Citroen Saxo VTS 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SAXO
    CBC Senator
    • 16.12.2007
    • 251
    • Meljak

Jel ti bese imas 17 cm zvucnike napred?
    Ako imas aj slikaj adaptere,ako mozes

Comment

• shonsy
      CBC Senator XXL
      • 11.05.2007
      • 1391
      • London/Beograd
      • Honda CBR 125R

@SAXO Imam 17ice napred... Slikam sutra ili jos bolje kad bi mogao da se iskombinujes donekle da se nadjemo pa da vidis, a i bas bih voleo da vidim kako si sve to ukomponovao?

Nego, upravo dodjoh sa prvog skupa sa vts-om... Bilo je strava zezanje, pa i oni opanci jjjes da su smrdeli malo ali su bili haos, potezanja vise nego odlicna i na pravcima i po krivinama i izmedju isprepadanih ljudi! ali najjace je bilo na kraju kad smo u 3 sata posle ponoci pricali tj. nagadjali ko u stvari ima koliko konja itd.
      @Joxy ima 1.1 motor koji ideeee... 100% nas je slagao...ustvari ubacio 1.5 -1.6 pa nas lozi! Stvarno Joxy svaka cast za kola i ocigledno da si ga doobro naucio te iz njega izvlacis maksimum... pa i vise od toga!
      @Dario ima 1.2 satro - punto kiidaa, zilav zilav ne mogu da mu pobegnem u prve dve ko co'ek! Jbt jos je bio otezan za 100kg od strane Kostica i imao slabiji chip... Bas me interesuje kad vratis onaj kidacki da vidim kako ce da ide. I da pohvalim bad look haubu izgleda stvarno bolesno kad te ugledam u retrovizoru!
      @Skijash - rodjo tu nema vise sta da se prica! O Boze kad cemo na taj dyno da dobijem opkladu! Ne mogu da mu pobegnem za vise od duzine. Dakle duzina je najvise sto mogu da ga dobijem, a uglavnom smo bili na 1/2 - 2/3 kola! Jeste da su meni katastrofalno lose gume i da mi je samim tim otezan dobar start ali opet... 30konja razlike na tu tezinu... Rodjo svaka tebi cas' za umece za volanom i poznavanje kola ali spremi i pare jer evo secem glavu ako nemas 110-115ks!
      @Karter - ti si pokazao ocekivano! Auto ti fantasticno izgleda, a i ozvucenje... Sto se performansi tice, stvarno dobro ide ali pokazalo se da je VTS (benzin) ipak nedodirljiv u odnosu na JTD(dizel).
      @manfred je dosao, video obrtaljku, uverio se da je ful, odustao od namere da je pocupa, postideo se i otisao nazad na rodjendan!
      @reaper_HGT je takodje pokazao ocekivano... steta sto si otisao toliko ranije, bila je opsta ludnica do grada i nazad, taman si mogao da se uveris u kvalitet i eventualnu dobijenu snagu od novog u****! Ali dobro, bice dana za megdana!

Sve u svemu bas smo se lepo zezali, a ja cu leci veoma zadovoljan s'obzirom da nijedno potezanje nisam izgubio! hehehe

Comment

• SAXO
        CBC Senator
        • 16.12.2007
        • 251
        • Meljak

Nije jos sve ukomponovano,moram da napravim adaptere napred za zvucnike
        Kad zavrsim ce se vidimo

Comment

• shonsy
          CBC Senator XXL
          • 11.05.2007
          • 1391
          • London/Beograd
          • Honda CBR 125R

@skijash : video sam ga ja kod buvljaka kad sam bio u makazicama sa leve, a on sa desne strane! Al vidis posle se nekim cudom opet izgubio!

Poruku izmenio: Darko

Darko, gde si prebacio postove, da nastavimo pricu tamo?

Evo da okacim i par slika dva brata nakon skupa hehe :

Ih kakve su zloce!

Comment

• SAXO
            CBC Senator
            • 16.12.2007
            • 251
            • Meljak

Ti dok okacis slike ja vec jedan napravio

Comment

• reaper_HGT
              CBC Senator XXL
              • 05.09.2007
              • 888
              • Beograd

e ludache koji od ovih

Comment

• mishio
                CBC Senator XXL
                • 29.05.2007
                • 1204

au shonsy bas je spusten saxo.. vrh izgleda samo felne druge

meni je kao skijashev taman spusten, kad bih spustao stavio bih tako da bude nista vise, jer vozim stalno van bg, i nije to patos spustanje za nase puteve .. vrh su saxici

Comment

• TurboCharger
                  CBC Veteran
                  • 30.05.2007
                  • 153
                  • BG, Resnik

E a kako se HGT pokazao protiv VTS-a ?

P.S. Jel velika razlika u lezanju u krivinama izmedju hgt-a i vts-a ?

Comment

• shonsy
                    CBC Senator XXL
                    • 11.05.2007
                    • 1391
                    • London/Beograd
                    • Honda CBR 125R

@SAXO - pa dobro si ga napravio. Ja sam ceo dan bio zauzet, klija mi napadaju kupci posto sam spustio cenu i evo jedva se otrgoh! A posle sam, iskreno zaboravio da ti slikam... slicno je tome sto si napravio, cak mislim da se vide lepo na nekim od slika koje sam kacio...mozda na onim posle farbanja enterijera...pa baci pogled.

