyno....Bas da cujem kako ce da reaguju.
                                V-Tec, rekao sam da nisam siguran da taj zna da vozi tog cbr-a. Druga stvar je to sto je danas tata kad je procitao ovo nase dopisivanje rekao da to nije bio cbr,tako da sam se zabunio. Neka honda je bila! Ja samo kazem kako je bilo. Nisam rekao da smo stali jedan pored drugog i lesili se. I nije mogao da pobegne, cak mislim da bi ga mi dobili...

Ja napaljen? Pa ovde su svi napaljeni na lesenje... Ja ne mogu nikome da objasnim da necu da se lesim, da me to ne privlaci... Ajde dobro, nek ti bude, svako ima pravo na svoje misljenje... Napaljen decko nikada nece pozeleti citroena...

Comment

Working...
                                X