Citroen Saxo VTS 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shonsy
    CBC Senator XXL
    • 11.05.2007
    • 1391
    • London/Beograd
    • Honda CBR 125R

U pravu si ti zverko da brzo neke stvari dosade i da tezis boljem! To je normalno! A sto se tice brzine... tu se ne slazem sa tobom... ipak mi zivimo u gradu, a ne na ibarskoj ili auto putu. Sta ce meni 300km\h kad nemam gde da postignem tu brzinu? I to da li idem 300 ili 250 takodje mislim da nije neka razlika... Ajde 350 i 250... A ovo 300 ili 250 pri toj brzini ne verujem da je toliko primetno. U svakom slucaju vozimo gradski auto u gradu i daleko od toga da je spor! Dere on u gradu, dakle prve 3 brzine, razne zveri koje su i duple kubikaze u odnosu na njega! A da ne pricamo o muvanju, provlacenju i makazicama...
    Nego, uradio skijash majciceee! Malo se potezali, ustanovili da mi auto ide bolje bez cata nego sa njim... i on malo malo pa ajde da ti pokazem nesto, pa ajde da vidis nesto.... Kad ono VTS MAFIA sa imenom! Hvala ti rodjo car si! Evo i slicice:

Comment

• CLD
      CBC Senator XXL
      • 08.02.2005
      • 1225
      • Belgija - ranije Luna-Chico

izgleda da se nisi vozio brze od 200 nikada, veruj mi na rec da je razlika velika izmedju 220 i 250, a kamoli 250 i 300.

Comment

• reaper_HGT
        CBC Senator XXL
        • 05.09.2007
        • 888
        • Beograd

kako je dooobra majca neverujem! skijash svaka chast!

Comment

• Markoni147
          CBC Senator XXL
          • 18.09.2007
          • 537
          • Beograd, Zvezdara
          • SEAT Altea XL 1.9 TDI

Originally posted by CLD
          izgleda da se nisi vozio brze od 200 nikada, veruj mi na rec da je razlika velika izmedju 220 i 250, a kamoli 250 i 300.
          Potpuno se slazem, razlika je nenormalna...
          SEAT Klub Srbija

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

Originally posted by Markoni147
            Originally posted by CLD
            Potpuno se slazem, razlika je nenormalna...
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• mihajlo
              CBC Veteran
              • 21.09.2007
              • 106
              • Wrachar 24 :) (:

video vts danas na auto putu kod gazele ,odusevljen sam ,al kako bruji shonsi svaka chast ubo si ga ko prstom u oko
              It`s not just tuning it`s lifestyle
              Mixa Racing Team
              www.mixaracing.co.yu

Comment

• M-power
                Moderator
                • 10.01.2005
                • 10060
                • Bg; Banovo Brdo
                • CorsaC, astra H,

Shonsy daj merenja sa dina.
                Veceras se dokazao i da mali dobro ide i da ima sve zive konje.
                To date there has never been a faster car built for the public road and,
                it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• SAXO
                  CBC Senator
                  • 16.12.2007
                  • 251
                  • Meljak

Daj bre te informacije sta si se sakrio
                  I daj organizuj i meni jednu maicu

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

cekaj bre , decko je jos pod utiskom jucerasnje jurnjave... polako

Comment

• shonsy
                      CBC Senator XXL
                      • 11.05.2007
                      • 1391
                      • London/Beograd
                      • Honda CBR 125R

Originally posted by CLD
                      hehe pa i nisam preko 220... zato sam ocigledno i pogresio! Izvini onda Zverko(a i ostali) sto lupetam... Bio sam ubedjen da je to neosetna razlika! Ali dobro, bitnije je da sad znam kako stoje stvari!

@eaper_HGT - dobra maja, a?! hehe ajde menjaj to tvoje za pravi auto, pa da i ti dobijes jednu...

@mihajlo - svidja mi se sto si odusevljen! A to sto sam ga ubo ko prstom u oko.. zato mi vraca svaki dan, probi mi mozak! Ekstra je on za grad, pogotovu za povlacenja, uh onda te lozi i nabija adrenalin lako kao obrtaje! Ali zato kad izadjem na auto-put..uh..otpada glava...