@reaper_HGT - uuu sto su leepii! prvi je slicniji fabrickom znaku, a drugi mi se vise svidja, znaci drugi seci!

@mishio - e moj druze, trazim jbne felne vec mesec dana! Ove Alessio 16ice mi stoje u sobi, na saxu trese volan, a ja ne mogu nista da nadjem! Inace, sto se tice spustanja, skoro sam siguran da su nam isto spusteni, nego smo bili na neravnom tlu.

@TurboCharger - VTS vs HGT - dobio sam ga kad smo se potezali ali nije bilo na pravcu nego trka od OMV-a do jedne radnje u Tosinom bunaru. Tako da jos ne znamo kako stoje stvari iz mesta i u letecem... A sto se tice lezanja, ni na to ne mogu da ti odgovorim jer je moj radjen, a reaper_HGT ima fabricko. Mada mislim da je ipak fabricko lezanje saxa bolje od fabrickog lezanja HGT-a, jer je saxo malo spusteniji i tvrdji.

Comment

• mishio
                      CBC Senator XXL
                      • 29.05.2007
                      • 1204

aha, pa ovde deluje da je tvoj bas bas patos ..
                      jbga za felne na koju velicinu ides ?

Comment

• shonsy
                        CBC Senator XXL
                        • 11.05.2007
                        • 1391
                        • London/Beograd
                        • Honda CBR 125R

Trazim 15ice guste ili duple petokrake ali u oba slucaja da imaju tanke krake, 7J, ET oko 25. Mada me ni ET ni jotaza toliko neinteresuju, samo da nadjem 15ice sa promerom rupa 4x108 koje lice na gore pomenute i da maznjavam oma! Ako cujes da neko prodaje takve, vici i dobices procenat ili sok hehe!

Comment

• mishio
                          CBC Senator XXL
                          • 29.05.2007
                          • 1204

to mi kazi, 15" su prava mera, mislio sam da nisi poludeo da uzmes 16"
                          inace jako jako tesko se nalaze lepe polovne sa tim promerom zato se ja drzim ovih vtsovim felni i jake su ko stoka ..
                          ako cujem da neke prodaje javljam jesi bio do danka ? das tvoje i doplata neka mozda moze da nadje nesto dobro

Comment

• reaper_HGT
                            CBC Senator XXL
                            • 05.09.2007
                            • 888
                            • Beograd

Originally posted by shonsy
                            @SAXO - pa dobro si ga napravio. Ja sam ceo dan bio zauzet, klija mi napadaju kupci posto sam spustio cenu i evo jedva se otrgoh! A posle sam, iskreno zaboravio da ti slikam... slicno je tome sto si napravio, cak mislim da se vide lepo na nekim od slika koje sam kacio...mozda na onim posle farbanja enterijera...pa baci pogled.

@reaper_HGT - uuu sto su leepii! prvi je slicniji fabrickom znaku, a drugi mi se vise svidja, znaci drugi seci!

@mishio - e moj druze, trazim jbne felne vec mesec dana! Ove Alessio 16ice mi stoje u sobi, na saxu trese volan, a ja ne mogu nista da nadjem! Inace, sto se tice spustanja, skoro sam siguran da su nam isto spusteni, nego smo bili na neravnom tlu.

@TurboCharger - VTS vs HGT - dobio sam ga kad smo se potezali ali nije bilo na pravcu nego trka od OMV-a do jedne radnje u Tosinom bunaru. Tako da jos ne znamo kako stoje stvari iz mesta i u letecem... A sto se tice lezanja, ni na to ne mogu da ti odgovorim jer je moj radjen, a reaper_HGT ima fabricko. Mada mislim da je ipak fabricko lezanje saxa bolje od fabrickog lezanja HGT-a, jer je saxo malo spusteniji i tvrdji.
                            stock vs stock bolji malo saxo u krivini punto malo bezi preko nosa
                            seckam samo da pokrenem shtampach neshto zahebava!

Poruku izmenio: Darko

Comment

• Darko
                              CBC Senator XXL
                              • 29.03.2005
                              • 528
                              • Beograd

Juce su obrisane 4 strane cistog offtopica. Ovo stavljam cisto kao obavestenje i molbu da se suzdrzite od pisanja bespotrebnih gluposti i trovanja ovog dela foruma. Offtopic sobe postoje pa udrite slobodno.

Comment

• shonsy
                                CBC Senator XXL
                                • 11.05.2007
                                • 1391
                                • London/Beograd
                                • Honda CBR 125R

Cekaj Darko pa ovde nista nije off topic sem mozda poredjenja fabrickog lezanja vts-a sa fabrickim lezanjem HGT-a. Pricamo o felnama koje idu na auto iz teme i pricamo o nalepnicama koje ce biti nalepljene na auto iz teme. Koliko sam shvatio sve sto je u vezi sa mojim automobilom treba da se nalazi upravo ovde ili gresim? Takodje sam shvatio ovu temu kao dnevnik automobila i mesto na kome cu dobijati pomoc pri donosenju odluka vezanih za moj auto! Pa cak i price o trkanju ako je moj auto ucestvovao, treba da se nadju u ovoj temi. Jer poredimo konkretno mog vts-a sa reaper_hgt-ovim puntom, ne pricamo uopsteno. Ako nisam upravu, molim da mi kazes pa da znam sta treba, a sta ne?!

Comment

Working...
                                X