@SAXO- moze, dobices majcu ali ako platis clanarinu! Mi smo sad ozbiljan tim, vidis da i majce imamo?!

@M-power - hehehe da znas da se mali trudio! Mali shonsy, mali saxo, al' velika srca! Skroz se poklopio sa mojim temperamentom, mislim da ce to biti dugo i divno prijateljstvo..

@zverko - jesam i pod utiskom jurnjave ali sam i pod utiskom 1na1 preko celog terena, ceo trening, sine.., otkinuo nas! Pa sad dok dodjem do vazduha... odmaram se izmedju redova!
                      Evo da slikam pa cu postaviti rezultate dyna.

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

decaku dobri. pusti ti to 200 i te fore. da ne sviram mnogo, video si i sam sta i kako. za te brzine treba imati uslova a ne samo auto koji moze da nagura toliko. uzivaj u auticu i opusti se...

Comment

• shonsy
                          CBC Senator XXL
                          • 11.05.2007
                          • 1391
                          • London/Beograd
                          • Honda CBR 125R

Pa uzivam i jesam opusten. Nesto si ti pogresno zakljucio iz mog posta... Ne lozim se uopste na 200 i preko 200, vec se lozim na koliko do 100!
                          Uostalom evo nek ti kaze eM, isli smo 180 dunavskom! Tako da smatram da je saxo itekako dobar kad uzmemo u obzir u kojim uslovima je razvio tu brzinu!
                          Nego...stigle slike:

Dakle, 101ks na tocku! Kad dodamo 15% dobijemo ~116 ks, a kad dodamo 20% dobijemo ~ 121 ks. Fabrika kaze da mu je max. snaga 118ks. Kad uzmemo u obzir da je presao 130 000 km i da bi trebao da bude slabiji od 118ks, dobijeni rezultati su veoma zadovoljavajuci!
                          Dolazimo do veoma vaznog zakljucka (Zile) da se sa ovakvim izduvom samo mogla dobiti snaga i lepsi zvuk ili ostati na istom, a nikako se ne moze umanjiti! On bi trebao da ima ~ 115ks ako ne i manje, tako da najnizi moguci dobitak konja iznosi ~ 1(ili vise), a najveci ~ 5(ili vise, u zavisnosti od toga koliko je ks izgubio zbog kilometraze i godina)! Na ovu tezinu to je osetna razlika! Opet kazem, veoma sam zadovoljan i drago mi je sto sam to sad izmerio kako bih mogao posle da uporedjujem... Onaj kit za usis inace kosta u holandiji 68eura i jos je lepsi - ima VTS logo na air boxu! A ovaj decko dolazi tek u nedelju, pa cemo videti...

Comment

• zile
                            CBC Član
                            • 01.12.2007
                            • 29
                            • L.H.S

ja zelim samo odgovor na pitanje kako se to sa sperom bolje ulazi u krivine?

dal si ti ikada vozio sper?

Comment

• zile
                              CBC Član
                              • 01.12.2007
                              • 29
                              • L.H.S

101 ks na tocku Stojketov pezo 106 1.3 grupe N ima 97ks na tocku, a Tosin 106 1.3 poluraspala grupa A je imala 105 ks na tocku.

govorim o osmoventilskim motorima.

Comment

• shonsy
                                CBC Senator XXL
                                • 11.05.2007
                                • 1391
                                • London/Beograd
                                • Honda CBR 125R

Kakve to sad veze ima majke ti...? Mi pricamo o jednim stvarima, a ti uleces sa totalno drugim pitanjem... Eto za izduv sam ocigledno u pravu! Za usis cemo tek videti. A evo prepusticu ti da mi objasnis cemu sluzi shper diferencijal?! Tj. tvoje vidjenje... I nisam mislio samo na ulazak u krivine nego i prolazak i izlazak iz nje!
                                A to sto se tice ks na tocku, jel ti vidis sta pises?! Decko, moj auto nije radjen za grupu N ili poluraspalu grupu A! Motor nije pipnut! Usis nije pipnut! Komp nije pipnut! Samo izduv, a dobio sam 121ks, a fabrikaner ima 118! U cemu je problem?!

Comment

Working...
                                X